Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, moje děti chodí k MUDr. Klementové v Pardubicích- Ohrazenicích. Dojíždí jim tam nějaká ortodontistka tuším z Hradce.
@PetiteFillette píše:
Ahoj, moje děti chodí k MUDr. Klementové v Pardubicích- Ohrazenicích. Dojíždí jim tam nějaká ortodontistka tuším z Hradce.
Aha a mohla bys mi prosím poslat kontakt, můžeš klidně SZ, na nějakého doktora z Ohrazenic mám taky číslo, ale nemůžu se tam dovolat.
@rozmary Mrkni tady http://www.zubnicentrum.cz/cs/. My jsme tam strašně moc spokojení, dr. Klementová je naprosto skvělá, děcka jí totálně zobou z ruky ![]()
Na stránkách teda o ortodoncii nic nepíšou
Tak nevím, jestli tu dr. mají jen jako externího konzultanta.. Dceři teď budou trhat 2 zuby na její doporučení..
Podle mě největší machr na rovnátka v Pardubicích Mudr. Řádek. Je to sic studený psí čumák, ale odborník.
@Mirka Dušínová píše:
Podle mě největší machr na rovnátka v Pardubicích Mudr. Řádek. Je to sic studený psí čumák, ale odborník.
Tomu jsem se dnes dovolala, zatím má plno, ale mám se ozvat v dubnu. ![]()
Ahoj, hledám dobrého zubního lékaře v Chrudimi, nebo Pardubicích. Zkoušela jsem Valeše z Chrudimi, ale ten má už od loňska stále plno. Potřebuji dětského, můžete poradit?