Opravdu dobrý gynekolog Praha?

108
16.6.21 07:45

Opravdu dobrý gynekolog Praha?

Ahoj holky, prosím neporadíte opravdu dobrého gynekologa v Praze, který to nemá jak na běžícím pasu a není mu za těžko všechno??? :) Zatím jsem stále měla štěstí na samé takové. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14127
16.6.21 09:46

MUDr. Vicena, posledni roky nedam dopustit na MUDr. Mojhovou, na vykecavacky neni, ale tehotenstvi a porod se mnou prosla na :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
16.6.21 11:31

@FlorenceF Jenkins Zrovna od Viceny jsem po x letech odesla :(
Za prve chce skoro 3 tisice prispevek za rok a za druhe mi celkem zanedbal problemy s vysokou delozni sliznici a ted to resim u Apolinare, kde meli podezreni na rakovinu endometria, cekam na vysledky z pondelni kyretaze :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
16.6.21 11:39
@Kacatko1986 píše:
@FlorenceF Jenkins Zrovna od Viceny jsem po x letech odesla :(
Za prve chce skoro 3 tisice prispevek za rok a za druhe mi celkem zanedbal problemy s vysokou delozni sliznici a ted to resim u Apolinare, kde meli podezreni na rakovinu endometria, cekam na vysledky z pondelni kyretaze :-/

Aha, tak to je mi lito :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
16.6.21 12:35

MUDr. Bohdana Rozsypalová je podle mě dobrá doktorka. Chodím k ní a i jsem na ní četla dost chvály. Má ordinaci v Čimicích. Nové bere ale prý už jen omezeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
16.6.21 13:35
@FlorenceF Jenkins píše:
Aha, tak to je mi lito :(

Diky, no.. ja u nej byla fakt asi 10 let, jako doktor je moc empaticky, mily vsechno, ale shodla jsem se s kamaradkou, ze je spis dobry na to otehotneni atd, ale tohle me nastvalo no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
16.6.21 13:48
@Kacatko1986 píše:
Diky, no.. ja u nej byla fakt asi 10 let, jako doktor je moc empaticky, mily vsechno, ale shodla jsem se s kamaradkou, ze je spis dobry na to otehotneni atd, ale tohle me nastvalo no..

No, me provedl tehotenstvim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.21 15:40

@Andys31 Jestli ti nevadí si zaplatit soukromou péči, tak doporučuji MUDr. Hašlíka. Rozhodně to tam není jak na běžícím páse, je sympatický, ochotný, má na pacientky čas. Je to 5. gynekolog, u kterého jsem řešila své problémy a až on mi pomohl. Ale všechno si u něj zaplatíš, vůbec nemá smlouvu s žádnou pojišťovnou.

• Citovat
  • Upravit
34
6.8.21 13:51

Ahoj, zkusila bych Dr. Petra Horáka, nebo jeho manželku, jsou oba gynekologové a mají společnou ordinaci kousek od Anděla. Jen nevím, jestli přibírají nové pacientky. :nevim: Mám s ním zkušenost, když ještě pracoval v nuselské poliklinice a jedním slovem super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1365
24.5.22 20:45

@Andys31 Našla jste nekoho? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...