Osmiměsíční nekaká, nejí, kouše
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Osmiměsíční nekaká, nejí, kouše
Ahoj holky, naší holčičce lezou zoubky a myslím, že to bude tím… od pátka pořádně nejedla příkrm, jen MM a to skoro jen v noci.. za to po dvou hodinách… Ať nabídnu cokoli, pusu ani neotevře, bříško má měkké a nezdá se mi ani nafouklé, prostě myslím, že nemá, co kakat, dnes je to čtvrtý den, co nekakala a zatím nic…Volala jsem doktorce a ta říkala, ať zkusím švestkovou šťávu a zatím se nestresuji, ani šťávu nechce…Kojení začíná být trošku problém, minulý týden mě kousla, mám normálně díru v bradavce, bolí jako čert, mažu Hemagelem, ale po kojení je to zase pěkně nanovo… Jsem z toho smutná…kojení jsem si vždycky tak užívala a nikdy s ním neměla žádný problém…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Prťka4 Vypada to na zoubky ![]()
Ja jsem si kousacim obdobim dcerky take prosla a kojim dale, nyni 20- ti mesicni ![]()
Kdyz te kousne hned ji odloj a rekni durazne Au. Delej to pokazde, musis to zopakovat hodnekrat, aby to pochopila. Unavne je to hlavne v noci, ty to urcite zvladnes.
Pokousana mista natirej MM, ja jsem pak pridala i Purelan od Medely. Hlavne pomaha to MM, to je snad (bez nadsazky) vselek.
Treti dulezita vec - zmen polohu pri kojeni. Mne pomahala poloha na fotbalistu. Kdyz jsem dcerku spravne napolohovala, kojeni nebolelo. Opet, narocne je to hlavne v noci. Za zachovani kojeni to vsak stoji ![]()
Ta ranka by mela byt v koutku ust. Doufam, ze to nepletu, uz je to nekolik mesicu zpet
Vyborne rady k teto problematice, vcetne poloh kojeni najdes na www.kojeni.net.
Neboj, bude lepe
Jen udelej ty tri body, bud dusledna a zatni zuby pri pripadne bolesti. Casem to dcerka pochopi a muzete pokracovat v kojeni ![]()
Jen posledni rada na zaver - kdyby ti cokoliv z vyse uvedeneho neslo, obrat se na laktacni poradkyni.
- Citovat
- Upravit
Jeste mne napada k te svestkove stave - lzickou nebo strikackou by si ji nevzala? Ja jsem ji tedy vzdy redila vodou, prijde mi hodne sladka.
A ze neji nevadi, koj ji. Ber to tak, kdyz boli zuby tobe, tak take nemas urcite chut na jidlo ![]()
- Citovat
- Upravit
@Prťka4 Pokud nechce příkrmy a jen se kojí, tak by se na nějakou švestkovou šťávu vybodla, MM má změkčující účinky taky. A hlavně pokud nic nejí, tak logicky nemá co kadit, takže ani tím bych nestresovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud pije jen MM, tak nemusí kadit ani 14 dní.. To už je extrém.. Malá je odmala hodně problematická co se týče kakání.. Nekadí mi ani po příkrmech třeba týden a to už je dost velkej problém.. švestkovku musí mít ředěnou 1:2 aby to vypila.. Jinak nám pomáhá Biopron dávat každý den.. Ale u vás je problém spíš v tom nejezení a jen kojení.. Dokud čůrá je to ok.. Malé je taky skoro 8 měsíců..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@Prťka4 Pokud nechce příkrmy a jen se kojí, tak by se na nějakou švestkovou šťávu vybodla, MM má změkčující účinky taky. A hlavně pokud nic nejí, tak logicky nemá co kadit, takže ani tím bych nestresovala.
Souhlasím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit