Základní škola a prospěch

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30332
26.6.23 21:44

@Roman18 a proč si se na to v prváku vykašlal? Asi proto, že jsi na to neměl. Tak už to přestaň řešit a řeš to co můžeš změnit. Nejsi první ani poslední co udělali nějakou školu zbytečně a pak museli dělat jinou. Někdo si to pak dodělá a někdo ne, ale je zbytečné o tom stále mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
26.6.23 21:45
@Roman18 píše:
Jaky by měl mít žák asi minimální IQ aby vystudoval základní školu bez asistenta a nebo jaké IQ by měl mít aby to bylo na zvláštní skolu

Základní škola se nestuduje. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
26.6.23 21:50
@Aspera píše:
@Roman18 a proč si se na to v prváku vykašlal? Asi proto, že jsi na to neměl. Tak už to přestaň řešit a řeš to co můžeš změnit. Nejsi první ani poslední co udělali nějakou školu zbytečně a pak museli dělat jinou. Někdo si to pak dodělá a někdo ne, ale je zbytečné o tom stále mluvit.

Jo spíš jsem na to nemel coz potvrdilo i psychologické vyšetření ale o tom jsem už psal kde psycholog mi střední nedoporucoval proto jsem i nto vyšetření šel kvůli posouzeniAle o tohle nejde. Diskuzi jsem zakládal kvůli zakladce kde jsem se ptal na jen tak na IQ ale už to je trapný uznávám. Nicmene jsem vyrovnanej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
26.6.23 22:13

Však ať jdou všichni psychologové třeba do zadnice s těma svima testama kre..teni. Psychologove jsou dementi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
27.6.23 07:00

A abychom ti odpověděli i na to IQ. Hranice mentální retardace je 70. Měla jsem žákyni, která měla IQ na hranici mentální retardace. ZŠ nakonec s pár reparáty zvládla, ale byl to strašný boj a pro ní strašných pár let. Na speciální nešla, protože ji tam prvně z PPP nepustili a pak už to nemělo cenu. Všichni si oddechli, když už to bylo za ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
27.6.23 18:21
@Aspera píše:
A abychom ti odpověděli i na to IQ. Hranice mentální retardace je 70. Měla jsem žákyni, která měla IQ na hranici mentální retardace. ZŠ nakonec s pár reparáty zvládla, ale byl to strašný boj a pro ní strašných pár let. Na speciální nešla, protože ji tam prvně z PPP nepustili a pak už to nemělo cenu. Všichni si oddechli, když už to bylo za ní.

Tak to jo to verim.To já mám 80 podle vysetreni takže já bych ten prospěch mel asi lepsi

Příspěvek upraven 28.06.23 v 20:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
27.6.23 18:24

@Aspera ale těch 70 je na základku fakt málo se divím že ji tam PPP dala na tu základku s takovym nízkým iq

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.23 18:26
@smajlik345 píše:
Proč se furt kopeš v minulosti? Minulost nezměníš, tak se v ní nekopej a dělej vše pro svoji nejlepší budoucnost

Jestli má zakladatel IQ nad hranicí LMR, tak mějte pochopení, že je postižený, byť je oficiálně mimo tabulku diagnózy. S řadou takových lidí jsem jako sociální pracovnice pracovala a je třeba být vstřícný. Jestliže průměr IQ je 90 až 110, kdy 90 je spodní hranice tak na učňák, tak IQ třeba 75 je opravdu málo. To je o 25 méně než čistý průměr. Průměrný vysokoškolák má 120, to je o 45 více než těch 75. Nechtějte po něm, aby zvládl vyzrálou úvahu a sebereflexi, to je nesmysl.

• Citovat
  • Upravit
1677
29.6.23 20:12
@Anonymní píše:
Jestli má zakladatel IQ nad hranicí LMR, tak mějte pochopení, že je postižený, byť je oficiálně mimo tabulku diagnózy. S řadou takových lidí jsem jako sociální pracovnice pracovala a je třeba být vstřícný. Jestliže průměr IQ je 90 až 110, kdy 90 je spodní hranice tak na učňák, tak IQ třeba 75 je opravdu málo. To je o 25 méně než čistý průměr. Průměrný vysokoškolák má 120, to je o 45 více než těch 75. Nechtějte po něm, aby zvládl vyzrálou úvahu a sebereflexi, to je nesmysl.

Já podle psychologického vyšetření jsem v pásmu podprůměru IQ prej asi 80 ale to neznamená že jsem postiženej nebo sitak nepripadam.Jsem prej pomalejší atd. jak je psáno ve zpráve ale nevim co tím myslíš IQ nad hranicí LMR ale pásmo podprůměru je furt oneco víc si myslím a LMR nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
30.6.23 22:02

A za zvláštní školu jsem rád protože me hodně pomohla bez ní bych to měl v životě ohodne tězsi měl jsem si to už dřív uvědomit a každej nemůže být studovanej protože někdo musí delat pomocné dělnické prace atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
1.7.23 23:09

Učitelům přeju ty platy mají to zasloužený jak ve speciálním tak v normálním skolstvi a mají jim přidat to je dobře a to jim přeju protože učit žáky někdo musí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
8.7.23 22:39

Psychologická poradna poslala zprávu o mě memu praktickému lekari a můj lékar odmítl mi zprávu dat, má na to právo? Maximálně ze si zprávu mužů okopírovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
9.7.23 07:32
@Roman18 píše:
Psychologická poradna poslala zprávu o mě memu praktickému lekari a můj lékar odmítl mi zprávu dat, má na to právo? Maximálně ze si zprávu mužů okopírovat

To bylo pred sto lety, co porad resis. Tak si to okopiruj, at ma dusicka klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.7.23 10:55

Ono by to chtělo navštívit psychologa, Romane.
Ty se pořád točíš v kruhu. Stále vytahuješ minulost. Co bylo, jak bylo a proč to nebylo jinak. Evidentně s tím nejsi srovnaný a sám to nevyřešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
9.7.23 11:54

@Kelsey kecáš.Psycholog není potreba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie