Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Já raději anonymně.
Pokud je to tak a všichni by jste souhlasili je potřeba určit si pravidla. Moje kamarádka si takhle udělala dítě s bratrancem jejího manžela a dnes jsou spokojená rodina. Prostě spolu odjeli na hory kde ji prcka udělal a ví to opravdu jen oni a pár kamarádů…
Jeee, to bych brala taky, ale bez toho dítěte ![]()
Zakladatelko zamysli se nad tim i z druhe strany, ty bys nemohla mit miminko, tak by se tvuj manzel vyspal s tvoji sestrou a ona by vam porodila, jak by ses citila? Cela situace mi prijde postavena na hlavu, dle meho tohle nemuze skoncit dobre ![]()
Radsi bych anonymni darcovstvi, kde si muzes vybrat alespon castecne vzhled a vzdelani ![]()
@Ali-Ali píše:
hlavne hlasit dalsi vyvoj na emimino…
Jj nove VKV
Jinak název diskuze je fakt děsnej, úplně mi přejela husina.
@crazy0 píše:
Tak si rekni rovnou o spermie tchanatam je jistota, ze je plodnej, zato u svagra si tim jista byt nemuzes… budete do toho busit dva roky a treba bude taky neplodnej
Jo jinak se švagrem proč ne. Prý je na to dobrý dávkovač z Panadolu
(jakože bez prdele)
@crazy0 píše:
Tak si rekni rovnou o spermie tchanatam je jistota, ze je plodnej, zato u svagra si tim jista byt nemuzes… budete do toho busit dva roky a treba bude taky neplodnej
Ten plodný je protože má děti
@JayLee Příběh o kterém vyprávíš mi připadá více reálný, než o prožité doživotní idylce. Obávám se, že většina případů bude končit tak, jak píšeš.
@Anonymní píše:
Ano.
Bylo by to tak že bychom se spolu vyspali. Navrhl to celé sám manžel a švagr řekl že klidně. Manžel říká že by byl aspoň opravdu z rodiny a byla by šance že mu bude miminko podobné…
No to je divný
Když už teda se švagrem (já bych do toho teda nešla), tak jiným způsobem ![]()
Zakladatelko, proč ne a když to nevyjde se švagrem, můžete poprosit tchána, strýce, bratrance…pokud máte velkou rodinu tak let go ![]()
Hele známá toužila po mimču, přítel nikde, tak vypomohl kamarád. Ale nespali spolu, dal jí stříkačku se spermatem a povedlo se.Ale musela zavádět asi 3 krát. ![]()
Nevidím na tom nic špatného, nebo něco víc, než třeba na situaci, kdy ženě daruje vajíčko sestra, nebo dokonce její matka…teda předpokládám, že ke kopulačnímu aktu by nedošlo, jen k předání „genetického materiálu“…Pravdou zůstává, že otázka někdy pozdějšího domáhání se švagra otcovství asi je možná…
@Anonymní píše:
A co jeho žena? Ta s tím souhlasí, že bude s tebou souložit do početí potomka a zplodí dítě, které si jednou může nárokovat majetek jejích dětí?
@Anonymní píše:
A ty plodná jsi?