Opravné zkoušky na střední škole

5
27.6.23 18:11

Opravné zkoušky na SŠ

Dobrý den, moje dcera studuje na SŠ v oboru Počítačový design. Jelikož se s prominutím na praxe vysr*la :roll: má z Grafiky Nehodnoceno. Jaký bude postup? V Srpnu nějaký test nebo nějaké Grafické ztvárnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65674
27.6.23 18:21
@Nikca34 píše:
Dobrý den, moje dcera studuje na SŠ v oboru Počítačový design. Jelikož se s prominutím na praxe vysr*la :roll: má z Grafiky Nehodnoceno. Jaký bude postup? V Srpnu nějaký test nebo nějaké Grafické ztvárnění?

tak to jí musí říct v její škole, měla by dostat obsah té zkoušky. Tady ti to nikdo neřekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.6.23 18:26

@vokishka Mluvila prý s učitelkou ale zatím neví ani datum na opraváky :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
27.6.23 18:26
@Nikca34 píše:
@vokishka Mluvila prý s učitelkou ale zatím neví ani datum na opraváky :zed:.

a co myslíš, že všichni jsou celí žhaví lítat kolem tvé dcery, která má všechno na háku? Stačí, když jí to sdělí při vysvědčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.6.23 18:28

@vokishka Ne? ale na to že to je „prestižní“ soukromá škola tak komunikace nulová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
27.6.23 18:32
@Nikca34 píše:
@vokishka Ne? ale na to že to je „prestižní“ soukromá škola tak komunikace nulová.

ale ono to opravdu stačí oznámit poslední den školy. Pokud je propadajících a neklasek víc, musí si vytvořit harmonogram. V tom týdnu bývají školení a podobné věci, není tam jen tvoje dcera. Když teda dcerunka studuje tak prestižní školu a ty jsi najednou tak akční, proč jsi nebyla akční v průběhu roku a nepostarala se, aby dcera dělala, co má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.6.23 18:41

@vokishka Podle toho co mi její třídní řekla jsem pochopila že jí chybí 1 zadání. Min. 100× jsem jí říkala že nemá nic jiného na práci než dělat pořádně školu. Ale pokud jí řeknou vše potřebné až na předávání to bude vše. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
27.6.23 18:54

My třeba dnes měli poradu a termíny zkoušek řešili tam, takže rodičům se bude posílat dopis s termíny na srpen. Upřímně tohle je problém dcery, potažmo rodičů. Termíny bývají v přípravném týdnu od 28.8.

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
27.6.23 18:55

Jinak jsem ráda, že i na soukromých školách se nebojí dávat N a honit studenty k opravkam. Od nás, když někdo odchází, že nezvládá studium, odchází zpravidla na soukromou školu, kterou zvládne bez většího úsilí.

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
27.6.23 18:57
@Nikca34 píše:

Ona kašlala na praxi a tedy na učitele. Proč by oni měli teď skákat kolem dcerky a vše ji hned říct, jen ať si počká :-D

• Citovat
  • Upravit
Vesnickaholka
27.6.23 19:38

Svete div se, ze ani na prestizni soukrome skole netoleruji totalni lajdactvi :mrgreen: termin a postup doklasifikace bude vedet, az ho bude vedet skola..

• Citovat
  • Upravit
5
27.6.23 19:44

@Vesnickaholka Ne takle jsem to vubec nemyslela, :roll: skola se pysni prvotridnim pristupem sice je ma dcera uz plnoleta ale stejne bych mela jako prvni vedet ze je neco spatne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
27.6.23 19:46
@Nikca34 píše:
@Vesnickaholka Ne takle jsem to vubec nemyslela, :roll: skola se pysni prvotridnim pristupem sice je ma dcera uz plnoleta ale stejne bych mela jako prvni vedet ze je neco spatne…

No, jestli je plnoleta, tak ty uz fakt narok na infomace nemas..

• Citovat
  • Upravit
65674
27.6.23 20:14
@Nikca34 píše:

tak na to fakt nemáš právo. Pokud je plnoletá, škola ani nemá právo ti něco říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42859
27.6.23 20:17
@Nikca34 píše:

Ne, to se bohužel mýlíš. Jestli je plnoletá, jednají jen s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze