Opožděná menstruace a vysazení HA

Anonymní
25.4.20 10:52

Opozdena menstruace a vysazeni ha

Zdravím všechny, chci se zeptat. Brala jsem asi 3 roky antikoncepci stodette a minuly měsíc jsem se rozhodla ji vysadit. Nicméně jsem začala menstruovat ještě před dobranim plata, což mi přijde zvlastni. Jsem blba, vím, přesný datum, kdy jsem to dostala si nepamatuju, ale vím, ze 26.3. Jsem menzes ještě měla. 12.4. Jsem měla s přítelem prerusovanou souloz, ejakulace nesla do me. Pak jsme už používali kondom. Menstruace stále nepřišla.. dítě ještě nechceme, ač mám věk (26 let), ale ještě se necítím. V pondeli jsem byla na gynde a rikala, ze je ještě moc brzy, aby něco viděla, ale ze by už byla patrna zvětšena sliznice a to nevidí. Víc k tomu neřekla. Predevcirem jsem dělala test, po limitu jsem viděla malinkatou druhou čárku, opravdu ale až po limitu a hodně nevyrazna. Včera jsem dělala další a duch žádný. Kdybych byla těhotná, bylo by to už na testu vidět? Ten sex proběhl 12.4. Předem moc dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.4.20 10:53

Přidávám ještě foto toho ducha

• Citovat
  • Upravit
35800
25.4.20 10:59

2 čárka po limitu nic neznamená. 12.4. je ještě myslím brzo, ale někdo už ducha mít může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.20 11:01

@JancaS84 prave je blby, ze si nepamatuju, kdy přesně jsem to dostala. Jak to přišlo ještě během dobirani plata, tak me to blbne. Vždycky jsem dobrala plato a pak to za 3-4 dny dostala. Teď mi tam zbývalo ještě asi 5 prášku a začala jsem krvacet

• Citovat
  • Upravit
596
25.4.20 12:01

14 dní po styku by na testu už mělo být něco vidět, pokud je to z ranní moči a ovulace neproběhla později, pokud si nejsi jistá, tak si za pár dnů udělej další test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.20 12:06

Ahoj, mám podobný problém, 11.3. jsem musela ze zdravotnich důvodů vysadit HA, měla jsem zvýšené d-dimery a podezření na trombózu, což se nepotvrdilo. Brala jsem belaru 5 let a chybělo mi dobrat asi 4 tabletky. Po vysazení jsem to dostala za 2 dny, menzes mi skoncil myslim 22 a od te doby jsem to nedostala. Test je negativní, většinou jsme se chránili kondomem, párkrát přerušovanou souloží. S mazelem se dítěti nebráníme, ale myslím si, ze těhotná nejsem, to už by na testu asi bylo něco vidět. Asi nezbývá než chvili počkat a udělej si test za pár dní znovu. Ale můžou to být rozhozené hormony, koupila jsem si gynex a kontryhelový čaj, tak snad to pomůže. Prosím anonym, citlivé udaje.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.20 12:09

Tak to máme dost podobne, ale ty se dítěti nebranis. Já děti miluju, ale ta představa těhotenství a porodu a všeho kolem, tak z toho mám noční můry. Hlavně jsem před par lety na potratů už byla, takže teď už bych nesla, ale když jsem těhotná byla, tak masakr, všechny matky obdivuji 😃

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.20 12:10

Jinak ten první test jsem dělala z ranni moci, vidíte tam vůbec nějakého ducha? A ten včera z ranni nebyl, ale bylo tam napsaný, ze se muže dělat kdykoliv během dne

• Citovat
  • Upravit
11659
25.4.20 12:45

Ono je to normální když několik let bereš HA může trvá týdny /měsíce než s sto tělo srovná a nemusíš mít pravidelnou ms.
Testy po limitu vyhazuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
25.4.20 15:38

Tělo po vysazení HA velmi často nenaběhne na pravidelný cyklus. Je i běžné, že bez vyvolávačky ani ms nepřijde (resp. málokdo vydrží třeba půl roku bez ms a nejít k lékaři). Vydrž, dělej testy a když z toho budeš nervózní, tak si zajdi na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
25.4.20 16:21

Já jsem po vysazení HA dostala tu první menstruaci jako normálně a pak až na 60 dní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.20 16:50

Akorát me štve, ze jsem začala krvacet ještě když mi zbývaly v platu 4 prášky. Pravděpodobně jsem začala krvacet 20.3., tzn. Ze teď bych měla již 5 dnů zpoždění a to by na testu už vidět bylo ne?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex