Orientace v legu a katalog

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rsisa
5.9.15 11:53

Takové ty základní kostky máme nějaké, má je kluk po bratrovi, ale teď viděl v reklamě lego city, nevím konkrétně co, tak strašně chce lego city. Konkrétně ho zají mají veškerá auta, tak jsem myslela, že bych mu dala nějaký katalog, kde by si prohlídnul a vybral, co chce…

• Citovat
  • Upravit
14637
5.9.15 11:58

Pro představu, tady máš katalogy od roku 1976: http://www.artpeter.net/…ogy/2015.php
Dřív bylo lego mnohem lepší. Víc kostiček za nižší cenu. Dneska je hodně těžké koupit něco, z čeho půjde stavět i bez návodu. A aby to nestálo 5000. :( Aspoň že se stále prodávají i ty krabice s kostkami jen tak, tím se to dá dobře doplnit, pokud základ teprve člověk tvoří. Každopádně investice se nebojte, pokud to všechno nevyluxujete a nevdechnete, může to sloužit několik generací. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
5.9.15 12:02

@rsisa Fajn je ten vlak. Může si kolem stavět město a jezdit funkčním vlakem po kolejích. Ale to se asi taky pěkně prodraží. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
5.9.15 12:12

Katalog jsem si vyzvedla v hračkářství Dráčik, ale většinou ho nemají vystavený, musíš si o něj říct. Je to pěkný katalog, hezky rozdělený podle věku, naše malá v něm pořád listuje a ta starší, si už vybírá co by se jí hodilo k Ježíšku :lol: Je to krásná stavebnice, ale ty ceny, hrůza :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rsisa
6.9.15 08:45
@Litta píše:
Pro představu, tady máš katalogy od roku 1976: http://www.artpeter.net/…ogy/2015.php
Dřív bylo lego mnohem lepší. Víc kostiček za nižší cenu. Dneska je hodně těžké koupit něco, z čeho půjde stavět i bez návodu. A aby to nestálo 5000. :( Aspoň že se stále prodávají i ty krabice s kostkami jen tak, tím se to dá dobře doplnit, pokud základ teprve člověk tvoří. Každopádně investice se nebojte, pokud to všechno nevyluxujete a nevdechnete, může to sloužit několik generací. ;)

Dík za odkaz..to je super. Akorát mám dotaz - v tom katalogu nejde „listovat“? Musím každou stránku po otevření zavřít a rozkliknout další..?Ale to neva, i tak dík..

• Citovat
  • Upravit
14637
6.9.15 11:01
@rsisa píše:
Dík za odkaz..to je super. Akorát mám dotaz - v tom katalogu nejde „listovat“? Musím každou stránku po otevření zavřít a rozkliknout další..?Ale to neva, i tak dík..

Jo, to se bohužel asi musí, taky jsem na to jinak nepřišla. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815