Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No, on ten sud udělal jenom párkrát. Ale už se naučil otáčet z bříška na záda, tak aspoň malý pokrok. Já to nehrotím, syn je pohodář a má na všechno čas.
já už taky ne.. byla jsem teď u dr na osmiměsíční a ta mi potvrdila, že má malá tendenci jít dopředu, takže spíše budeme čekat, kdy se zvedne ![]()
už jsem si řekla, že pohyblivá je dost, tak se to naučí sama, až bude chtit
Já bych ji nechala, ať se otáčí, kdy bude chtít ona. Nastražit hračky tak, aby musela, je určitě fajn, zkoušet to můžeš. Ale stejně ji nepřinutíš - a nejspíš se to přecvakne ze dne na den, až se jí prostě bude chtít. ![]()
Holky, zadny stres, moje dcera ma 8 mesicu a taky je to pohodarka, na vsechno ma cas a je pekne lenosna. Pretaci se zatim jen z briska na zada, zadne sudy, nic, jen se snazi si sedat a plazit se. To je vse. Zijeme v UK a na kontrole nam ted doktorka rekla, ze je vsechno v poradku a ze je uplne jedno, jestli nejdriv sedi a pak leze. Takze ji v nicem nebudu branit.
@Mondík píše:
Holky, zadny stres, moje dcera ma 8 mesicu a taky je to pohodarka, na vsechno ma cas a je pekne lenosna. Pretaci se zatim jen z briska na zada, zadne sudy, nic, jen se snazi si sedat a plazit se. To je vse. Zijeme v UK a na kontrole nam ted doktorka rekla, ze je vsechno v poradku a ze je uplne jedno, jestli nejdriv sedi a pak leze. Takze ji v nicem nebudu branit.
Přesně tak, moje řeč! Dřív či později, je to úplně jedno, však se to naučí všechna mimča. ![]()
Podle toho otáčet kam??Ze zad na břicho???Tak to syn dělá ve 3,5 měsících a točí se pořád až z toho blije:-)ale pravda je, že jen na pravou starnu, na lené se mu vždy skřípne ruka:-)