Oprava nýtovaného kočárku

2183
21.4.13 11:10

oprava nýtovaného kočárku

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat zda jste někdo zkoušel, zda to vubec jde opravit kočárek, který je pospojován nýty. myslím tím opravu doma a ne v servisu. samozřejmě s patřičným nářadím :D
mám kočárek casualpaly a je rozvrklaný tak by to chtělo utáhnout. děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
852
21.4.13 11:16

Určitě to opravit jde. nám se u kočárku nýtky dokonce vyvyklaly, tak se manžel naštval, vytáhnul všechny čtyři a dal místo nich šroubky s matičkama - ale takovýma s těma hlavičkama. Kdo to neví, ani to nepozná. Ale jak to udělal, jak je vyndal, to se mě neptej, nebyla jsem u toho :-))) ale určitě to jde, kočárek od tý doby drží :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
21.4.13 11:16

@marieondatra Samozřejmě, že to jde… jestli je manžel trochu manuálně zručný… buď tam může dát nové nýty nebo šroubek s matkou, aby se to dalo utahovat…
Nám manžel dával nový nýt na Cortině, když blbnul s dcerou a dosedl na kočárek a jeden nýt nám rupnul… vyměnil ho za nový a bylo to… práce na pět minut s chystáním nářadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
21.4.13 11:26

Super moc děkuju. já se ho prváě ještě nestihla zeptat není ted moc doma. jak ho znám tak by se bál, aby to nerozbil :D takže mu řeknu že se bát nemusí a at to opraví :) když chce tak šikovnej je :D
děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
21.4.13 11:29

Měla jsem teda polskej tank, ale taky začal vrzat jak se nýty povolili, tak jsme je trochu sťukli a byl pokoj. Pokud je muž či žena šikovný/á určitě to doma půjde opravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
21.4.13 11:35

Tak mě manžel měnil dva nýty a jeden patent na konstrukci a v pohodě. Sice se s tím nadřel, ale nebylo to poznat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
23.4.13 13:22

@araw @jalemina @Regina Hero
mohu poprosit jak jste ty nýty dostali ven? manžel na to šel vrtačkou, ale nejde mu to. díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
23.4.13 14:10

@marieondatra odvrtat… pokud to nejde odvrtat, že se to protáčí, tak buď to nějak chytit z druhé strany, aby se to neprotáčelo, nebo to odbrousit…
A pak dát buď nové nýty nebo prý nejlépe samojistné matice a hlavně nezapomenout podložky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
23.4.13 14:50

@marieondatra Taky je odvrtal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
23.4.13 17:43

@araw @Regina Hero moc děkuju za odpověď. právě, že se mu to protáčelo a měl tupý vrták a chřipku takže vražedná kombince. počkám až mu bude líp a sežene si lepší nářadí tak to snad zvládne.
Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4