Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Peafowl - o sbalení se snaží už asi měsíc, ale moc mu to nejde, já jsem ho několikrát přistihla při lži a to je něco co mi echt vadí. Za další mě na něm vůbec nic nepřitahuje, a tohle byl možná dost výrazný přešlap - taky bych čekala že nejen že si zaplatí útratu za sebe, ale třeba řekne - můžu Tě zatím na něco pozvat, co si dáš nebo tak. Už jsem si chvíli říkala, jestli není moje představa divná, ale vidím že víc lidí to vidí tak, že udělal chybu on.
@Evka73 píše:
@Peafowl - o sbalení se snaží už asi měsíc, ale moc mu to nejde, já jsem ho několikrát přistihla při lži a to je něco co mi echt vadí. Za další mě na něm vůbec nic nepřitahuje, a tohle byl možná dost výrazný přešlap - taky bych čekala že nejen že si zaplatí útratu za sebe, ale třeba řekne - můžu Tě zatím na něco pozvat, co si dáš nebo tak. Už jsem si chvíli říkala, jestli není moje představa divná, ale vidím že víc lidí to vidí tak, že udělal chybu on.
by tě na něco pozval a nakonec bys pak koukala, že to máš na účtu ty
![]()
Souhlasím s tím, žekdyž už za sebe nezaplatil (přeci jen byl odsouhlasen tvojí dcerou jako host), tak měl alepoň přinést dáreček(pozornost) dceři ![]()
@Evka73 Podle toho, co jsem si přečetla, mi ten chlap přijde prostě jako divnej týpek. Četla jsem to manželovi, a ten se tady smál jako blázen, co prej je to za pako ![]()
@Evka73
Za což děkujeme. No každopádně jsme se tu shodli na tom, že je divný i to pozvat se na oslavu tvé dcery. Podezřelý, podivínský…
@Peafowl píše:
@Evka73Za což děkujeme. No každopádně jsme se tu shodli na tom, že je divný i to pozvat se na oslavu tvé dcery. Podezřelý, podivínský…
Chápala bych to "pozvání se " jako snahu o seznámení s maminkou…bližší seznámení…ale v tom případě bych očekávala, že bude chtít potencionální nápadník maminku zaujmout…minimálně květinami pro OBĚ přítomné ženy…dceři k narozeninám, mamince jako pozornost a poděkování za zprostředkované pozvání…ale asi jsem divná…nebo je divnej ON…
![]()
@Jitka1976 Přesně tak, když už, tak by se měl snažit blejsknout se a ne ztrapnit. Ale v předchozím příspěvku už @Evka73 psala nějaké podrobnosti o něm, tak se ani moc nedivím…
@Evka73 No, tak určitě si myslíš správně, že to jak se zachoval rozhodně není chlapské a ani normální. Natož od chlapa, který by tě chtěl.
Možná bych se ještě obávala nějaké pomluvy z jeho strany ![]()
Ty se třeba budeš bavit, že se tam sám pozval a ještě za sebe ani nezaplatil, o drobném dárku pro dceru ani nemluvím.
On se bude bavit o tom jaký je borec, jak jsi ho na oslavu pozvala a jak on ze slušnosti šel.
Si myslím, že je přesně ten typ…
@Trojlístek - v práci se toho neobávám, jediný s kým se setkává je vedoucí, jinak s ostatními kolegy se nevídáme (pracujeme jako doručovatelé letáků u pošty). Ale nedivila bych se, když by to takhle viděl. Navíc můj styl není o někom cokoliv povídat (teda kromě anonymní diskuse tady
), ale nehodlám ztrapnit jeho u kohokoliv jiného. Ať si každý kdo ho zná udělá obrázek o něm sám.
Normální chlap by tam vůbec nešel. A když už, tak měl přinést dárek dceři - to je podle mě ten největší „podraz“. A svoji útratu si měl zaplatit sám, když už se „pozval“. Buď bude nevychovanec a buran, nebo to dělá schválně ![]()
Tak aspon viddis, ze jsi udelala dobre, kdyz jsi se s nim nesblizila nejak extra…feministky se do me pusti, ale chlap by proste mel v restauraci, ci jinem podobnem zarizeni vytahovat penezenku automaticky(nemyslim tim, ze mel zaplatit tve dceri oslavu)…pak se clovek citi vic s chlapem, nez trotlem, ktery vezme uctenku a rozpocitava, nebo nezaplati vubec
…ja zase samozrejme treba chlapovi koupim nejaky darek, nebo neco takoveho, ale takove veci by mel platit chlap
… ![]()