Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat zda jste někdo zkoušel, zda to vubec jde opravit kočárek, který je pospojován nýty. myslím tím opravu doma a ne v servisu. samozřejmě s patřičným nářadím ![]()
mám kočárek casualpaly a je rozvrklaný tak by to chtělo utáhnout. děkuju.
Určitě to opravit jde. nám se u kočárku nýtky dokonce vyvyklaly, tak se manžel naštval, vytáhnul všechny čtyři a dal místo nich šroubky s matičkama - ale takovýma s těma hlavičkama. Kdo to neví, ani to nepozná. Ale jak to udělal, jak je vyndal, to se mě neptej, nebyla jsem u toho
ale určitě to jde, kočárek od tý doby drží ![]()
@marieondatra Samozřejmě, že to jde… jestli je manžel trochu manuálně zručný… buď tam může dát nové nýty nebo šroubek s matkou, aby se to dalo utahovat…
Nám manžel dával nový nýt na Cortině, když blbnul s dcerou a dosedl na kočárek a jeden nýt nám rupnul… vyměnil ho za nový a bylo to… práce na pět minut s chystáním nářadí…
Super moc děkuju. já se ho prváě ještě nestihla zeptat není ted moc doma. jak ho znám tak by se bál, aby to nerozbil
takže mu řeknu že se bát nemusí a at to opraví
když chce tak šikovnej je ![]()
děkuju.
Měla jsem teda polskej tank, ale taky začal vrzat jak se nýty povolili, tak jsme je trochu sťukli a byl pokoj. Pokud je muž či žena šikovný/á určitě to doma půjde opravit.
Tak mě manžel měnil dva nýty a jeden patent na konstrukci a v pohodě. Sice se s tím nadřel, ale nebylo to poznat
@araw @jalemina @Regina Hero
mohu poprosit jak jste ty nýty dostali ven? manžel na to šel vrtačkou, ale nejde mu to. díky.
@marieondatra odvrtat… pokud to nejde odvrtat, že se to protáčí, tak buď to nějak chytit z druhé strany, aby se to neprotáčelo, nebo to odbrousit…
A pak dát buď nové nýty nebo prý nejlépe samojistné matice a hlavně nezapomenout podložky…
@araw @Regina Hero moc děkuju za odpověď. právě, že se mu to protáčelo a měl tupý vrták a chřipku takže vražedná kombince. počkám až mu bude líp a sežene si lepší nářadí tak to snad zvládne.
Děkuju.