Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anael píše:
Zakladatelko, proč ne a když to nevyjde se švagrem, můžete poprosit tchána, strýce, bratrance…pokud máte velkou rodinu tak let go
@LadyLada píše:
A co jeho žena? Ta s tím souhlasí, že bude s tebou souložit do početí potomka a zplodí dítě, které si jednou může nárokovat majetek jejích dětí?
Ta to bude natáčet. ![]()
@Anonymní píše:
Ten plodný je protože má děti
A manželku???
Ona taky souhlasí??
![]()
@Anonymní píše:
Ten plodný je protože má děti
Cooooooooozeeeeeee a ta jeho s tim taky souhlasi?
Ano, ale co takhle inseminace? Nečetla jsem to celé, ale jestli to chcete normálním sexem, můžete rozbít Vaši rodinu a jeho… je to divný
@Mallorka píše:
Ano, ale co takhle inseminace? Nečetla jsem to celé, ale jestli to chcete normálním sexem, můžete rozbít Vaši rodinu a jeho… je to divný
Vždyť jsem to psala. Stačí stříkačka se spermatem. Zvláštní rodinka, asi to chtějí takto ![]()
Tak dite s bratrem bych nechtela ani nahodou, je to i protizakonny. Se svagrem taky ne, bala byvh se, ze to ponici vztahy v rodine. A spat s nim? To jako proc? Snad jsou i jine zpusoby. To spolu chcete zacit spat pravidelne? Jakoze kolem ovulace svagr, v ostatnich pripadech manzel?
![]()
@jannina1 píše:
Já se omlouvám za sarkasmus, ale tohle mi přijde úchylné, ujeté, prostě mimo.
Jasně, souhlasí celá rodina, nejlépe když budou všichni u toho a budou jim držet palce, aby to klaplo napoprvé ![]()
@Anael píše:
Jasně, souhlasí celá rodina, nejlépe když budou všichni u toho a budou jim držet palce, aby to klaplo napoprvé
a pak porod doma v bazénku opět za asistence celé rodiny…
@Litta píše:
Ta to bude natáčet.
Kdyby to nemysleli vážně, tak se i zasměju ![]()
@Anonymní píše:
Já jsem dle výsledků a lékařů v pořádku
A manzel je jako uuuuplne neplodnej? Vzdyt pri umelerm oplodneni by mohli lekari pouzit PICSI a tim by zavedlu jeho jedine zdrave sperma do tveho vajicka… neni tato varianta i pro manzela lepsi? Muj manzel by se normalne zhroutil, kdyby mu rekli ze je neplodny, natoz, by mu jeho bracha udelal dite… nebo ten muj ma na to vsechno moc velke ego…
Pochopila bych darování spermatu, ale otěhotnět sexem? To mi přijde dost silná káva..
@Anael píše:
Jasně, souhlasí celá rodina, nejlépe když budou všichni u toho a budou jim držet palce, aby to klaplo napoprvé
To bude krasny
. A kdyby to nahodnou neklaplo napoprve, muzou z toho udelat takovou pravidelnou rodinnou akcicku ![]()