Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jejda.. take jsem se lekla, kdyz jsem cetla oplodni s bratrem.. ale jestli ma byt svagr darce spermie, nevidim v tom problem..
@Anonymní píše:
Já raději anonymně.
Pokud je to tak a všichni by jste souhlasili je potřeba určit si pravidla. Moje kamarádka si takhle udělala dítě s bratrancem jejího manžela a dnes jsou spokojená rodina. Prostě spolu odjeli na hory kde ji prcka udělal a ví to opravdu jen oni a pár kamarádů…
Už pár kamarádů je dost na to, aby to jednou prasklo ![]()
A proč ne, pokud s tím nikdo ze zúčastněných nemá problém…jen opravdu pozor n budoucnost
Hele pises, ze po diteti touzite. Co vse jste pro to udelali? Pokud vse-tedy vsemozna vysetreni a procedury v caru, tak ti asi bude jasne, ze dite nesplodite jen tak. To s nim budes spat treba 2 roky? Spis nejaka provokativni diskuze.
Hele a pokud s tim vsichni tri souhlasite tak klidne.
proc by ne? ![]()
Edit: a treba padnou dve mouchy jednou ranou a zakladatelka si tak splni nejtajnejsi touhy ![]()
Příspěvek upraven 10.02.15 v 15:11
@Ondrášovka.N Taky jsem se při přečtení nadpisu lekla ![]()
Jinak zakladatelko, já osobně si to neumím představit - když pominu fakt opakované soulože se švagrem, toleranci manžela, ptám se, co pak to dítě? Budete ho vychovávat v tajemství? A švagr se bude dívat na své dítě, kterýmu je strýcem? Já nevím, ale anonymní IVF by odpadly tyhle morální dilemata.
Vždyť s ním nemusí spát, jde to i injekční stříkačkou. Ale chce to opravdu pořádně promyslet a nastavit pevná pravidla.
Co pak reknes svemu diteti? Kdo je vlastne otec? A to se s nim naferovku jako vyspis, jo a kdyz to hned neklapne, to spolu budete spat treba rok? No me to prijde docela na makovici
Ano.
Bylo by to tak že bychom se spolu vyspali. Navrhl to celé sám manžel a švagr řekl že klidně. Manžel říká že by byl aspoň opravdu z rodiny a byla by šance že mu bude miminko podobné…
@Ondrášovka.N píše:
Boze dej si tam aspon oplodneni svagremtakhle to je dost zavadejici
@Anonymní píše:
Ano.
Bylo by to tak že bychom se spolu vyspali. Navrhl to celé sám manžel a švagr řekl že klidně. Manžel říká že by byl aspoň opravdu z rodiny a byla by šance že mu bude miminko podobné…
Jdi do toho, aspon nebude nuda ![]()
@Anonymní píše:
Ano.
No ty vozko.
Do sexu bych nešla, leda uměle s bratrovo spermiemi.
@Fíková
tady zadna pevna pravidla nepomuzou. vem si, ze se muze cokoliv stat, bratr bude po nejakych par letech treba psychicky na dne, ze je sam a pozada o testy otcovstvi a bude chtit „sve“ dite.
stejne tak muzou mit treba tezkou manzelskou krizi a manzel si pozada o testy a soudu dolozi, ze dite neni jeho a nechce ho zivit.
to ze si clovek ted mysli, ze to by se nikdy nestalo, moc neznamena, vime co dokazi lide pri rozvodu…
Příspěvek upraven 10.02.15 v 15:16