Osmiměsíční nekaká, nejí, kouše

40
21.12.15 15:59

Osmiměsíční nekaká, nejí, kouše

Ahoj holky, naší holčičce lezou zoubky a myslím, že to bude tím… od pátka pořádně nejedla příkrm, jen MM a to skoro jen v noci.. za to po dvou hodinách… Ať nabídnu cokoli, pusu ani neotevře, bříško má měkké a nezdá se mi ani nafouklé, prostě myslím, že nemá, co kakat, dnes je to čtvrtý den, co nekakala a zatím nic…Volala jsem doktorce a ta říkala, ať zkusím švestkovou šťávu a zatím se nestresuji, ani šťávu nechce…Kojení začíná být trošku problém, minulý týden mě kousla, mám normálně díru v bradavce, bolí jako čert, mažu Hemagelem, ale po kojení je to zase pěkně nanovo… Jsem z toho smutná…kojení jsem si vždycky tak užívala a nikdy s ním neměla žádný problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jezzz
21.12.15 16:38

@Prťka4 Vypada to na zoubky :)

Ja jsem si kousacim obdobim dcerky take prosla a kojim dale, nyni 20- ti mesicni :)

Kdyz te kousne hned ji odloj a rekni durazne Au. Delej to pokazde, musis to zopakovat hodnekrat, aby to pochopila. Unavne je to hlavne v noci, ty to urcite zvladnes.

Pokousana mista natirej MM, ja jsem pak pridala i Purelan od Medely. Hlavne pomaha to MM, to je snad (bez nadsazky) vselek.

Treti dulezita vec - zmen polohu pri kojeni. Mne pomahala poloha na fotbalistu. Kdyz jsem dcerku spravne napolohovala, kojeni nebolelo. Opet, narocne je to hlavne v noci. Za zachovani kojeni to vsak stoji :)

Ta ranka by mela byt v koutku ust. Doufam, ze to nepletu, uz je to nekolik mesicu zpet :andel: Vyborne rady k teto problematice, vcetne poloh kojeni najdes na www.kojeni.net.

Neboj, bude lepe :kytka: Jen udelej ty tri body, bud dusledna a zatni zuby pri pripadne bolesti. Casem to dcerka pochopi a muzete pokracovat v kojeni :kytka:

Jen posledni rada na zaver - kdyby ti cokoliv z vyse uvedeneho neslo, obrat se na laktacni poradkyni.

• Citovat
  • Upravit
jezzz
21.12.15 16:41

Jeste mne napada k te svestkove stave - lzickou nebo strikackou by si ji nevzala? Ja jsem ji tedy vzdy redila vodou, prijde mi hodne sladka.

A ze neji nevadi, koj ji. Ber to tak, kdyz boli zuby tobe, tak take nemas urcite chut na jidlo :andel:

• Citovat
  • Upravit
101871
21.12.15 16:48

@Prťka4 Pokud nechce příkrmy a jen se kojí, tak by se na nějakou švestkovou šťávu vybodla, MM má změkčující účinky taky. A hlavně pokud nic nejí, tak logicky nemá co kadit, takže ani tím bych nestresovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
21.12.15 17:57

Pokud pije jen MM, tak nemusí kadit ani 14 dní.. To už je extrém.. Malá je odmala hodně problematická co se týče kakání.. Nekadí mi ani po příkrmech třeba týden a to už je dost velkej problém.. švestkovku musí mít ředěnou 1:2 aby to vypila.. Jinak nám pomáhá Biopron dávat každý den.. Ale u vás je problém spíš v tom nejezení a jen kojení.. Dokud čůrá je to ok.. Malé je taky skoro 8 měsíců..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.15 17:59
@j.a.n.i1 píše:
@Prťka4 Pokud nechce příkrmy a jen se kojí, tak by se na nějakou švestkovou šťávu vybodla, MM má změkčující účinky taky. A hlavně pokud nic nejí, tak logicky nemá co kadit, takže ani tím bych nestresovala.

Souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
22.12.15 11:29

Všem děkuji za rady, dneska to nekakání řádně dohnala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
22.12.15 12:46