Optimální podmínky pro život v zahraničí - kde?

Qwentin
23.11.13 23:04

Optimální podmínky pro život v zahraničí - kde?

Ahoj maminky, chtěla bych žít v zahraničí, život v ČR mne již neláká. Chtěla bych se zeptat na nějaké doporučení, kde by se dalo žít s dítětem, kde jsou dobré podmínky, ať už byty, školky, školy, samozřejmě možnost práce, uplatnění atd. Možná má slova zní jako vzdušné zámky, avšak spoustu mých kamarádek potažmo kamarádů, odchází do zahraničí a zůstávají tam dlouhá léta, jsou spokojeni, do ČR by se nevrátili. Nevíte, prosím, o nějaké dobré zemi? Kamarádi jezdí většinou do VB, Irska, Ameriky, Itálie, Austrálie, Rakouska, Německa. Ale každá země má své klady a zápory. Můžete mi případně dát nějaké doporučení, kde Vy se cítíte dobře? Děkuji moc za rady :) :srdce: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
23.11.13 23:05

Jde i o to, jaký jazyk umíš, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
23.11.13 23:06
@dani24687 píše:
Jde i o to, jaký jazyk umíš, ne?

neee to není duležité, všichni jsou totiž povinni umět anglicky :),,ironie,,

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
23.11.13 23:07

Stačí angličtina, tou se dá domluvit všude, navíc umím německy, trochu italsky.

• Citovat
  • Upravit
15404
23.11.13 23:08
@Andrejka81 píše:

a jak bys pracovala, když neumíš jazyk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
23.11.13 23:10
@Andrejka81 píše:

nesouhlasím :) taky nemám ráda když mi někdo přijde na stánek a automaticky počítá s tím že budu umět anglicky. umím ale sem v česku a chci mluvit česky

• Citovat
  • Upravit
15404
23.11.13 23:11
@nikol.ondrášovka píše:
nesouhlasím :) taky nemám ráda když mi někdo přijde na stánek a automaticky počítá s tím že budu umět anglicky. umím ale sem v česku a chci mluvit česky

taky rozhodně nesouhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
23.11.13 23:13
@dani24687 píše:
taky rozhodně nesouhlasím

se mnou? :D

• Citovat
  • Upravit
15404
23.11.13 23:14
@nikol.ondrášovka píše:
se mnou? :D
:mrgreen: ty víš :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
23.11.13 23:14
@dani24687 píše: :mrgreen: ty víš :mrgreen:

nevím, se mnou nikdo nesouhlasí :D

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
23.11.13 23:15
@dani24687 píše:
a jak bys pracovala, když neumíš jazyk?

Teď jsem napsala, že určité jazyky umím, a když člověk v té které zemi žije, velmi rychle se je naučí. Byla jsem měsíc v Mexiku a už jsem zvládala základy španělštiny, není to o tom, že někdo neumí jazyk, jazyk se dá rychle naučit. Ptala jsem se, které země byste mi doporučily ne na neznalost jazyků. Promiň.

• Citovat
  • Upravit
15404
23.11.13 23:17

@Andrejka81 ale to s tím souvisí :nevim: pokud ti někdo doporučí Egypt, tak se taky budeš těžko domlouvat a žít v „super“ zemi (teď Egypt nemyslím) a pracovat tam jako sběrač ovoce, to si nepomůžeš. Já se jen ptám, nechci ti tu do toho nějak rýt nebo tak, máš můj obdiv, že bys takhle vycestovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
@Andrejka81 píše:
Teď jsem napsala, že určité jazyky umím, a když člověk v té které zemi žije, velmi rychle se je naučí. Byla jsem měsíc v Mexiku a už jsem zvládala základy španělštiny, není to o tom, že někdo neumí jazyk, jazyk se dá rychle naučit. Ptala jsem se, které země byste mi doporučily ne na neznalost jazyků. Promiň.

já bych doporučila Uzbekistán. Je tam krásně teplo.

• Citovat
  • Upravit
15404

Tak Monako, Švýcarsko,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4288
23.11.13 23:19

Hele Andrejko, ale ty sama si prvne musis rozmyslet alespon kontinent, podnebi, „chci zit v zanranici“ je strasne sirokej pojem!
Nemuzes napr zit v mexiku, kdyz milujes zimu a snih, protoze tam se toho nedockas, taky nebudes vydelavat jako napr v Kanade. Skus si nad tim trosku popremislet, nastrelit par vybranych zemi a potom se ptat na klady a zapory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

O Budulínkovi

• (5) + 5 recenzí