Opilec opilej

Napsat příspěvek
Velikost písma:
506
8.10.16 23:51

@jdukolem prave, ze já to mam naopak. Nedokážu si ráno jen tak sednou a pít kafe. Od deti jsem naucena lítat co se probudim. Pak dam kávu a mam chvilku klid. On to má naopak. Sova ale není, prospi krasne celou noc… Princ muj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
8.10.16 23:51
@mamina1982 píše:
@jdukolem @pe-terka mimco urcite netrpí. Spinka, tu jen tak něco neprobudi a to, ze jsem tady u ni ji je k dobru. Ona rada spinka u me( ted tedy já u ni) muž je na druhé straně postele a nevidím důvod proč by ji mel nějak ohrozit. To určitě ne

a tobě se spí dobře s mimčem v dětské postýlce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152005
8.10.16 23:52
@jdukolem píše:
to si nepomůžeš, já jsem spíš sova a rána mívám těžký… i děti to respektují že sedím a hledím do neznáma :)

Moje to nerespektují, mluví, já hledím do prostoru a přikyvuju. Ovšem vím prd co kdo kde a proč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.10.16 23:53
@mamina1982 píše:
@jdukolem prave, ze já to mam naopak. Nedokážu si ráno jen tak sednou a pít kafe. Od deti jsem naucena lítat co se probudim. Pak dam kávu a mam chvilku klid. On to má naopak. Sova ale není, prospi krasne celou noc… Princ muj :)
:mrgreen:
hele toto je ideálně popsané ráno o víkendu přes týden když jedu do práce tak je to strašné musíme hop hop.. dětem snídani, malýho do školy a to jsem jak v tranzu že jsem se nesměla probrat pomalu ale bylo to hop..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.10.16 23:54
@Anna766 píše:
Moje to nerespektují, mluví, já hledím do prostoru a přikyvuju. Ovšem vím prd co kdo kde a proč :nevim:

jo velkej už se to naučil no a malej vzhledem k ADHD taky brebentí, ale už mě nenutí odpovídat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
8.10.16 23:54

@pe-terka máme balkon… Postylka delana na míru.. Vysazuji se spryce a da se trochu roztahnout, takže ano. Docela dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
8.10.16 23:56
@Anna766 píše:
Moje to nerespektují, mluví, já hledím do prostoru a přikyvuju. Ovšem vím prd co kdo kde a proč :nevim:

tak když na to nepřijdou :mrgreen: Moje už zjistily, že jsem někdy off line, a různě mě přezkušují z toho, co řekly (ideálně všechny naráz). Anebo tvrdí, že tohle a tohle přece dávno vím, že mi to říkaly a já souhlasila. Potvory :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
8.10.16 23:58

@jdukolem :mrgreen: No prave, cely týden se tesim, aby byl víkend prave k vůli tem ranum… Příšerný, strašný a ještě jednou příšerný. Vyprav tri deti a čtvrtý nakoj, tak aby ti s toho nehrablo :lol: Hrůza bes! Takže rána se nesmí prodluzovat, rychle sem a pak tam a když jsou v pr… Ve škole, tak ta zaslouzena kava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
8.10.16 23:59
@mamina1982 píše:
@pe-terka máme balkon… Postylka delana na míru.. Vysazuji se spryce a da se trochu roztahnout, takže ano. Docela dobry

no zjevně jsi žena velmi adaptabilní, tolerantní a jak se říká do nepohody :palec: Doufám, že až muž vystřízliví, tak to ocení :think: Ještě mi prosím vysvětli, jak to vše souvisí s balkonem? Vystrčila jsi snad postýlku na balkon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
8.10.16 23:59

@Anna766 někdy delam, ze neco delam, i když nic nedelam… Jen aby me nechali chvilku dýchat a pít to kafe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152005
9.10.16 00:01
@pe-terka píše:
Jinotaj v tom hledej až zítra, ted tam hledej rum či višňovicu :mrgreen:

Při návštěvě lednice jsem teď objevila cittonovou vodku. Dostali jsme ji k loňským vanocům. Nějak nevim co s ní. Buď ji použiju jako dezinfekci wc nebo ji dam chlapovi do práce, blíží se jeho narozeniny.Tak ať není v rachotě za škrta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
9.10.16 00:01

@pe-terka :mrgreen: Ne ty postylce se říká balkon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.10.16 00:02
@pe-terka píše:
no zjevně jsi žena velmi adaptabilní, tolerantní a jak se říká do nepohody :palec: Doufám, že až muž vystřízliví, tak to ocení :think: Ještě mi prosím vysvětli, jak to vše souvisí s balkonem? Vystrčila jsi snad postýlku na balkon?

jestli ona nemyslí takovou tu nadstavbu na velkou postel místo postýlky ono to fakt vypadá trochu jako balkonek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.10.16 00:03
@Anna766 píše:
Při návštěvě lednice jsem teď objevila cittonovou vodku. Dostali jsme ji k loňským vanocům. Nějak nevim co s ní. Buď ji použiju jako dezinfekci wc nebo ji dam chlapovi do práce, blíží se jeho narozeniny.Tak ať není v rachotě za škrta.

tak to navař česnečku a ustel mu v obýváku :mrgreen: a vedle kyblíček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
9.10.16 00:04

@pe-terka a to nevím zda to oceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...