Oplodnění bratrem mého muže?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56304
10.2.15 16:59
@ruzovasrnka píše:
Ne, nenechala, alepodle mě když spolu dva chodí, tak se vzájemně přitahují, jsou nějakým způsobem kompatibilní. Nevím, jak to vyjádřit, aby to nevyznělo blbě, prostě si myslím, že příroda umí zařídit (aspoň do určité míry), aby se spolu spojili ti, kteří vychovají zdravé a silné potomstvo. Nemusíš mít k tomu laboratoř, podle mě to do jisté míry vycítíš (jasně, budeš namítat, že nic není 100%). Ale co vycítíš, když tě doktoři napustí stříkačkou se semenem nějakého anonymního dárce :nevim: Třeba si sis o toho kluka v reálu ani neopřela kolo :think: a teď s ním máš mít dítě? Tak nevím, co je špatného na švagrovi, o kterém vím aspoň jak vypadá a jak se chová. A že má zdravé děti…navíc genetická informace je manželovi dost podobná…
8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
10.2.15 17:01
@crazy0 píše:
Tak ja uz to chapu, ja si to nedovedu predstavit, protoze manzel bratra nema, ale ty si to predstavit umis, protoze by jsi toho jeho prefikla, vid ty kanoure :mrgreen:

Jj, není to děsivá představa :mrgreen: Ale děsivější mi připadá představa, že bych měla dítě s nějakým anonymním dárcem - tím spíš, že o některých vím, na VŠ super přivýdělek, dávali 600 za odběr a po půl roce v případě negativních testů dalších 600. Ani jednoho bych jako otce dítěte nechtěla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
10.2.15 17:06

No jasné, zasoulozit si se švagrem je normalka :poblion: :poblion: vždyť je to v rodině, ze, tak vo co go :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
10.2.15 17:08
@vodolejka píše:
No jasné, zasoulozit si se švagrem je normalka :poblion: :poblion: vždyť je to v rodině, ze, tak vo co go :zed: :lol:

Presne!! Ale porad lepsi s bratrem manzela nez se svym bratrem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
10.2.15 17:09

A kdo chtěl s bratrem?…neeeeeee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5026
10.2.15 17:12

Nevim jak vy, ale prijde mi to jen jako vymluva. Kdyby to bylo opravdu tak zavazne, tak ma zakladatelka vysledky spg a ruznych vysetreni, my take resime hodne soatny spg, ale v caru nam rekli, ze neni problem, ze i s timhle se da otehotnet.ani me nenapadlo bezet za sousedem co ma dvojcata :lol: Zas na druhou stranu mnoho procent muzu vychovava dite, ktere neni jeho akorat maji ten luxus, ze o tom nevi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
10.2.15 17:23
@Anonymní píše:
Ano.
Bylo by to tak že bychom se spolu vyspali. Navrhl to celé sám manžel a švagr řekl že klidně. Manžel říká že by byl aspoň opravdu z rodiny a byla by šance že mu bude miminko podobné…

já bych to řešila stříkačkou, ono aby v budoucnu neměl manžel problém, že jsi s ním spala.lze opakovat, ale několik styků, to by mohlo vést k rozpadu manželství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
10.2.15 17:25

Ani na vteřinu nevěřím tomu, že by se s touto situací (tj. soulože manželky s bratrem, i když účelovou) dokázal manžel do budoucna plně smířit, neužírat se s tím, případně to pak v nějakém ostřejším sporu nevytáhnout. Chlapi tak prostě nejsou stavění. A logicky mi rivalita k bratrovi přijde mnohem větší než k nějakému neznámému dárci (který by navíc nebyl v posteli s manželkou). Zde zmiňovaný příklad ze života, co nedopadl dobře, mi přijde naprosto reálný.

Taky je pro mě hodně naivní představa, že to, že znám někoho v jeho dejme tomu 30 letech, mi zaručuje, že je to člověk zdravý, který nenese rizika dědičných chorob či dispozicí k nim. Nebo že nemůže dojít k nové mutaci u toho dítěte. To je samozřejmě blbost. A to, že bych si o někoho (anonymního dárce) neopřela kolo, tj. nevyhovuje mi vzhledem, povahou, neznamená to, že by splynutím našich pohlavních buněk nemohlo vzniknout krásné, inteligentní a dokonalé dítě, pravděpodobnost si myslím bude stejná, jako při oplodnění manželem (o kterého by si třeba jiná neopřela kolo :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
10.2.15 18:09

@Bajuli my meli taky hoooodne spatny spg, lekari nedavali vubec zaadnou sanci na prirozene poceti a ted nam tu beha prirozene pocate dite, o ktere jsme se snazili skoro tri roky. Tim jsem chtela rict, ze ta chlapska neplodnost je takova trosku osemetna, protoze kazdy spermiogram muze vykazovat jine hodnoty v radu nekolika dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
10.2.15 18:12
@mroe píše:
Nic, zvážila bych sperma darce. Od bratra bych fakt nic nechtěla( technickou stranku věci nechavam stranou), i kvůli dalším rodinnym vztahum.

jsem si to představila doslova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
10.2.15 18:15
@blecha72 píše:
jsem si to představila doslova :mrgreen:

To by ovšem chtělo laboratorní váhy, žádnou decimálku :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
10.2.15 18:17
@Samamama píše:
To by ovšem chtělo laboratorní váhy, žádnou decimálku :mrgreen:.

tak záleží na množství, třeba je to borec, co vystačí s osobní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
10.2.15 18:22
@Anonymní píše:
Ano.
Bylo by to tak že bychom se spolu vyspali. Navrhl to celé sám manžel a švagr řekl že klidně. Manžel říká že by byl aspoň opravdu z rodiny a byla by šance že mu bude miminko podobné…

Hlavně s ním nespi. Nebude to do budoucna dělat dobrotu. Když už, nech se oplodnit uměle, tak jak se oplodňují lesby třeba, tzn. stříkačkou například.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
10.2.15 20:38

Mě je prostě divné, že zakladatelka ani jednou nereagovala na to, aby se švagrem nespala a udělala to například tou stříkačkou. Se mi nějak nechce věřit, že ji jde jen o to dítě. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
10.2.15 21:12
@ruzovasrnka píše:
Ne, nenechala, ale podle mě když spolu dva chodí, tak se vzájemně přitahují, jsou nějakým způsobem kompatibilní. Nevím, jak to vyjádřit, aby to nevyznělo blbě, prostě si myslím, že příroda umí zařídit (aspoň do určité míry), aby se spolu spojili ti, kteří vychovají zdravé a silné potomstvo. Nemusíš mít k tomu laboratoř, podle mě to do jisté míry vycítíš (jasně, budeš namítat, že nic není 100%). Ale co vycítíš, když tě doktoři napustí stříkačkou se semenem nějakého anonymního dárce :nevim: Třeba si sis o toho kluka v reálu ani neopřela kolo :think: a teď s ním máš mít dítě? Tak nevím, co je špatného na švagrovi, o kterém vím aspoň jak vypadá a jak se chová. A že má zdravé děti…navíc genetická informace je manželovi dost podobná…

Přesně tak. Ale o tohle přichází i uživatelky HA. Vyřadí se tyhlety přírodní výběry a pak dochází k tolika rozchodům při snaze otěhotnět, případně až při něm. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí