Orchidej v bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7811
1.4.12 11:28

@Pomka ja je zalevam jim to vyhovuje a kvetou .ty 3 mam už přesazene v kuře a mam je asi 3 roky a na jižni strane mam teprve chvilku .A vandu mam od mamky neumí se o no starat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
1.4.12 11:32

Někdo se mě tu ptal na kterých oknech je mám. Takže na severozápadním a severovýchodím:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
1.4.12 20:14

ty moje jsou taky max 3leté (teda 3 roky je mám doma :-)) a přesadila jsem jen některé. Jakou kupujete zeminu na přesazování? co jsem viděla v obchodech je spíš drt než kůra

• Citovat
  • Upravit
7811
1.4.12 20:27

@merett kuru jen kuru už jednou sem se napalila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
1.4.12 20:31

@j.borufka a to ji mají normálně v třeba v Hornbachu? jak velký balení se toho prodává?

• Citovat
  • Upravit
7811
1.4.12 20:34

@merett maly ale ja to dycky ošaham jestli je to fakt jen kura kuru s hlinou už nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
1.4.12 20:38

a nemáš náhodou obal že bys mi hodila fotku?

• Citovat
  • Upravit
7811
1.4.12 21:17

@merett mrknu se myslím že tam ještě mam ale to poznaš ta hlínovita je sam hlína a kura nide a ta kurova to je fakt jen kura řekla bych že to maj hodně v květínařství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
11.4.12 16:38

tak si představte, já si tady veřejně postěžuju a ta přestěhovaná orchidej mi vyhodila za odměnu druhej šlahoun na květ :dance:

• Citovat
  • Upravit
7323
11.4.12 18:21
:palec:
@merett píše:
tak si představte, já si tady veřejně postěžuju a ta přestěhovaná orchidej mi vyhodila za odměnu druhej šlahoun na květ :dance:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
11.4.12 20:36
:palec: :palec: :palec: :palec:
@Pomka píše: :palec::palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
11.4.12 22:14

Když přesazujete,dáváte jenom kůru?Já mám takový ty kokosový chipsy a s ničím to už nemíchám.
Já si právě koupila v Hornbachu jednou přímo na orchidee a zdechlo mi to.Teď jsem si objednala od jedné paní přes net jen ty chipsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
13.4.12 08:51

@petra79 a to vypada jak ja dala ted jen tu kuru tak nevím napřed sem měla hlinu s kurou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
16.4.12 08:43

blednou listy

Ahoj holky,
koupila jsem si maličkou orchidejku v Obi tuším a nějak mi po měsíci vybledly listy, mám ji na stole u okna, ale né přímo na okně. Kořeny má ven z květináčku. Už odkvetla a listy nějak blednou, jeden dokonce úplně zežloutl. prolívám vodou atk max jednou za 10dní, přebytečnou vodu vylívám. Co jí může být? Okno je na západ, máme jen na východ a západ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
17.4.12 14:43

zkus ji přesadit, já mám taky nedávno kupovanou takovou malickou z Obi a měla zhnilý kořeny

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1