Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pomka ja je zalevam jim to vyhovuje a kvetou .ty 3 mam už přesazene v kuře a mam je asi 3 roky a na jižni strane mam teprve chvilku .A vandu mam od mamky neumí se o no starat
Někdo se mě tu ptal na kterých oknech je mám. Takže na severozápadním a severovýchodím:))
ty moje jsou taky max 3leté (teda 3 roky je mám doma
a přesadila jsem jen některé. Jakou kupujete zeminu na přesazování? co jsem viděla v obchodech je spíš drt než kůra
@j.borufka a to ji mají normálně v třeba v Hornbachu? jak velký balení se toho prodává?
@merett maly ale ja to dycky ošaham jestli je to fakt jen kura kuru s hlinou už nechci
@merett mrknu se myslím že tam ještě mam ale to poznaš ta hlínovita je sam hlína a kura nide a ta kurova to je fakt jen kura řekla bych že to maj hodně v květínařství
tak si představte, já si tady veřejně postěžuju a ta přestěhovaná orchidej mi vyhodila za odměnu druhej šlahoun na květ ![]()
@merett píše:
tak si představte, já si tady veřejně postěžuju a ta přestěhovaná orchidej mi vyhodila za odměnu druhej šlahoun na květ
Když přesazujete,dáváte jenom kůru?Já mám takový ty kokosový chipsy a s ničím to už nemíchám.
Já si právě koupila v Hornbachu jednou přímo na orchidee a zdechlo mi to.Teď jsem si objednala od jedné paní přes net jen ty chipsy.
@petra79 a to vypada jak ja dala ted jen tu kuru tak nevím napřed sem měla hlinu s kurou
Ahoj holky,
koupila jsem si maličkou orchidejku v Obi tuším a nějak mi po měsíci vybledly listy, mám ji na stole u okna, ale né přímo na okně. Kořeny má ven z květináčku. Už odkvetla a listy nějak blednou, jeden dokonce úplně zežloutl. prolívám vodou atk max jednou za 10dní, přebytečnou vodu vylívám. Co jí může být? Okno je na západ, máme jen na východ a západ ![]()
zkus ji přesadit, já mám taky nedávno kupovanou takovou malickou z Obi a měla zhnilý kořeny