Orchidej v bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1474
4.7.17 20:55

Ahoj, tak jsem si poridila orchidej, phala něco, mam ji par dni a jak se na ni porad divam chtela jsem ji trochu,,přeštelovat,, aby lip sedela a nalomila jsem ji ve stonku zrovna co drzi kvety :roll: No nejak jsem to privazala ke spejli a uz na to radsi ani nemaknu :cert: Je mozny, ze to prezije? Pak mám otázku ohledně odkvetu, to se vazne strihne dole, to už ale pak nebude tak vysoka, ne? A to se mi právě tak líbí. No a na závěr se musím pochlubit.. Vybirala jsem půl hodiny kvetinac ktery se mi nejvíc hodi a nakonec zjistim, ze ho můžu vyhodit, protože maji mit průhledný :mrgreen: To by se z toho jeden picnul :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
4.7.17 21:08

@Saatine Po suchý tyčce netoužím, jen si to neumim moc zatím představit :D Tak to jsi me potěšila, uf :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27101
4.7.17 21:13

Mam orchideje jak v pruhlednych tak v nepruhlednych kvetinacich a vsechny kvetou krasne. Po odkvetu urcite suchy stonek odstrihnout. Az vyrasi novy, postupne prichytavat k tycce a natacet ke svetlu, aby se vytvaroval smer kvetu.

Po odkvetu, abych nemela jen zelene listy, vzdy zapichnu umele kvety, ktere jak vyrasi novy stonek, dam pryc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
4.7.17 21:17

@cecetka Tak to do toho nepruhlednyho šoupnu a uvidim :) Náhodou, kreativní nápad, lepší nez holý stonek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
4.7.17 21:40

@Saatine Waau, ta je krásná! A jak je hezky do tvaru 8o Ja mam teda bilou, ale ty nemas primo fialovou ne? Je to tmava ruzova? Ja videla jen fialovy nebo hodne svetle ruzove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
4.7.17 21:59

Máš je vazne moc krásný! Hotova botanická zahrada :) Jsem udelala jedno foto na rychlo, no uz ted premyslim o další so sbírky, asi tu růžovou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí