Orbitrak, neboli crossový či eliptický trenažer - jaký koupit?

258
1.6.07 23:53

orbitrak, neboli crossový či eliptický trenažer

:) ahojky, chtěla bych si koupit eliptický trenažer tak do 5000,–Kč, ale ráda bych si nechala poradit ohledně značky nebo nějakých internetových stránek. Četla jsem si i diskuze a Orbitrek z TV Product nedoporučuje moc lidí, protože prý je moc hlučný a není to kvalitka a tak si raději připlatím, ale potřebuji poradit. Musím začít cvičit a toto mi přijde ideální. Děkuji za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
83
2.6.07 16:06

Ahoj, problém je v tom, že u těch „orbiteků“ do 5 tisíc je ta kvalita docela mizerná :-( a je jedno, jestli to koupíš v hypermarketu nebo z televize. Já jsem se po tom před 4 měsíci taky pídila a snad každý, kdo si koupil nějaký ten levný, tak na něj nadával… Naopak všude chválili značku Kettler, skoro žádné negativní ohlasy jsem nezaznamenala, tak jsme se nakonec rozhodli pro něj a jsem fakt spokojená. Nejlevnější Kettler je za 8 tisíc - viz http://www.kettler.cz/…00-7867-000/
a u nás v Plzni ho prodávají třeba v obchodě http://www.sedlakkokes.cz/
Mají i e-shop, tak třeba by to šlo objednat…
Tak ať dobře vybereš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
2.6.07 16:18

Já jen poznámku - dobře si to rozmysli, takové ty orbitreky za 3000,– jsou fakt fórové, vypadají, jako když je někdo svařoval doma na koleně, ale na druhou stanu mám doma Kettler Verso 200 a je to obrovská mašina, takže pokud nemáš domek, tak dobře měř. Vím, o čem mluvím, denně o něj zakopávám. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
2.6.07 16:26

Můžu potvrdit - já mám taky Kettlera Verso 200 a je to fakt obří stroj :-D takže z hlediska místa by to asi nebylo optimální. Ale jinak je kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
5.6.07 12:04

Ahoj, přesunula jsem diskusi do cvičení.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
22.6.12 11:42

Chystám se koupit tento, máte někdo zkušenost? http://www.hcc.cz/…ce-versa-107

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
22.6.12 14:31

Ahoj, jestli ti můžu poradit tak se na orbitrec vyprdni. Měla jsem ho doma a je to pěknej rozvrzanej šmejdík. Potom jsem si koupila na doporučení Kettler Verso 309 http://www.fitham.cz/…er-verso-309 a maximální spokojenost. Mám ho něco přes rok nic nevrže drží a udrží i chlapa. Jinak eliptical můžu jenom doporučit. Vždycky si u něj pustim telku a na 30 minut zacvičím. Je to určitě zábavnější než běh :) Jestli si nejsi jistá výběrem napiš jim tam do diskuze. Já to udělala taky a poradili mi na základě výšky a váhy právě Kettler. Tobě ale třeba může vyhovovat úplně jiný tak se radši zeptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
22.6.12 14:35
@Rendyska píše:
Ahoj, jestli ti můžu poradit tak se na orbitrec vyprdni. Měla jsem ho doma a je to pěknej rozvrzanej šmejdík. Potom jsem si koupila na doporučení Kettler Verso 309 http://www.fitham.cz/…er-verso-309 a maximální spokojenost. Mám ho něco přes rok nic nevrže drží a udrží i chlapa. Jinak eliptical můžu jenom doporučit. Vždycky si u něj pustim telku a na 30 minut zacvičím. Je to určitě zábavnější než běh :) Jestli si nejsi jistá výběrem napiš jim tam do diskuze. Já to udělala taky a poradili mi na základě výšky a váhy právě Kettler. Tobě ale třeba může vyhovovat úplně jiný tak se radši zeptej.

Já si ho byla vyzkoušet i na prodejně a je super, jen strašně obrovskej! Paní mi radila ten s delším krokem, já nepoznala rozdíl a taky cena je přijatelnější. No už jsem si ho objednala, tak už nemůžu couvnout, doufám, že budu spokoejná. jela jsem na nějakém levném šuntu za 3tis. a bála jsem se, že to se mnou spadne. Kettler bude super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
22.6.12 14:44
@Ewule0712 píše:
Já si ho byla vyzkoušet i na prodejně a je super, jen strašně obrovskej! Paní mi radila ten s delším krokem, já nepoznala rozdíl a taky cena je přijatelnější. No už jsem si ho objednala, tak už nemůžu couvnout, doufám, že budu spokoejná. jela jsem na nějakém levném šuntu za 3tis. a bála jsem se, že to se mnou spadne. Kettler bude super.

Přesně tak. Ona ta robustnost není jen tak. Ten Orbitrek co jsem měla vrzal, různě se kýval no strašný. Ten Kettler je sice kolos ale kvalitní a drží :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
23.6.12 10:42

Jj, já taky chtěla někdy na přechodu zimy/jara koupit Orbitrek v Tescu v akci za pár korun, ale když jsem si ho jela prohlédnout naživo, hodně rychle jsem vycouvala, protože už od pohledu mi přišel, že se rozsype. Koupila jsem Kettler Vito M, sice dražší, robustnější, ale zas nebojím se na něj stoupnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
23.6.12 10:44

Tak už mám Kettlera objednaného :)
Jak holky často jezdíte, jak dlouho ho máte, kolik jste shodily a tak? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.12 17:05

Ahoj holky, ja sem strašná blbka:-D. Chcela som si kupiť crossovy trenažér, lenže nejaky Kettler a tieto cenove relacie u mňa nehrozia, hladala som čo najlacnejšie a aj našla, tešila som že som za malý peniaz zohnala nový eliptical. Tak mi dnes dorazil a jak som to zmontovala, chytla som sa za hlavu ako som si to mohla nevšimnúť- je to eliptický stepper, čiže má všetko ako crossovy trenažér, pohyb nôh je rovnaký, ale nemá pohyblivú rukojeť :-(. Tak teraz mám dielmu, chcela som páliť tuky, a tešila sa že sa budú pohybovať aj ruky. Teraz neviem či to mám vrátiť alebo cvičiť s činkami v rukách a nedržať sa(nie je to problém),napodobňovať pohyb rúk ako pri behu, či to cele bude mať podobný efekt akoby som tam tie rukojeti mala. Možno Vám to dojde ako blbosť, ale mňa to taak strašne štve. Montovala som to celý deň a teraz to predať pod cenou alebo vrátiť :( :?:,alebo sa na to vykašlať a trénovať na tom. ja fakt neviem :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková