Oplodnění bratrem mého muže?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6578
10.2.15 15:54
@jannina1 píše:
No taky mi to vrtá hlavou..K tomu se zakladatelka nevyjádřila. Psala jsem, že známá otěhotněla stříkačkou a např. u lesbiček je to běžné.

Taky mám známou, která je lesbička, ale ta si nějak zaplatila (podplatila :nevim: ) umělé oplodnění.
U druhé vím, že to taky udělala pomocí stříkačky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
10.2.15 15:57
@Anonymní píše:
Asi tak. Oplodnění je drahé a ještě to není nic extra. Takhle by to bylo bezplatně a v rodině

Inseminace je zdarma a darcovske spg tusim do 3 tis. To je drahe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.2.15 15:57
@lovesmile píše:
Taky mám známou, která je lesbička, ale ta si nějak zaplatila (podplatila :nevim: ) umělé oplodnění.
U druhé vím, že to taky udělala pomocí stříkačky. :nevim:

Vždyť jo, ale u zakladatelky to mají domluvené jinak :) Třeba by na to švagr jinak nepřistoupil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
10.2.15 15:58
@Anonymní píše:
Asi tak. Oplodnění je drahé a ještě to není nic extra. Takhle by to bylo bezplatně a v rodině

To píše zakladatelka nebo někdo jiný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975

@ruzovasrnka jaka hormonalni stimulace? Asi o problematice moc nevis :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
@ruzovasrnka píše:
Za mě jednoznačně. Umím si představit sex se švagrem za účelem zplození dítěte a byla bych ráda, že vím, kdo je biologickým otcem. Vím, jakou má povahu, znám jeho děti, jeho rodiče, prostě ta genetická informace je manželovi dost podobná. U anonymního dárce nevíš nic. Na dost chorob (predispozic k nemocem) se na běžném vyšetření nepřijde. Pokud by dítě někdy v budoucnu potřebovalo např. kostní dřeň, víš, na koho se obrátit. A to nemluvím o diskomfortu spojeném s hormonální stimulací apod. Jako vydržet se to určitě dá, ale je to jako „proč to dělat jednoduše, když to jde složitě“

A co to dite, ma nebo nema znat pravdu…
Jinak prece ani zakladatelka nemuze vedet, jestli je jeji svagr prolezlej nemocema… po odberu spermatu na darcovstvi je aspon zjistene to nejdulezitejsi… to u svagra nikdo nedelal a delat nebude… tak stejne nikdo nemuze vedet, jestli se nedavno nevyspal s HIV nemocnou zenou nekde na zachode… u darcovstvi toto nehrozi.. a hlavne, dite bede jeji na stoprocent…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
10.2.15 15:59

Určíte bych nechala otestovat na všechny pohlavní choroby a šla bych do toho max se strikackou.Jak se pak chces tvářit na manžela po sexu se svagrem? Budete dělat jako nic? Nebo reknes, ze to stalo za h… a nebo, ze to bylo super?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
10.2.15 15:59
@Anonymní píše:

Jo tááák. :mrgreen: Tak proto nechcete použít stříkačku, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
10.2.15 16:00

Nevím, jestli ti to tady někdo radil, ale co se dohodnout se švagrem, aby ti hned po své soukromé „akci“ odevzdal skleničku se spermatem, ty ho pak jen aplikuješ. I tímhle způsobem se dá otěhotnět a nehrozí tolik rozpad vztahu z důvodu nevěry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
10.2.15 16:00
@jannina1 píše:
Vždyť jo, ale u zakladatelky to mají domluvené jinak :) Třeba by na to švagr jinak nepřistoupil :mrgreen:

Možná to byla jeho podmínka. :think: :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.2.15 16:01

Takhle spojí příjemné s užitečným :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.2.15 16:02
@Martina D. píše:
Nevím, jestli ti to tady někdo radil, ale co se dohodnout se švagrem, aby ti hned po své soukromé „akci“ odevzdal skleničku se spermatem, ty ho pak jen aplikuješ. I tímhle způsobem se dá otěhotnět a nehrozí tolik rozpad vztahu z důvodu nevěry.

Vžyť to píšem od začátku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
10.2.15 16:02
@Cuddy píše:
@ruzovasrnka jaka hormonalni stimulace? Asi o problematice moc nevis :nevim:

Myslela jsem, pokud by to řešili v CAR a měli semeno dárce, tak se musí navodit superovulace, aby bylo možné odebrat vajíčka a provést IVF, ne? Ale osobní zkušenost nemám, to je pravda. Ani ji nepotřebuju, já bych volila toho švagra 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
10.2.15 16:03
@Kaja-kaja píše:
Myslim ze zakl.

No jestli to píše zakladatelka, tak buď si dělá prd*l, nebo opouštím diskusi, neboť je zbytečné tu ztrácet čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
10.2.15 16:04

Tak podle mě je její manžel ten typ, co se bojí všeho kolem vyšetření sperma…jestli vůbec na nějakém vyšetření-spermiogramu byl a svoji neplodnost jen nedovozuje…proto navrhuje tento způsob, aby se vyhnul oficiální cesty k umělému oplodnění - tam by se jeho neplodnost musela prokázat…aby byl důvod k umělému oplodnění…

Příspěvek upraven 10.02.15 v 16:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital