Oplodnění bratrem mého muže?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
411
10.2.15 15:08

Jejda.. take jsem se lekla, kdyz jsem cetla oplodni s bratrem.. ale jestli ma byt svagr darce spermie, nevidim v tom problem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
@Anonymní píše:
Já raději anonymně.
Pokud je to tak a všichni by jste souhlasili je potřeba určit si pravidla. Moje kamarádka si takhle udělala dítě s bratrancem jejího manžela a dnes jsou spokojená rodina. Prostě spolu odjeli na hory kde ji prcka udělal a ví to opravdu jen oni a pár kamarádů…

Už pár kamarádů je dost na to, aby to jednou prasklo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332

Ať žijou jarní prázdniny :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
10.2.15 15:09

A proč ne, pokud s tím nikdo ze zúčastněných nemá problém…jen opravdu pozor n budoucnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966

Hele pises, ze po diteti touzite. Co vse jste pro to udelali? Pokud vse-tedy vsemozna vysetreni a procedury v caru, tak ti asi bude jasne, ze dite nesplodite jen tak. To s nim budes spat treba 2 roky? Spis nejaka provokativni diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984

Hele a pokud s tim vsichni tri souhlasite tak klidne. :D proc by ne? :nevim:

Edit: a treba padnou dve mouchy jednou ranou a zakladatelka si tak splni nejtajnejsi touhy :D

Příspěvek upraven 10.02.15 v 15:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1077
10.2.15 15:10

@Ondrášovka.N Taky jsem se při přečtení nadpisu lekla :)
Jinak zakladatelko, já osobně si to neumím představit - když pominu fakt opakované soulože se švagrem, toleranci manžela, ptám se, co pak to dítě? Budete ho vychovávat v tajemství? A švagr se bude dívat na své dítě, kterýmu je strýcem? Já nevím, ale anonymní IVF by odpadly tyhle morální dilemata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
10.2.15 15:10

..radši nic :roll:

Příspěvek upraven 10.02.15 v 15:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
10.2.15 15:11

Vždyť s ním nemusí spát, jde to i injekční stříkačkou. Ale chce to opravdu pořádně promyslet a nastavit pevná pravidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
10.2.15 15:13

Co pak reknes svemu diteti? Kdo je vlastne otec? A to se s nim naferovku jako vyspis, jo a kdyz to hned neklapne, to spolu budete spat treba rok? No me to prijde docela na makovici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Ano.
Bylo by to tak že bychom se spolu vyspali. Navrhl to celé sám manžel a švagr řekl že klidně. Manžel říká že by byl aspoň opravdu z rodiny a byla by šance že mu bude miminko podobné…

• Citovat
  • Upravit
15404
@Ondrášovka.N píše:
Boze dej si tam aspon oplodneni svagrem :roll: takhle to je dost zavadejici
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
10.2.15 15:14
@Anonymní píše:
Ano.
Bylo by to tak že bychom se spolu vyspali. Navrhl to celé sám manžel a švagr řekl že klidně. Manžel říká že by byl aspoň opravdu z rodiny a byla by šance že mu bude miminko podobné…

Jdi do toho, aspon nebude nuda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
@Anonymní píše:
Ano.

No ty vozko.

Do sexu bych nešla, leda uměle s bratrovo spermiemi.

• Citovat
  • Upravit
11117

@Fíková
tady zadna pevna pravidla nepomuzou. vem si, ze se muze cokoliv stat, bratr bude po nejakych par letech treba psychicky na dne, ze je sam a pozada o testy otcovstvi a bude chtit „sve“ dite.
stejne tak muzou mit treba tezkou manzelskou krizi a manzel si pozada o testy a soudu dolozi, ze dite neni jeho a nechce ho zivit.
to ze si clovek ted mysli, ze to by se nikdy nestalo, moc neznamena, vime co dokazi lide pri rozvodu…

Příspěvek upraven 10.02.15 v 15:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital