Oplodnění bratrem mého muže?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4373
10.2.15 15:23
@Anonymní píše:
Já raději anonymně.
Pokud je to tak a všichni by jste souhlasili je potřeba určit si pravidla. Moje kamarádka si takhle udělala dítě s bratrancem jejího manžela a dnes jsou spokojená rodina. Prostě spolu odjeli na hory kde ji prcka udělal a ví to opravdu jen oni a pár kamarádů…

Jeee, to bych brala taky, ale bez toho dítěte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186

@Ali-Ali Tak nějak, radši běžte na umělko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5026

Zakladatelko zamysli se nad tim i z druhe strany, ty bys nemohla mit miminko, tak by se tvuj manzel vyspal s tvoji sestrou a ona by vam porodila, jak by ses citila? Cela situace mi prijde postavena na hlavu, dle meho tohle nemuze skoncit dobre :nevim:
Radsi bych anonymni darcovstvi, kde si muzes vybrat alespon castecne vzhled a vzdelani :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
10.2.15 15:24
@Ali-Ali píše:
hlavne hlasit dalsi vyvoj na emimino… :mrgreen:

Jj nove VKV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186

Jinak název diskuze je fakt děsnej, úplně mi přejela husina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5026
@crazy0 píše:
Tak si rekni rovnou o spermie tchana :mrgreen: tam je jistota, ze je plodnej, zato u svagra si tim jista byt nemuzes… budete do toho busit dva roky a treba bude taky neplodnej
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Svata pravda :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373

Jo jinak se švagrem proč ne. Prý je na to dobrý dávkovač z Panadolu :palec: (jakože bez prdele)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@crazy0 píše:
Tak si rekni rovnou o spermie tchana :mrgreen: tam je jistota, ze je plodnej, zato u svagra si tim jista byt nemuzes… budete do toho busit dva roky a treba bude taky neplodnej

Ten plodný je protože má děti

• Citovat
  • Upravit
4624

@JayLee Příběh o kterém vyprávíš mi připadá více reálný, než o prožité doživotní idylce. Obávám se, že většina případů bude končit tak, jak píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
10.2.15 15:25
@Anonymní píše:
Ano.
Bylo by to tak že bychom se spolu vyspali. Navrhl to celé sám manžel a švagr řekl že klidně. Manžel říká že by byl aspoň opravdu z rodiny a byla by šance že mu bude miminko podobné…

No to je divný :think: :think: Když už teda se švagrem (já bych do toho teda nešla), tak jiným způsobem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797

Zakladatelko, proč ne a když to nevyjde se švagrem, můžete poprosit tchána, strýce, bratrance…pokud máte velkou rodinu tak let go :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257

Hele známá toužila po mimču, přítel nikde, tak vypomohl kamarád. Ale nespali spolu, dal jí stříkačku se spermatem a povedlo se.Ale musela zavádět asi 3 krát. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498

Nevidím na tom nic špatného, nebo něco víc, než třeba na situaci, kdy ženě daruje vajíčko sestra, nebo dokonce její matka…teda předpokládám, že ke kopulačnímu aktu by nedošlo, jen k předání „genetického materiálu“…Pravdou zůstává, že otázka někdy pozdějšího domáhání se švagra otcovství asi je možná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
10.2.15 15:26
@Anonymní píše:

A co jeho žena? Ta s tím souhlasí, že bude s tebou souložit do početí potomka a zplodí dítě, které si jednou může nárokovat majetek jejích dětí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
10.2.15 15:26
@Anonymní píše:

A ty plodná jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek