Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jako že by ses s ním vyspala?
Popřípadě, kdyby to na poprvé neklaplo, tak opakovaně?
Boze dej si tam aspon oplodneni svagrem
takhle to je dost zavadejici
Nic, zvážila bych sperma darce. Od bratra bych fakt nic nechtěla( technickou stranku věci nechavam stranou), i kvůli dalším rodinnym vztahum.
No nabídka od bratra je to pěkná, ale on bude vědět, že je otec a aby pak někdy v budoucnu neměl potřebu mit nějaký větší nárok na to dítě, přeci jen když je dárce anonymní, tak tento problém odpadá
Ani evolučně to není špatná investice - sourozenci se o mláďata občas pomáhají starat, přece jen stále je to příbuzný. Pokud nemáte lepší možnost, tak proč ne. ![]()
Já raději anonymně.
Pokud je to tak a všichni by jste souhlasili je potřeba určit si pravidla. Moje kamarádka si takhle udělala dítě s bratrancem jejího manžela a dnes jsou spokojená rodina. Prostě spolu odjeli na hory kde ji prcka udělal a ví to opravdu jen oni a pár kamarádů…
@Ondrášovka.N píše:
Boze dej si tam aspon oplodneni svagremtakhle to je dost zavadejici
No kvůli tomu jsem to otevřela
A ono prd ![]()
Zakladatelko, švagr je v poho, jdi do toho
Hmm
To je ošemetná věc. A bylo by to přirozeně nebo uměle? Z tvého vyjádření mám spíš pocit, že přirozeně - v tom případě můžete navíc ještě řešit to, že se manžel nevyrovná s tím, že jsi něco měla s jeho bratrem. Budete to nejspíš muset opakovat, protože po jednom styku je dost malá šance. Když už bych o tom uvažovala, tak jedině umělým oplodněním. Ale je to velké riziko - muselo by se to ošetřit po právní stránce, je riziko, že v budoucnu to dítěti bude chtít pravý otec nebo někdo z rodiny prozradit. Proč vlastně nechcete umělé oplodnění dárcem? Přijde mi to jednodušší.
Dobrý den,
Jdu za vámi s dotazem co a jak dál. Manžel je neplodný a nevypadá to dobře. Má však mladšího bratra a prý bych nám miminko mohla udělat s nim. Už o tom spolu mluvili a teď záleží zda kývnu… Po dítěti vážně toužíme tak co by jste dělali?