Oplodnění bratrem mého muže?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3590
10.2.15 15:51

Tak já bych si to pěkně sepsala u právníka aby neměl bracha na to nárok a asi bych s nim nespala ale tou stříkačkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1136
10.2.15 15:51
@crazy0 píše:
Takze mit sex a pote dite se svagrem je lepsi varianta, nez dite s anonymnim darcem? A proc jako? Adoptovane deti jsou taky neco divneho? Rada bych znala tu prevahu kladu pred zaporem…

Za mě jednoznačně. Umím si představit sex se švagrem za účelem zplození dítěte a byla bych ráda, že vím, kdo je biologickým otcem. Vím, jakou má povahu, znám jeho děti, jeho rodiče, prostě ta genetická informace je manželovi dost podobná. U anonymního dárce nevíš nic. Na dost chorob (predispozic k nemocem) se na běžném vyšetření nepřijde. Pokud by dítě někdy v budoucnu potřebovalo např. kostní dřeň, víš, na koho se obrátit. A to nemluvím o diskomfortu spojeném s hormonální stimulací apod. Jako vydržet se to určitě dá, ale je to jako „proč to dělat jednoduše, když to jde složitě“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
10.2.15 15:52
@lovesmile píše:
Tak příjemnější to asi je, to zase joooo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale nechápu, proč na to zakladatelka neodpoví… :think:

Třeba po bratrovi touží už dávno :oops: :oops: Tak spojí příjemné s užitečným :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
@lovesmile píše:
A proč to neuděláte pomocí te stříkačky například? Proč hned spolu vlézt do postele?

No taky mi to vrtá hlavou..K tomu se zakladatelka nevyjádřila. Psala jsem, že známá otěhotněla stříkačkou a např. u lesbiček je to běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
@Anonymní píše:
Já jsem zatím jediná která z 1℅ váhá ale manžel mi řekl že naopak pro něj by bylo lepší vědět že brácha než někdo úplně cizí…

Pokud jde o sex, tak tomu nevěř. Četla jsem kdysi článek od R. Uzla, jak chlapi nutí své partnerky ke 4 a když došlo na věc, neskousli, že se jejich partnerka milovala s někým jiným, postihovali je neurózy a já nevím co všechno až nakonec došlo k rozchodu. Přitom to byli oni, kdo o to tak děsně stáli a tlačili na své partnerky.

Navíc příchod miminka je děsně náročné období, jak pro maminku, tak pro tatínka. Tatínkům se v hlavinkách motá vše možné a obávám se, že se kvůli tomu budete často hádat. Snad to ustojíte, ale neriskovala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
10.2.15 15:53

No, pro mě představa, že si budu muset být se švagrem „až tak blízko“ :think: To by mi na tom všem vadilo asi nejvíc…ta nádobka s tekutinou od něho by mi tak nevadila…jako to, že teda ho musím vzrušit a…ten sex… :lol:

Příspěvek upraven 10.02.15 v 15:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
10.2.15 15:54
@jannina1 píše:
No taky mi to vrtá hlavou..K tomu se zakladatelka nevyjádřila. Psala jsem, že známá otěhotněla stříkačkou a např. u lesbiček je to běžné.

Taky mám známou, která je lesbička, ale ta si nějak zaplatila (podplatila :nevim: ) umělé oplodnění.
U druhé vím, že to taky udělala pomocí stříkačky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30973
10.2.15 15:57
@Anonymní píše:
Asi tak. Oplodnění je drahé a ještě to není nic extra. Takhle by to bylo bezplatně a v rodině

Inseminace je zdarma a darcovske spg tusim do 3 tis. To je drahe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.2.15 15:57
@lovesmile píše:
Taky mám známou, která je lesbička, ale ta si nějak zaplatila (podplatila :nevim: ) umělé oplodnění.
U druhé vím, že to taky udělala pomocí stříkačky. :nevim:

Vždyť jo, ale u zakladatelky to mají domluvené jinak :) Třeba by na to švagr jinak nepřistoupil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
10.2.15 15:58
@Anonymní píše:
Asi tak. Oplodnění je drahé a ještě to není nic extra. Takhle by to bylo bezplatně a v rodině

To píše zakladatelka nebo někdo jiný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30973

@ruzovasrnka jaka hormonalni stimulace? Asi o problematice moc nevis :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
@ruzovasrnka píše:
Za mě jednoznačně. Umím si představit sex se švagrem za účelem zplození dítěte a byla bych ráda, že vím, kdo je biologickým otcem. Vím, jakou má povahu, znám jeho děti, jeho rodiče, prostě ta genetická informace je manželovi dost podobná. U anonymního dárce nevíš nic. Na dost chorob (predispozic k nemocem) se na běžném vyšetření nepřijde. Pokud by dítě někdy v budoucnu potřebovalo např. kostní dřeň, víš, na koho se obrátit. A to nemluvím o diskomfortu spojeném s hormonální stimulací apod. Jako vydržet se to určitě dá, ale je to jako „proč to dělat jednoduše, když to jde složitě“

A co to dite, ma nebo nema znat pravdu…
Jinak prece ani zakladatelka nemuze vedet, jestli je jeji svagr prolezlej nemocema… po odberu spermatu na darcovstvi je aspon zjistene to nejdulezitejsi… to u svagra nikdo nedelal a delat nebude… tak stejne nikdo nemuze vedet, jestli se nedavno nevyspal s HIV nemocnou zenou nekde na zachode… u darcovstvi toto nehrozi.. a hlavne, dite bede jeji na stoprocent…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
10.2.15 15:59

Určíte bych nechala otestovat na všechny pohlavní choroby a šla bych do toho max se strikackou.Jak se pak chces tvářit na manžela po sexu se svagrem? Budete dělat jako nic? Nebo reknes, ze to stalo za h… a nebo, ze to bylo super?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
10.2.15 15:59
@Anonymní píše:

Jo tááák. :mrgreen: Tak proto nechcete použít stříkačku, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
10.2.15 16:00

Nevím, jestli ti to tady někdo radil, ale co se dohodnout se švagrem, aby ti hned po své soukromé „akci“ odevzdal skleničku se spermatem, ty ho pak jen aplikuješ. I tímhle způsobem se dá otěhotnět a nehrozí tolik rozpad vztahu z důvodu nevěry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí