Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mamina1982 píše:
@jdukolem @pe-terka diskuze je o tom co hezkyho mu prichystam zítrJe to jen pro odlehceni. Nepije každý týden, je mi jedno, ze se opil
A tááák. Jsem se lekla że jde o domácí násilí na partnerce a dítêti. Trochu to nechápu asi jsem moc střízlivá nebo co.
@Anna766 píše:
A tááák. Jsem se lekla że jde o domácí násilí na partnerce a dítêti. Trochu to nechápu asi jsem moc střízlivá nebo co.
tak to si nasaju s tebou ![]()
@mamina1982 píše:
@jdukolem protivný má každý ráno, s kocovinou nebo bez
v tom ho chápu já než vypiju ranní kafe tak jsem k nepoužití a s kocovinou to nesouvisí
@jdukolem píše:
já to chápu, ale osobně bych ho nechala zítra vyspat - co s protivou s kocovinou?
tak ona odezní ![]()
@jdukolem píše:
s opilým se nediskutuje - prostě huš lehni a dej pokoj.. a je to..
Takhle probíhá obcas komunikace mezi psem a mnou ![]()
@jdukolem píše:
s opilým se nediskutuje - prostě huš lehni a dej pokoj.. a je to..
Takhle probíhá obcas komunikace mezi psem a mnou ![]()
@jdukolem taky? Me tohle na něm ale strašně vadí. Kdyz jsem ještě chodila do práce, tak vstaval semnou, kdyz to šlo a to bylo teda. Nastvanej uz od pohledu a nebyla s nim rec. Rychle jsem ty ranní kaficka zrusila
@mamina1982 píše:
@jdukolem taky? Me tohle na něm ale strašně vadí. Kdyz jsem ještě chodila do práce, tak vstaval semnou, kdyz to šlo a to bylo teda. Nastvanej uz od pohledu a nebyla s nim rec. Rychle jsem ty ranní kaficka zrusila
to si nepomůžeš, já jsem spíš sova a rána mívám těžký… i děti to respektují že sedím a hledím do neznáma ![]()
@pe-terka píše:
tak to si nasaju s tebou
Nasála bych ale nemam co, dcera mi teď podstrcila Mozartovy koule, tři
asi v tom nemám hledat jinotaj co?
@pe-terka píše:
tak to si nasaju s tebou
Nasála bych ale nemam co, dcera mi teď podstrcila Mozartovy koule, tři
asi v tom nemám hledat jinotaj co?
@jdukolem @pe-terka mimco urcite netrpí. Spinka, tu jen tak něco neprobudi a to, ze jsem tady u ni ji je k dobru. Ona rada spinka u me( ted tedy já u ni) muž je na druhé straně postele a nevidím důvod proč by ji mel nějak ohrozit. To určitě ne
@Anna766 píše:
Takhle probíhá obcas komunikace mezi psem a mnou
@Anna766 píše:
Nasála bych ale nemam co, dcera mi teď podstrcila Mozartovy koule, třiasi v tom nemám hledat jinotaj co?
Jinotaj v tom hledej až zítra, ted tam hledej rum či višňovicu ![]()