Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem prave, ze já to mam naopak. Nedokážu si ráno jen tak sednou a pít kafe. Od deti jsem naucena lítat co se probudim. Pak dam kávu a mam chvilku klid. On to má naopak. Sova ale není, prospi krasne celou noc… Princ muj ![]()
@mamina1982 píše:
@jdukolem @pe-terka mimco urcite netrpí. Spinka, tu jen tak něco neprobudi a to, ze jsem tady u ni ji je k dobru. Ona rada spinka u me( ted tedy já u ni) muž je na druhé straně postele a nevidím důvod proč by ji mel nějak ohrozit. To určitě ne
a tobě se spí dobře s mimčem v dětské postýlce?
@jdukolem píše:
to si nepomůžeš, já jsem spíš sova a rána mívám těžký… i děti to respektují že sedím a hledím do neznáma
Moje to nerespektují, mluví, já hledím do prostoru a přikyvuju. Ovšem vím prd co kdo kde a proč ![]()
@mamina1982 píše:
@jdukolem prave, ze já to mam naopak. Nedokážu si ráno jen tak sednou a pít kafe. Od deti jsem naucena lítat co se probudim. Pak dam kávu a mam chvilku klid. On to má naopak. Sova ale není, prospi krasne celou noc… Princ muj
@Anna766 píše:
Moje to nerespektují, mluví, já hledím do prostoru a přikyvuju. Ovšem vím prd co kdo kde a proč
jo velkej už se to naučil no a malej vzhledem k ADHD taky brebentí, ale už mě nenutí odpovídat ![]()
@pe-terka máme balkon… Postylka delana na míru.. Vysazuji se spryce a da se trochu roztahnout, takže ano. Docela dobry
@Anna766 píše:
Moje to nerespektují, mluví, já hledím do prostoru a přikyvuju. Ovšem vím prd co kdo kde a proč
tak když na to nepřijdou
Moje už zjistily, že jsem někdy off line, a různě mě přezkušují z toho, co řekly (ideálně všechny naráz). Anebo tvrdí, že tohle a tohle přece dávno vím, že mi to říkaly a já souhlasila. Potvory ![]()
@jdukolem
No prave, cely týden se tesim, aby byl víkend prave k vůli tem ranum… Příšerný, strašný a ještě jednou příšerný. Vyprav tri deti a čtvrtý nakoj, tak aby ti s toho nehrablo
Hrůza bes! Takže rána se nesmí prodluzovat, rychle sem a pak tam a když jsou v pr… Ve škole, tak ta zaslouzena kava ![]()
@mamina1982 píše:
@pe-terka máme balkon… Postylka delana na míru.. Vysazuji se spryce a da se trochu roztahnout, takže ano. Docela dobry
no zjevně jsi žena velmi adaptabilní, tolerantní a jak se říká do nepohody
Doufám, že až muž vystřízliví, tak to ocení
Ještě mi prosím vysvětli, jak to vše souvisí s balkonem? Vystrčila jsi snad postýlku na balkon?
@Anna766 někdy delam, ze neco delam, i když nic nedelam… Jen aby me nechali chvilku dýchat a pít to kafe ![]()
@pe-terka píše:
Jinotaj v tom hledej až zítra, ted tam hledej rum či višňovicu
Při návštěvě lednice jsem teď objevila cittonovou vodku. Dostali jsme ji k loňským vanocům. Nějak nevim co s ní. Buď ji použiju jako dezinfekci wc nebo ji dam chlapovi do práce, blíží se jeho narozeniny.Tak ať není v rachotě za škrta.
@pe-terka píše:
no zjevně jsi žena velmi adaptabilní, tolerantní a jak se říká do nepohodyDoufám, že až muž vystřízliví, tak to ocení
Ještě mi prosím vysvětli, jak to vše souvisí s balkonem? Vystrčila jsi snad postýlku na balkon?
jestli ona nemyslí takovou tu nadstavbu na velkou postel místo postýlky ono to fakt vypadá trochu jako balkonek ![]()
@Anna766 píše:
Při návštěvě lednice jsem teď objevila cittonovou vodku. Dostali jsme ji k loňským vanocům. Nějak nevim co s ní. Buď ji použiju jako dezinfekci wc nebo ji dam chlapovi do práce, blíží se jeho narozeniny.Tak ať není v rachotě za škrta.
tak to navař česnečku a ustel mu v obýváku
a vedle kyblíček ![]()