Ostrá bolest přes pravý bok

10142
10.11.15 13:47

Ostrá bolest přes pravý bok

Ahoj,

chci se zeptat, jestli někdo nemá nebo neví…těhotná nejsem a už nějakou dobu pozoruji, že jamile si jako by vybočím pánev doprava, tak mi v pravém boku, někde kousek zezadu, přes bok až dolu do břicha (do pravé strany břicha dole) projede horzně ostrá bolest…jak by se něco utrhlo…když zvedám děti, tak si je posazuji na levý bok a většinou je jako by prohnu doprava a v tom to cítím…ted jsem cvičila, kde jsem měla ve stoje kývat pánví doprava doleva a zase když jsem kývla doprava, tak mi projela hrozněostrá bolest zezadu přes bok do toho břicha…je to fak jako pocit, že se něco trhá…na dotyk mi nic nebolí…? Je to od páteře nebo něco jiného to může být? nemá to někdo? už to mám celkem dlouho…byl ajsme i před létem na RTG páteře a nic tam krom blokády v krční páteři nemám (jen mám dorzalgii u bederní páteře a ta mě bolí už cca 3 roky furt, u předklonů apod.)… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1567
10.11.15 14:43

Napadá mě - vyhřezlá plotýnka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
10.11.15 14:49

Dělali před tím létem RTG krční i bederní páteře a nic tam není, jen blokáda nahoře, úplně mi projela bolst jak když se trhne sval…a mívám to v menší míře, když třeba zvedám ty děti nebo nějak víc vytočím pravý bok :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí