Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já bych si to pěkně sepsala u právníka aby neměl bracha na to nárok a asi bych s nim nespala ale tou stříkačkou.
@crazy0 píše:
Takze mit sex a pote dite se svagrem je lepsi varianta, nez dite s anonymnim darcem? A proc jako? Adoptovane deti jsou taky neco divneho? Rada bych znala tu prevahu kladu pred zaporem…
Za mě jednoznačně. Umím si představit sex se švagrem za účelem zplození dítěte a byla bych ráda, že vím, kdo je biologickým otcem. Vím, jakou má povahu, znám jeho děti, jeho rodiče, prostě ta genetická informace je manželovi dost podobná. U anonymního dárce nevíš nic. Na dost chorob (predispozic k nemocem) se na běžném vyšetření nepřijde. Pokud by dítě někdy v budoucnu potřebovalo např. kostní dřeň, víš, na koho se obrátit. A to nemluvím o diskomfortu spojeném s hormonální stimulací apod. Jako vydržet se to určitě dá, ale je to jako „proč to dělat jednoduše, když to jde složitě“
@lovesmile píše:
Tak příjemnější to asi je, to zase joooo![]()
![]()
Ale nechápu, proč na to zakladatelka neodpoví…
Třeba po bratrovi touží už dávno
Tak spojí příjemné s užitečným ![]()
@lovesmile píše:
A proč to neuděláte pomocí te stříkačky například? Proč hned spolu vlézt do postele?
No taky mi to vrtá hlavou..K tomu se zakladatelka nevyjádřila. Psala jsem, že známá otěhotněla stříkačkou a např. u lesbiček je to běžné.
@Anonymní píše:
Já jsem zatím jediná která z 1℅ váhá ale manžel mi řekl že naopak pro něj by bylo lepší vědět že brácha než někdo úplně cizí…
Pokud jde o sex, tak tomu nevěř. Četla jsem kdysi článek od R. Uzla, jak chlapi nutí své partnerky ke 4 a když došlo na věc, neskousli, že se jejich partnerka milovala s někým jiným, postihovali je neurózy a já nevím co všechno až nakonec došlo k rozchodu. Přitom to byli oni, kdo o to tak děsně stáli a tlačili na své partnerky.
Navíc příchod miminka je děsně náročné období, jak pro maminku, tak pro tatínka. Tatínkům se v hlavinkách motá vše možné a obávám se, že se kvůli tomu budete často hádat. Snad to ustojíte, ale neriskovala bych.
No, pro mě představa, že si budu muset být se švagrem „až tak blízko“
To by mi na tom všem vadilo asi nejvíc…ta nádobka s tekutinou od něho by mi tak nevadila…jako to, že teda ho musím vzrušit a…ten sex… ![]()
Příspěvek upraven 10.02.15 v 15:55
@jannina1 píše:
No taky mi to vrtá hlavou..K tomu se zakladatelka nevyjádřila. Psala jsem, že známá otěhotněla stříkačkou a např. u lesbiček je to běžné.
Taky mám známou, která je lesbička, ale ta si nějak zaplatila (podplatila
) umělé oplodnění.
U druhé vím, že to taky udělala pomocí stříkačky. ![]()
@Anonymní píše:
Asi tak. Oplodnění je drahé a ještě to není nic extra. Takhle by to bylo bezplatně a v rodině
Inseminace je zdarma a darcovske spg tusim do 3 tis. To je drahe?
@lovesmile píše:
Taky mám známou, která je lesbička, ale ta si nějak zaplatila (podplatila) umělé oplodnění.
U druhé vím, že to taky udělala pomocí stříkačky.
Vždyť jo, ale u zakladatelky to mají domluvené jinak
Třeba by na to švagr jinak nepřistoupil ![]()
@Anonymní píše:
Asi tak. Oplodnění je drahé a ještě to není nic extra. Takhle by to bylo bezplatně a v rodině
To píše zakladatelka nebo někdo jiný?
@ruzovasrnka jaka hormonalni stimulace? Asi o problematice moc nevis ![]()
@ruzovasrnka píše:
Za mě jednoznačně. Umím si představit sex se švagrem za účelem zplození dítěte a byla bych ráda, že vím, kdo je biologickým otcem. Vím, jakou má povahu, znám jeho děti, jeho rodiče, prostě ta genetická informace je manželovi dost podobná. U anonymního dárce nevíš nic. Na dost chorob (predispozic k nemocem) se na běžném vyšetření nepřijde. Pokud by dítě někdy v budoucnu potřebovalo např. kostní dřeň, víš, na koho se obrátit. A to nemluvím o diskomfortu spojeném s hormonální stimulací apod. Jako vydržet se to určitě dá, ale je to jako „proč to dělat jednoduše, když to jde složitě“
A co to dite, ma nebo nema znat pravdu…
Jinak prece ani zakladatelka nemuze vedet, jestli je jeji svagr prolezlej nemocema… po odberu spermatu na darcovstvi je aspon zjistene to nejdulezitejsi… to u svagra nikdo nedelal a delat nebude… tak stejne nikdo nemuze vedet, jestli se nedavno nevyspal s HIV nemocnou zenou nekde na zachode… u darcovstvi toto nehrozi.. a hlavne, dite bede jeji na stoprocent…
Určíte bych nechala otestovat na všechny pohlavní choroby a šla bych do toho max se strikackou.Jak se pak chces tvářit na manžela po sexu se svagrem? Budete dělat jako nic? Nebo reknes, ze to stalo za h… a nebo, ze to bylo super?
@Anonymní píše:
Jo tááák.
Tak proto nechcete použít stříkačku, že? ![]()
Nevím, jestli ti to tady někdo radil, ale co se dohodnout se švagrem, aby ti hned po své soukromé „akci“ odevzdal skleničku se spermatem, ty ho pak jen aplikuješ. I tímhle způsobem se dá otěhotnět a nehrozí tolik rozpad vztahu z důvodu nevěry.