Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Mě ten stepr přijde dost jednostranný a bylo by mi líto peněz, když vlastně stačí chodit do schodů nebo dělat něco podobného. Stejně tak třeba kolo mi přišlo také zaměřené jen na nohy. Ten orbitrek mi vyhovuje, že se zapojuje celé tělo.
@Ewule0712 píše:
Ten vypadá moc pěkně, je stabilní? kolik měříš?
Stabilní je. 163cm na šířku to po mě radši ani nechtěj ![]()
A taky je tichoučkej, když prcek usne tak na něm řádím ![]()
Ahoj holky, oživuji diskuzi…jak často a jak dlouho na něm cvičíte?? Já cvičím od února a výsledek moc nevidím..Nevím, co dělám špatně. Držím tepovku, piju hodně, cvičila jsem každý den 30 minut, ted 3× týdně 30 minut a nic…Kojím ráno a večer..Myslíte, že je to tím, že kojím?? Potřebuji dát dolů 4 kg…ach jo:-))
Mam bezici pas, od insportline, doporucuji vybirat ve vyssi cenove kategorii. da se na nem chodit i behat.
@123ivča píše:
Ahoj holky, oživuji diskuzi…jak často a jak dlouho na něm cvičíte?? Já cvičím od února a výsledek moc nevidím..Nevím, co dělám špatně. Držím tepovku, piju hodně, cvičila jsem každý den 30 minut, ted 3× týdně 30 minut a nic…Kojím ráno a večer..Myslíte, že je to tím, že kojím?? Potřebuji dát dolů 4 kg…ach jo:-))
Kvůli blbým 4 kilům se nervovat, to vážně nechápu ![]()
@misacek00 ono 4kg jsou dost znát, když je máš nebo nemáš. Já je potřebuji taky dostat dolů a nedaří se a nedaří. Akorát já jsem lajdák, cpu se sladkým, jím večer a skoro necvičím ![]()
@123ivča ono asi záleží i na stravě, pokud to jen cvičením dolů nejde, tak tam bude nejspíš i nějaká dietní chyba. A to kojení to taky může ovlivnit.