Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To zní jako nějaká porucha příjmu potravy ![]()
Být tebou vyhledám pomoc
@Anonymní píše:
Ahojte.
Včera jsme měli rodinnou oslavu a ta se samozřejmě neobešla bez dobrého jídla. Měřím 155 cm a vážím 45 kg(23 let). Nedávno jsem byla nesmírně šťastná, když jsem se zvážila a měla 3 kila dole. No a na oslavě snědla dva kusy dortu. Celej večer jsem nemohla kvůli tomu spát a měla stresy, že jsem přibrala i přesto, že jsem po oslavě šla ještě na 3 hodiny na kolo to vyjezdit. Myslíte, že to bude na váze znát?
Jsi malinká, váha je v pohodě. Ze sportujes je ok. Pokud takové pocity máš pořád asi to v pořádku nebude no
Začni to řešit s psychologem. Máš slušný nabeh na poruchu příjmu potravy.
@ka2ka píše:
Ty jsi ta co snědla čokoládu a pak se tu hroutila?
Taky si to myslím. Zjevně ještě pomoc nevyhledala.
Máš evidentní psychický problém. Nepřibereš po dvou dortech, Začni to řešit nebo Ti tahle porucha zničí život.
Nene, jsem tu úplně poprvé. Na jednu stranu chápu, že je nesmysl přibrat po dvou dortech, necpu se tím denně, ale prostě je těžký to přepnout v hlavě a být v klidu, ač chci.
Tvůj poměr výška/váha je v pohodě, zatím. Ale jsi na nejlepší cestě k poruše příjmu potravy.
Bych vyhledala odborníka, porucha příjmu potravy není sranda, potřebuješ odbornou pomoc.
Oslavy jsou od toho, aby si tam clovek dal nejakou namku.
Jestli se hroutis ze dvou dortu, tak mas dost problem.
(Dala bych si tri!!) ![]()
Ahojte.
Včera jsme měli rodinnou oslavu a ta se samozřejmě neobešla bez dobrého jídla. Měřím 155 cm a vážím 45 kg(23 let). Nedávno jsem byla nesmírně šťastná, když jsem se zvážila a měla 3 kila dole. No a na oslavě snědla dva kusy dortu. Celej večer jsem nemohla kvůli tomu spát a měla stresy, že jsem přibrala i přesto, že jsem po oslavě šla ještě na 3 hodiny na kolo to vyjezdit. Myslíte, že to bude na váze znát?