Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem píše:
aby se svěřila no.. a nebo nevím
no mě z diskuse vyplynulo, že jí to (logicky) vadí. Z nějakého důvodu spí zakl. s miminem v postýlce a ožralý nadavující se manžel jí škytá za zády…Pokud tohle zakl. nevadí ![]()
@pe-terka ne ne, barák jak kráva, ale bohužel jen jedna postylka a ta je právě v loznici
@jdukolem to bych ho nejprve musela snad přemluvit.. On ny jinam krom ložnice nesel a to ano v opilosti…
@mamina1982 píše:
@pe-terka ne ne, barák jak kráva, ale bohužel jen jedna postylka a ta je právě v loznici
nechápu proč jsi ho táhla nahoru? ustala bych mu někde na gauči nebo na karimatce a přistrčila kyblík s tím, že se snad trefí
do ložnice k miminku by teda nesměl
@mamina1982 píše:
tak spícího ožralu už nepřemístíš, na tos měla myslet, když ještě vrávoral
Nemáš někde v domě postel, která by byla u zdi (ke zdi dát mimčo a ty vede něj) anebo širší postel, kde se vejdete oba. A ta postýlka nemá kolečka, že bys ji převezla vedle?
@mamina1982 píše:
@jdukolem to bych ho nejprve musela snad přemluvit.. On ny jinam krom ložnice nesel a to ano v opilosti…
s opilým se nediskutuje - prostě huš lehni a dej pokoj.. a je to.. ![]()
@jdukolem píše:
nechápu proč jsi ho táhla nahoru? ustala bych mu někde na gauči nebo na karimatce a přistrčila kyblík s tím, že se snad trefído ložnice k miminku by teda nesměl
karimatku do vany a kýbl vedle ![]()
@jdukolem @pe-terka diskuze je o tom co hezkyho mu prichystam zítr
Je to jen pro odlehceni. Nepije každý týden, je mi jedno, ze se opil
@mamina1982 píše:
@jdukolem @pe-terka diskuze je o tom co hezkyho mu prichystam zítrJe to jen pro odlehceni. Nepije každý týden, je mi jedno, ze se opil
já to chápu, ale osobně bych ho nechala zítra vyspat - co s protivou s kocovinou? ![]()
@mamina1982 píše:
@jdukolem me nevadí, ze se opil
tžjooooooo
Muj chlap dorazil z hasicarny, bylo zakonceni sezony hasicu. Slibil, ze pride v 9h prisel po 10. Neva. Ani nebyl moc rizly, ale prece jen usnul v nezvykle pozici. Uvaril si caj, lehl si k nam do luzka na kraj, pustil si na mobilu serial, oprel si hlavu o dlan a zacal rezat a hlavu mel zaborenou do toho velkeho hrnku s tim cajem
mam ho blejsknuteho, ten se zitra bude divit ![]()
@mamina1982 píše:
@jdukolem @pe-terka diskuze je o tom co hezkyho mu prichystam zítrJe to jen pro odlehceni. Nepije každý týden, je mi jedno, ze se opil
tak to mu přechystej ostrou česnečku
Jinak pokud je ti jedno, že je manžel opilý, tak ok, ale měla by jsi zajistit, aby tím netrpělo mimčo. Tím, že zajistíš oddělené spaní.
@jdukolem píše:
booože tak se picnul, bud velkorysá, nech ho vyspat a uvař mu vývar na srovnání, když to není každej týden, byla bych velkorysá - on bude mít třeba pocit viny a bude šlapat jak hodinky..
You rock!