Orbitrek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
1.1.15 14:53

@sissi79 mám XS a vyhovuje, právě mi přijde hodně stabilní, ale nevážím zase nějak moc. Dokonce mi ho tu byli i seřídit a dobrý. ;)
K večerním zprávám se to hodí, hned to odbourává ten adrenalin :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.1.15 15:04
@Malaga píše:
@sissi79 mám XS a vyhovuje, právě mi přijde hodně stabilní, ale nevážím zase nějak moc. Dokonce mi ho tu byli i seřídit a dobrý. ;)
K večerním zprávám se to hodí, hned to odbourává ten adrenalin :)

My vybirali mezi dvouma, aby byl i pro chlapa skrz vysku apod, prave ze servis a vsechno si vsichni velmi chvali ;)

• Citovat
  • Upravit
2529
1.1.15 17:24
@Malaga píše:
@Mari-KusKus ahoj,taky mám Kettlera a netřese se, přijde mi, že je kvalitní. Myslíš, že ne?

Urcite kvalitni je :) ale uz ma asi 5 let, takze musim setrne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
1.1.15 18:31
@levandule23 píše:
Ahoj,
hledala si na Heurece? Tam můžeš přímo zadat rozpětí.
Tady jsou do 150 kg - http://elipticke-trenazery.heureka.cz/f:8748:150-180/?o=4Nad 150 už stojí asi opravdu moc…

Děkuju, večír mu to ukážu.

Jinak osobně si myslím, že za měsíc bude fungovat jako věšák na hadry, ale brát mu to nechci, když je tak hezky odhodlaný. Jen teda jsem se dozvěděla, že bych na něm měla cvičit i já-což se teda cukám-ne, že bych to nepotřebovala, ale asi bych raděj preferovala jít na prochajdu ven a vylézt nějaký kopec s dětma :nevim: No, nebudu ho odrazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
1.1.15 21:54

@Uju
Doma jeden mám a cvičím na něm i po několika letech docela ráda. Sice ne tak často, jako ze začátku, ale 1-2× týdně v průměru určitě :) Hlavně v zimě na něm jezdím ráda, při koukání na Ulici :) je to stokrát lepší než u toho sedět na gauči :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková