Základní škola a prospěch
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Základní skola a prospech
Jaky by měl mít žák asi minimální IQ aby vystudoval základní školu bez asistenta a nebo jaké IQ by měl mít aby to bylo na zvláštní skolu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A dokolečka dokola. Nechceš raději řešit své exekuce nebo jak udělat psychotesty na profesní řidičák.
Co bylo už stejně nezměniš, i kdyby ti všichni napsali, že jsi měl na to, být na běžné škole a mít asistenta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
Jaky by měl mít žák asi minimální IQ aby vystudoval základní školu bez asistenta a nebo jaké IQ by měl mít aby to bylo na zvláštní skolu
Nad hranici lehkého mentálního postižení bez neurovyvojove poruchy.
Zvláštní školy už neexistují. Stačí? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alladina píše:
Nad hranici lehkého mentálního postižení bez neurovyvojove poruchy.Zvláštní školy už neexistují. Stačí?
Existují. Ale pod jiným názvem. Uz se ptát teda nebudu byl to dotaz.Na tohle se těžko odpovídá. Mel jsem se už na tuhle diskuzi vykašlat ok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
Existují. Ale pod jiným názvem. Uz se ptát teda nebudu byl to dotaz.Na tohle se těžko odpovídá. Mel jsem se už na tuhle diskuzi vykašlat ok
Proč se furt kopeš v minulosti? Minulost nezměníš, tak se v ní nekopej a dělej vše pro svoji nejlepší budoucnost
- Citovat
- Upravit
Ono to o IQ je jen castecne. Nekdo s IQ 100 muze byt ve skole uspesnejsi nez ten, ktery ma 115. Zalezi na pracovitosti ditete a (nalijme si cisteho vina) na zakladce i na rodicich, kteri dohlednou na to, aby se to dite ucilo. Znam deti s down syndromem a snizenim kognitivnich fci, co celkem uspesne zvladly zakladku a nasledne ucnak i bez asistentu, ale rodice s nima makali tak, ze si to vetsina lidi neumi ani predstavit. Na druhe strane znam par deti, ktere byly co se IQ tyce nadprumerne a stejne koncily zakladku se ctyrkama…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nezlob se na mě, Romane, ale už mi začínáš připadat NEnormální. Buď ti extrémně chybí kontakt s lidmi, nebo stále nejsi srovnaný se svým IQ a vzděláním, anebo už regulérně trollíš.
Buď tak hodný, zajdi za pěti různými psychology, prober s nimi svojí zoufalost a křivdu, které se na tobě dopustili rodiče v průběhu školní docházky, a budeš mít KONEČNĚ pádný názor od odborníků, jak na svou situaci nahlížet.
Co pořád čekáš, že se tady nového dozvíš? V podstatě všichni tu jsme amatéři a s takovými potřebuješ pořád rozebírat, jestli jsi dost chytrý?!?!
![]()
- Citovat
- Upravit
@Birds píše:
Nezlob se na mě, Romane, ale už mi začínáš připadat NEnormální. Buď ti extrémně chybí kontakt s lidmi, nebo stále nejsi srovnaný se svým IQ a vzděláním, anebo už regulérně trollíš.Buď tak hodný, zajdi za pěti různými psychology, prober s nimi svojí zoufalost a křivdu, které se na tobě dopustili rodiče v průběhu školní docházky, a budeš mít KONEČNĚ pádný názor od odborníků, jak na svou situaci nahlížet.
Co pořád čekáš, že se tady nového dozvíš? V podstatě všichni tu jsme amatéři a s takovými potřebuješ pořád rozebírat, jestli jsi dost chytrý?!?!![]()
![]()
Chybí mi extrémně kontakt s lidmi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je zbytečné se ohánět asistenty, ti v té době neexistovali. Jinak souhlas s ostatními, najdi si psychologa, prober s ním křivdy a třeba ti to pomůže. Případně přestaň plakat a řešit coby kdyby a jdi studovat a ukaž všem, jaký jsi machr a je to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak si tady povídej, ale ne pořád jenom o svém IQ. Když řešíš pořád jen jednu jedinou věc, a zrovna svou inteligenci, proč by měl mít vůbec někdo chuť se s tebou bavit.
Bav se o koníčkách, o tom, co baví ostatní, o tom, co děláš po večerech, o tom, kam by ses chtěl zajet podívat, o tom, co jsi kde zažil a viděl. Řešit jenom svoje IQ a vzdělání, to je totální zoufalost.
- Citovat
- Upravit
@Aspera píše:
Je zbytečné se ohánět asistenty, ti v té době neexistovali. Jinak souhlas s ostatními, najdi si psychologa, prober s ním křivdy a třeba ti to pomůže. Případně přestaň plakat a řešit coby kdyby a jdi studovat a ukaž všem, jaký jsi machr a je to.
Na to už jsem dost starej abych studoval a to by byla ztráta času nebavilo by mě to už a v minulosti jsem si studování užil až az. A na soukromou školu nemám peníze a na státní mě nevezmou protože mám ečkovy obor ale to bych se zas opakoval takže takto
Příspěvek upraven 26.06.23 v 20:49
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
Na to už jsem dost starej abych studoval a to by byla ztráta času nebavilo by mě to už a v minulosti jsem si studování užil až az. A na soukromou školu nemám peníze a na státní mě nevezmou protože mám ečkovy obor ale to bych se zas opakoval takže taktoPříspěvek upraven 26.06.23 v 20:49
Nene, toto jsou vše jen a jen výmluvy. I s E můžeš jít na běžný učňák, ale ty si chceš jen a jen stěžovat, jak tě chudáčka dali na zvláštní školu. Takže na to buď nemáš a nebo hůř si líný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera píše:
Nene, toto jsou vše jen a jen výmluvy. I s E můžeš jít na běžný učňák, ale ty si chceš jen a jen stěžovat, jak tě chudáčka dali na zvláštní školu. Takže na to buď nemáš a nebo hůř si líný.
Na běžny ucnak jít mužu to vím ale na státní nástavbu jít už nemůžu. A dělat ucnak 3 roky kvůli tomu nebudu nato jsem už dost starej. A tenkrát ještě legislativa umožňovala jít z E na státní nástavbu ale teď už to nejde. A šanci jsfm tenkrát měl a nástavbu několikrát zkoušel a nakonec jsem se na to v prvaku vykašlal
- načítám...
- Citovat
- Zmínit