Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, ač je mi to dost nepříjemné a stydím se, zkusím to sem napsat a uvidím, zda s tím některá z vás má zkušenosti.
Jsem ve 31 týdnu a od 28tt mám zakázaný sex, kvůli zásadnímu zkrácení děložního čípku a mírnému otvírání hrdla, byla sem kvůli tomu i hospitalizovaná, ale po týdnu mě pustili domů, protože se to nijak nezhoršilo. Doma mám nařízený 2× denně Magnosolv a na noc si zavádim Progesteron. Jenže se mi teď poslední dva dny, zdály „lechtivé“ sny, ve kterých sem dosáhla orgasmu a samozřejmě ten orgasmus byl skutečností. Nevím jak tomu zabránit, protože od doktora mám sex i orgasmus zakázaný. Sem z toho špatná a nechci si nijak přihoršit, jenomže zároveň nevím, jak tomu zabránit. Zažila jste to některá z vás?
Mela jsem cele těhotenství rizikove, brala spoustu hořčíku a noční orgasmy ze snů jsem mela skoro kazdy den a v poradku, nic se nestalo, rodila jsem 9 dni pred termínem kdyz mi praskla voda ![]()
@Svesticka22 mě právě každý straší, že při orgasmu dochází ke stahování dělohy, což může způsobit kontrakce a předčasný porod, ještě jak už sem mírně otevřená a malá má hlavičku dost dole tak se hodně bojím, jen nevím jak těmto orgasmum mám zabránit 🙈 😬
Ja se taky vystrasena ptala doktorky a ona rikala ze tomu stejne nijak nezabranim, ze to je nedostatkem sexu a prekrvenou panvi
ale ze pry se z 90% nic nestane
My jsme sex sice zakazany u druheho tehotenstvi nemeli, ale samotnou me prekvapilo, ze i pres to, ze mam s dosazenim orgasmu normalne problemy, jsem v tehotenstvi mela orgasmus ze spani kazdou chvili a to i pres to, ze jsme sexu nemeli nejak malo (cca 3-4× do tydne) ![]()