Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, tak jsem si poridila orchidej, phala něco, mam ji par dni a jak se na ni porad divam chtela jsem ji trochu,,přeštelovat,, aby lip sedela a nalomila jsem ji ve stonku zrovna co drzi kvety
No nejak jsem to privazala ke spejli a uz na to radsi ani nemaknu
Je mozny, ze to prezije? Pak mám otázku ohledně odkvetu, to se vazne strihne dole, to už ale pak nebude tak vysoka, ne? A to se mi právě tak líbí. No a na závěr se musím pochlubit.. Vybirala jsem půl hodiny kvetinac ktery se mi nejvíc hodi a nakonec zjistim, ze ho můžu vyhodit, protože maji mit průhledný
To by se z toho jeden picnul
![]()
@Saatine Po suchý tyčce netoužím, jen si to neumim moc zatím představit
Tak to jsi me potěšila, uf ![]()
Mam orchideje jak v pruhlednych tak v nepruhlednych kvetinacich a vsechny kvetou krasne. Po odkvetu urcite suchy stonek odstrihnout. Az vyrasi novy, postupne prichytavat k tycce a natacet ke svetlu, aby se vytvaroval smer kvetu.
Po odkvetu, abych nemela jen zelene listy, vzdy zapichnu umele kvety, ktere jak vyrasi novy stonek, dam pryc ![]()
@cecetka Tak to do toho nepruhlednyho šoupnu a uvidim
Náhodou, kreativní nápad, lepší nez holý stonek ![]()
@Saatine Waau, ta je krásná! A jak je hezky do tvaru
Ja mam teda bilou, ale ty nemas primo fialovou ne? Je to tmava ruzova? Ja videla jen fialovy nebo hodne svetle ruzove.
Máš je vazne moc krásný! Hotova botanická zahrada
Jsem udelala jedno foto na rychlo, no uz ted premyslim o další so sbírky, asi tu růžovou ![]()