Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Teď jsi mě přivedla na jednu myšlenku. Měla jsem tu pár zakoupených sáčků z dovolené se solí, která se měla rozpustit v horké vaně a potom, až byla přijatelná teplota, se do ní ponořit. Už nevím, co to bylo za „soli“, mělo to všechno modrou barvu a třikrát jsem se v tom vymáchala. Že by to bylo ono? Měla jsem to naposledy před dvěma dny
jestli to je ono netusim, ale napadlo me to, jelikoz tak nejak jsem to mela ja ![]()
Dík za vaše komentáře. Jdu spát, ať ráno stihnu k náhradnímu mudrovi. ![]()
@Anonymní píše:
Dík za vaše komentáře. Jdu spát, ať ráno stihnu k náhradnímu mudrovi.
tak pak písni, co to bylo ![]()
@Anonymní píše:
Dík za vaše komentáře. Jdu spát, ať ráno stihnu k náhradnímu mudrovi.
Ahoj, prosim te, co to bylo? Mam to samé ![]()
Holky je mi to trapny ale dam sem i fotku, po utreni mam na papiru vytok spis zluty a po zaschnuti je to takovehle oranzove nekdy trosku oranzove i po tom utreni jsem 15tt, myslite ze je to v pohode? zadnou krev jinak nikde nemam.
@zudina píše:
Tohle mi pripada uz spis jako spineni..?
Souhlasím
@Bůča píše:
Jdu blejtjste normalni lidi? to fakt neni mozny
To tu dlouho nebylo co? ![]()
@Bůča píše:
klid zlato tady je možný i nemožný ![]()
@Bůča píše:
Nevím jestli je vítěz hleník nebo toto!?
![]()
@mmch píše:
Nevím jestli je vítěz hleník nebo toto!?![]()
![]()
Jedno je lepší než druhé
![]()
Ja to fakt udelam jako
vyfotim pouzitej tampon a zeptam se jestli to neni divna barva. nebo toaletak po utreni pr.dele
![]()
@Bůča píše:
Ja to fakt udelam jakovyfotim pouzitej tampon a zeptam se jestli to neni divna barva. nebo toaletak po utreni pr.dele
![]()
Já bych dala rovnou houno!
![]()
Teď jsi mě přivedla na jednu myšlenku. Měla jsem tu pár zakoupených sáčků z dovolené se solí, která se měla rozpustit v horké vaně a potom, až byla přijatelná teplota, se do ní ponořit. Už nevím, co to bylo za „soli“, mělo to všechno modrou barvu a třikrát jsem se v tom vymáchala. Že by to bylo ono? Měla jsem to naposledy před dvěma dny