OSPOD návštěva

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
22.5.24 15:30

@pikola ale omlouvá se to po 3dnech a pokud ne tak jsou neomluvené hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
22.5.24 15:31
@be860 píše: Více

To už posoudí jiní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3041
22.5.24 15:43
@ka2ka píše: Více

A ty zkus zapracovat na empatii
Je to fakt nutný?? Myslíš, že tohle teď řeší? Notabene na internetové diskuzi? Hoď se do klidu, slohovku fakt nepíše.

Zakladatelko, je ti 15 let, nikdo tě nikam jinam proti tvé vůli umisťovat nebude. Je ale opravdu nutné, aby jsi začala řádně plnit svoje školní povinnosti. Chápu, že to možná máma to jako důležité nevnímá, ale ty jsi už velká slečna a musíš začít jednat zodpovědně. Budou na vás z OSPODU nyní pravidelně dohlížet, na to se připrav. Je to jejich povinnost. Ty se snaž dohnat vše co ti ve škole uteklo, uč se. Když si mákneš, bude to ok. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27575
22.5.24 15:46
@Jazmine píše: Více

no upřímně není to její první diskuse o záškoláctví empatická budu až k tomu bude důvod, ona se fláká a zatahuje do problémů i matku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
22.5.24 15:50

be860
Takže nám chceš tvrdit, že Ti naskákalo 60 neomluvených hodin jenom proto, že máma napsala pozdě omluvenku a kvůli tomu zpoždění škola omluvenku neuznala.?
Píšeš, že škola mamku pozvala. Byla tam mamka? Pokud ano tak se snad na něčem domluvili a v tom případě nevím proč by to škola řešila přes OSPOD.
Pokud to nechceš popsat pravdivě a od začátku do konce, tak jak to skutečně bylo/je žádný smysluplný rady prostě nedostaneš. Chápeš to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
22.5.24 15:50

@Jazmine Děkuji moc za tohle napsání. Moje maminka to také vnímá jako důležité akorát není ten přísný rodič když jsem nemocná nechá mě doma. A budu makat a chodit do školy. A ještě jednou děkuji a snad to zvládneme🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3041
22.5.24 15:51
@ka2ka píše: Více

Tak neprospělo by ti pak její diskuze ignorovat, když tě tak irituje? :think: Nebo co ti to dává, do někoho za každou cenu rejpat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
22.5.24 15:54

@prokr ano naskákaly neomluvené hodiny a pozvali si mamku a řekli že pošlou ospod. A vůbec nenechali mamku vyslechnout protože měli něco v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
22.5.24 15:59

To chceš jako říct, že byli opilí?
A že by si jí pozvali jenom proto, aby jí sdělili, že pošlou OSPOD a neposkytli jí prostor pro vyjádření, když už tam byla to je naprostý nesmysl, tak to zaručeně nebylo.
To buď lžeš tady Ty nám, nebo lže máma Tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
22.5.24 16:03

@prokr JÁ OPRAVDU V TOMHLE NELŽU. VŮBEC SI JÍ NECHTĚLI VYSLECHNOUT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
22.5.24 16:20

A Ty jsi u toho byla? Pokud ne tak víš houby o tom jak to tam probíhalo.
A „v TOMHLE nelžu“ teda pobavilo.
Nechtěla jsem, ale zjevně si myslíš, že jsme tady asi všichni padlí na hlavu, takže Ti napíšu, jak to vidím já.
Ty jsi chronický záškolák, měla jsi kvůli tomu velké problémy už na předchozí škole a byl to taky důvod proč, jsi přestoupila jinam. Pokračuješ v tom evidentně i na současné škole, matka na Tebe kašle, řešit nic nechce a naivně si myslí, že se to „vyřeší“ tím, že Tvoje absence bude krýt vylhanými omluvenkami, které ani není schopná napsat včas.
Moc bych se nedivila, kdyby to nebyli zástupci školy, kdo měl na oné schůzce něco v hlavě…
Všechno je o lidech a záleží na tom, kdo a s jakým přístupem u Vás na tom OSPODu sedí. Počítej ale s tím, že jestli už se o Vás začali zajímat je docela možné, že se jich hned tak nezbavíte a budou Vám dost nepříjemně šlapat na paty.
Tebe je mi docela i líto, děti rodičů s přístupem jaký zjevně má Tvoje máti to nemají snadné, na druhou stranu nejsi malý harant a když nechceš pochopit, že jediná cesta jak nemít problémy tohoto druhu je prostě do té školy chodit tak přeju hodně štěstí…budeš ho potřebovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
22.5.24 16:26

@prokr matka na mě opravdu nekašle a je to strašně hodná maminka. A přešla jsem na jinou školu protože jsme se stěhovali na vesnici 70km od toho kde jsem bydleli. A nemám žádnou chronickou poruchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4046
22.5.24 17:02

Prosim te, v klidu.
Pokud u vas doma jinak normalne fungujete, nikdo te odebirat nebude.
To, jestli kolikrat bylo nebo nebylo zbytecny zustavat doma, to vis jen ty sama, to my tady nevime.
Tobe jen poradim to fakt nepodcenovat a do budoucna nezustavat doma treba jen kvuli nejake pidibolistce.
A kdyz uz budes opravdu marod, tak asi po tehle zkusenosti hucet do mamky, aby ti to vcas omluvila.
Moje 12leta dcera byla ted od podzimu do jara taky casto nemocna. Nekdy na hrane, ze jsem nevedela, zda ji do skoly poslat, nebo ne…
Ale ve chvili, kdy ji doma nechavam, tak pisu jeste ten den, a casto i hned rano do aplikace.
Nemate taky neco takovyho? Bakalari, Edupage…zabere to tak minutu, vic ne…

Neboj se Ospodu, ale davejte na to s mamkou pozor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40964
22.5.24 17:50

a víš, že muze být maminka trestně stíhaná za to, že ty nechodíš do školy? :think: když jsi nemocná, jdeš s tím k doktorovi nebo prostě jen ležíš jen tak doma a maminka ti to toleruje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40964
22.5.24 17:52

takže máš lékařskou zprávu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...