Ortodoncie Chrudim, Pardubice

rozmary
5.3.14 08:43

Ortodoncie Chrudim,Pardubice

Ahoj, hledám dobrého zubního lékaře v Chrudimi, nebo Pardubicích. Zkoušela jsem Valeše z Chrudimi, ale ten má už od loňska stále plno. Potřebuji dětského, můžete poradit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13943
5.3.14 08:49

Ahoj, moje děti chodí k MUDr. Klementové v Pardubicích- Ohrazenicích. Dojíždí jim tam nějaká ortodontistka tuším z Hradce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
5.3.14 08:54
@PetiteFillette píše:
Ahoj, moje děti chodí k MUDr. Klementové v Pardubicích- Ohrazenicích. Dojíždí jim tam nějaká ortodontistka tuším z Hradce.

Aha a mohla bys mi prosím poslat kontakt, můžeš klidně SZ, na nějakého doktora z Ohrazenic mám taky číslo, ale nemůžu se tam dovolat.

• Citovat
  • Upravit
13943
5.3.14 08:59

@rozmary Mrkni tady http://www.zubnicentrum.cz/cs/. My jsme tam strašně moc spokojení, dr. Klementová je naprosto skvělá, děcka jí totálně zobou z ruky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
5.3.14 09:00

Na stránkách teda o ortodoncii nic nepíšou :nevim: Tak nevím, jestli tu dr. mají jen jako externího konzultanta.. Dceři teď budou trhat 2 zuby na její doporučení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
5.3.14 09:02

Super, mrknu na to :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5.3.14 11:05

Podle mě největší machr na rovnátka v Pardubicích Mudr. Řádek. Je to sic studený psí čumák, ale odborník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
5.3.14 13:27
@Mirka Dušínová píše:
Podle mě největší machr na rovnátka v Pardubicích Mudr. Řádek. Je to sic studený psí čumák, ale odborník.

Tomu jsem se dnes dovolala, zatím má plno, ale mám se ozvat v dubnu. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.