Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
hledám pěkný byt 3+1 v Ostravě - Porubě, Zábřehu, Centru… Kterou lokalitu byste doporučili/nedoporučili? Jak je to s cenou bytu? Do teď jsem bydlela v paneláku a mám pocit, že cihlové byty jsou podstatně dražší ba až předražené?
V Ostrave uz nebydlim, takze nejradsi bych doporucila z ostravy pryc
ale ze zminenych porubu. Samozrejme je ale o poznani drazsi nez byt v Zabrehu. Takze zalezi na finanncbich moznostech…zabreh, vyskovice jsou z tech levnejsich, poruba a centrum z tech drazsich. (vitkovice, dubinu, privoz a fifejdy jsem vynechala zamerne, tam se nestehovat pokud mozno vubec)
Ahoj, jsem z Ostravy z centra, ted bydlim v Porube a stare byty v centru Ostravy jsou uzasne. Jak je to ale s cenou, to nevim. Ale oproti Porube, kde skoro vsechny tyhle byty v cihlove zastavbe patri RPG, jsou ty v centru v osobnim vlastnictvi, nebo druzstevni. No ale centrum, to je moje srdcovka, takze urco tam. Taky se hodne renovuji stare baraky ve Vitkovicich, v jednom bydli kamoska ze skoly a je to luxus…Kousek od vitkovickeho kostela, kdo by to rekl, do tehle lokality, ze?
@SábaW Zábřeh jak kde - vyhnout se okolí náměstí SNP. Osobně bych do poruby nešla
S centrem nemám zkušnost.. Ono záleží, co od té lokality očekáváš.. A cena? za „kvalitu“ si připlatíš. Hodně záleží na lokaci - pokud je blízko přírodě a bez kikánů, počítej s většíma částkama, centrum je to samé.
@Anemary píše:
Ahoj, jsem z Ostravy z centra, ted bydlim v Porube a stare byty v centru Ostravy jsou uzasne. Jak je to ale s cenou, to nevim. Ale oproti Porube, kde skoro vsechny tyhle byty v cihlove zastavbe patri RPG, jsou ty v centru v osobnim vlastnictvi, nebo druzstevni. No ale centrum, to je moje srdcovka, takze urco tam. Taky se hodne renovuji stare baraky ve Vitkovicich, v jednom bydli kamoska ze skoly a je to luxus…Kousek od vitkovickeho kostela, kdo by to rekl, do tehle lokality, ze?
Taky jsem kdysi bydlívala v centru
. Je to tam fajn pro mladé, či naopak staré, ale s malýma dětma bych tam asi už nešla… V Porubě je nejvíce zeleno, je to sice dál do centra města ale v tom už stejně nic není. V podstatě najdeš v Porubě vše od bank, specializovaných obchůdků, obchoďáků, bazénu, sportovišť, je tam hodně středních škol, blízko do přírody, na vlak. Takže proto jsem hlasovala pro Porubu ačkoliv jsem tam nikdy nebydlela. ![]()