Osudový muž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.2.26 18:16
@Pedro867 píše: Více

Závidíme 8o já ji lituju ;)

• Citovat
  • Upravit
7890
22.2.26 18:35
@KKubula píše: Více

ty o tom víš nějak víc? Že měla zakladatelka nějakou duševní nemoc? Že teď už je z ní vyléčená…?

Tohle je prostě typické pro spoustu licí, kteří se v dospělosti ocitnou v situaci, že neví, kam se pohnout. Nechtějí přijmout odpovědnost sami za sebe a začnou se upínat k něčemu v minulosti. Buď se takhle vsugerují, že někdo byl životní láska a upínají se k tomu, že ho/ji musí získat a jen tak jejich život bude naplněný…nebo začnou hledat jiného viníka v minulosti a pak najednou všichni byli šikanovaní, zneužívaní a měli všechny možné duševní choroby… Prostě hlavně vytáhnout cokoli, co bezpochyby může za to, že teď nejsou spokojeni se svým životem.

A kdyby náhodou zrovna měla objektivní duševní poruchu ;) - přijde mi více než symbolické, že se jí projevila zrovna a právě v ty roky, co randila se svojí „životní láskou“. Takže co když jí teď ta „životní láska“ spustí zase tu její „duševní poruchu“? ;) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7890
22.2.26 18:40
@Anonymní píše: Více

To jak to má s přítelkyní - to opravdu VÍŠ, nebo tohle je verze, kterou ti řekl…? :think:
Aby tě pak nepřekvapilo, že ta jeho spolubydlící, se kterou jsou bez intimity, často spolu ani nemluví a ona je pořád pryč - že je třeba najednou těhotná a tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
22.2.26 18:44
@vulpes píše: Více

Píše, že je léta zamedikovaná a stabilizovaná, takže asi o nějakou nemoc jde.

Já neříkám a ani si nemyslím, že tam nemůže být s tím vztahem vůbec žádná souvislost. Reagovala jsem na zjednodušené tvrzení, že kdyby to byla skutečně osudová láska, tak by nemoc nepropukla nebo se nezhoršila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.26 18:46

Tak se budu tvářit, že tenhle výpad si neberu osobně. Ano, úzkostně depresivní porucha je duševní nemoc. A představ si, že je léčitelná a kompenzovatelná a dokonce se s ní dá žít úplně normálně. Já nejsem typ člověka, který by někdy v životě někoho jiného z něčeho vinil. Veškerou frustraci a výčitky mám namířenou do sebeobviňování a své životní ne/štěstí nespojuji s přítomností / absencí nějakého, jakéhokoliv muže. Ano, i můj manžel si ke mně dovolil a dovoluje pouze to, kam jsem ho pustila. Že mi zboural hranice a dostal se za hranu, za to si můžu sama.

• Citovat
  • Upravit
7890
22.2.26 18:46

Když ono je teď zamedikováno tak 80% populace pod 35 let… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
22.2.26 18:47

No tak jestli ti tohle připadá jako relevantní argument.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.26 18:49

Přesně, to je blbost. Úzkostně depresivní porucha, stejně jako jiné, závažnější duševní nemoci si nevyberou podle momentální spokojenosti a pocitu štěstí té osoby. Stačí obrovské množství stresu, životní změna, což byl pro mě odchod na VŠ a velmi těžké studium, a mohla jsem se snažit, jak jsem chtěla, úplně jsem se stáhla, izolovala, složila a byla potřeba účinná léčba, kterou jsem naštěstí dostala. Na to partner nestačí a akutní stadium jakékoliv nemoci mladý člověk jako partner prostě nemusí zvládnout.

• Citovat
  • Upravit
7890
22.2.26 18:52

ok, tak když se držím faktů - čistě náhodou v době, kdy chodila s tímhle klukem, jí propukla deprese, se kterou on nic společného určitě nemá, jen od ní raději utekl.
Ona teď bere prášky a, čímž je v pohodě a z kluka se tak stala životní láska a už před ní nikdy neuteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.26 18:59

Gratuluji, všechny věci v životě se dají pojmenovat a nahlídnout i z té nejvíc pesimistické stránky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.26 19:03

Tak tohle, že není ve vztahu šťastný, jsem slyšela už před několika lety zprostředkovaně od jeho matky. Tím, že naši rodiče se taky přátelili a profesně jsou si blízcí, jsem občas nějakou informaci dostala. A té dámě se blíží 50, má též dítě na hranici dospělosti, tak tam doufám, že už těhotenství nehrozí ;)

• Citovat
  • Upravit
911
22.2.26 19:04

Nebereš v potaz to, že se člověk věkem vyvíjí? Že s odžitým časem, se zkušenostmi může nabrat jistotu, že i když snad byl v té mladosti s prominutím tele, že už teď o cca dvě dekády nemůže vidět bílou, černou a ostatní barvy a odstíny jasně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.26 19:07
@Pedro867 píše: Více

Děkuji, někteří z vás umí věci pojmenovat a popsat lépe, než to zvládám momentálně já. Zajímalo by mě, kolik z těch, kteří mají o životě jiných naprosto jasno, má svůj život tak báječně uspořádaný a čistý.

• Citovat
  • Upravit
415
22.2.26 19:25

Nebylo by lepší, kdybyste oba začali s čistým stolem - tzn. bez závazků s jinými partnery? Nerýpu, ale přece jen jste zadaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
22.2.26 19:30

Jako osudového bych ho brala, kdyby tě nechal ukončit stávající vztah a začali byste znovu a lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí