Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky vsem, prosim vas, pred odberem vajicek - mely jste predoperacni vysetreni? Ja chodila pred X lety do Repromedy a myslim, ze se nedelalo a ted v jinem Caru take ne. Ale rikam si, ze by to asi pred narkozou bylo jistejsi… ![]()
Dekuji za odpovedi.
@3Lu píše:
Ahojky vsem, prosim vas, pred odberem vajicek - mely jste predoperacni vysetreni? Ja chodila pred X lety do Repromedy a myslim, ze se nedelalo a ted v jinem Caru take ne. Ale rikam si, ze by to asi pred narkozou bylo jistejsi…
Dekuji za odpovedi.
Ano, měla jsem vždy.
@Anonymní píše:
Ano, měla jsem vždy.
A co to prosim vse obnasi?
@Anonymní píše:
Ano, měla jsem vždy.
Odber krve, EKG a prohlidka praktikem.
Také jsem byla u praktické- krev a EKG a pak ještě na krvi na pohlavní nemoci a to jsem byla přímo v budově CARU.
@3Lu v jednom CARU ano a v druhém ne. Takže to má asi každý CAR jinak ![]()
@3Lu píše:
@kavenka zajimave, tak snad vi, co delaji no
Já bych se toho zase tolik nebála. Je to krátká narkoza. Byla jsem 4× na revizi dělohy (kvůli ZT) a předoperační mi v nemocnici nedělali nikdy. A přitom je to taky zákrok s narkozou. To jen tak pro srovnání. A v dnešní době, kdy je tolik nakažených bych i ocenila, že nemusím sedět v přeplněné čekárně u praktika.
Držím palce ![]()
@kavenka asi mate pravdu. Ja si myslim, ze ani minule jsem nebyla… ale to vite, bylo to pred 10ti lety, uz nejsem kolousek😂. Je pravda, ze pry je to podobna narkoza jak pripadne daji zubari pri vetsim zakroku. A tam se taky nic neresi. Na krev jsem celkovou byla asi pred mesicem, tlak tam snad zmeri a zeptam se. Dekuji
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.