Základní škola a prospěch

1677
26.6.23 19:39

Základní skola a prospech

Jaky by měl mít žák asi minimální IQ aby vystudoval základní školu bez asistenta a nebo jaké IQ by měl mít aby to bylo na zvláštní skolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22295
26.6.23 19:42

A dokolečka dokola. Nechceš raději řešit své exekuce nebo jak udělat psychotesty na profesní řidičák.
Co bylo už stejně nezměniš, i kdyby ti všichni napsali, že jsi měl na to, být na běžné škole a mít asistenta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
26.6.23 19:46

Ježkovy zraky, už zase???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
26.6.23 19:46
@Roman18 píše:
Jaky by měl mít žák asi minimální IQ aby vystudoval základní školu bez asistenta a nebo jaké IQ by měl mít aby to bylo na zvláštní skolu

Nad hranici lehkého mentálního postižení bez neurovyvojove poruchy. :jazyk: Zvláštní školy už neexistují. Stačí? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
26.6.23 19:52
@Alladina píše:
Nad hranici lehkého mentálního postižení bez neurovyvojove poruchy. :jazyk: Zvláštní školy už neexistují. Stačí? :mrgreen:

Existují. Ale pod jiným názvem. Uz se ptát teda nebudu byl to dotaz.Na tohle se těžko odpovídá. Mel jsem se už na tuhle diskuzi vykašlat ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
26.6.23 20:07
@Roman18 píše:
Existují. Ale pod jiným názvem. Uz se ptát teda nebudu byl to dotaz.Na tohle se těžko odpovídá. Mel jsem se už na tuhle diskuzi vykašlat ok

Proč se furt kopeš v minulosti? Minulost nezměníš, tak se v ní nekopej a dělej vše pro svoji nejlepší budoucnost

• Citovat
  • Upravit
638
26.6.23 20:14

Ono to o IQ je jen castecne. Nekdo s IQ 100 muze byt ve skole uspesnejsi nez ten, ktery ma 115. Zalezi na pracovitosti ditete a (nalijme si cisteho vina) na zakladce i na rodicich, kteri dohlednou na to, aby se to dite ucilo. Znam deti s down syndromem a snizenim kognitivnich fci, co celkem uspesne zvladly zakladku a nasledne ucnak i bez asistentu, ale rodice s nima makali tak, ze si to vetsina lidi neumi ani predstavit. Na druhe strane znam par deti, ktere byly co se IQ tyce nadprumerne a stejne koncily zakladku se ctyrkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Birds
26.6.23 20:34

Nezlob se na mě, Romane, ale už mi začínáš připadat NEnormální. Buď ti extrémně chybí kontakt s lidmi, nebo stále nejsi srovnaný se svým IQ a vzděláním, anebo už regulérně trollíš.

Buď tak hodný, zajdi za pěti různými psychology, prober s nimi svojí zoufalost a křivdu, které se na tobě dopustili rodiče v průběhu školní docházky, a budeš mít KONEČNĚ pádný názor od odborníků, jak na svou situaci nahlížet.

Co pořád čekáš, že se tady nového dozvíš? V podstatě všichni tu jsme amatéři a s takovými potřebuješ pořád rozebírat, jestli jsi dost chytrý?!?! :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
1677
26.6.23 20:38
@Birds píše:
Nezlob se na mě, Romane, ale už mi začínáš připadat NEnormální. Buď ti extrémně chybí kontakt s lidmi, nebo stále nejsi srovnaný se svým IQ a vzděláním, anebo už regulérně trollíš.

Buď tak hodný, zajdi za pěti různými psychology, prober s nimi svojí zoufalost a křivdu, které se na tobě dopustili rodiče v průběhu školní docházky, a budeš mít KONEČNĚ pádný názor od odborníků, jak na svou situaci nahlížet.

Co pořád čekáš, že se tady nového dozvíš? V podstatě všichni tu jsme amatéři a s takovými potřebuješ pořád rozebírat, jestli jsi dost chytrý?!?! :zed: :zed: :zed:

Chybí mi extrémně kontakt s lidmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
26.6.23 20:43

Je zbytečné se ohánět asistenty, ti v té době neexistovali. Jinak souhlas s ostatními, najdi si psychologa, prober s ním křivdy a třeba ti to pomůže. Případně přestaň plakat a řešit coby kdyby a jdi studovat a ukaž všem, jaký jsi machr a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Birds
26.6.23 20:45

Tak si tady povídej, ale ne pořád jenom o svém IQ. Když řešíš pořád jen jednu jedinou věc, a zrovna svou inteligenci, proč by měl mít vůbec někdo chuť se s tebou bavit.
Bav se o koníčkách, o tom, co baví ostatní, o tom, co děláš po večerech, o tom, kam by ses chtěl zajet podívat, o tom, co jsi kde zažil a viděl. Řešit jenom svoje IQ a vzdělání, to je totální zoufalost.

• Citovat
  • Upravit
1677
26.6.23 20:47
@Aspera píše:
Je zbytečné se ohánět asistenty, ti v té době neexistovali. Jinak souhlas s ostatními, najdi si psychologa, prober s ním křivdy a třeba ti to pomůže. Případně přestaň plakat a řešit coby kdyby a jdi studovat a ukaž všem, jaký jsi machr a je to.

Na to už jsem dost starej abych studoval a to by byla ztráta času nebavilo by mě to už a v minulosti jsem si studování užil až az. A na soukromou školu nemám peníze a na státní mě nevezmou protože mám ečkovy obor ale to bych se zas opakoval takže takto

Příspěvek upraven 26.06.23 v 20:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24867
26.6.23 20:47

Už zase? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
26.6.23 21:22
@Roman18 píše:
Na to už jsem dost starej abych studoval a to by byla ztráta času nebavilo by mě to už a v minulosti jsem si studování užil až az. A na soukromou školu nemám peníze a na státní mě nevezmou protože mám ečkovy obor ale to bych se zas opakoval takže taktoPříspěvek upraven 26.06.23 v 20:49

Nene, toto jsou vše jen a jen výmluvy. I s E můžeš jít na běžný učňák, ale ty si chceš jen a jen stěžovat, jak tě chudáčka dali na zvláštní školu. Takže na to buď nemáš a nebo hůř si líný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
26.6.23 21:40
@Aspera píše:
Nene, toto jsou vše jen a jen výmluvy. I s E můžeš jít na běžný učňák, ale ty si chceš jen a jen stěžovat, jak tě chudáčka dali na zvláštní školu. Takže na to buď nemáš a nebo hůř si líný.

Na běžny ucnak jít mužu to vím ale na státní nástavbu jít už nemůžu. A dělat ucnak 3 roky kvůli tomu nebudu nato jsem už dost starej. A tenkrát ještě legislativa umožňovala jít z E na státní nástavbu ale teď už to nejde. A šanci jsfm tenkrát měl a nástavbu několikrát zkoušel a nakonec jsem se na to v prvaku vykašlal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze