Otáčení 7měsíční

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1865
30.3.12 13:24

No, on ten sud udělal jenom párkrát. Ale už se naučil otáčet z bříška na záda, tak aspoň malý pokrok. Já to nehrotím, syn je pohodář a má na všechno čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
30.3.12 13:27

já už taky ne.. byla jsem teď u dr na osmiměsíční a ta mi potvrdila, že má malá tendenci jít dopředu, takže spíše budeme čekat, kdy se zvedne :)
už jsem si řekla, že pohyblivá je dost, tak se to naučí sama, až bude chtit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
30.3.12 20:07

Já bych ji nechala, ať se otáčí, kdy bude chtít ona. Nastražit hračky tak, aby musela, je určitě fajn, zkoušet to můžeš. Ale stejně ji nepřinutíš - a nejspíš se to přecvakne ze dne na den, až se jí prostě bude chtít. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
2.4.12 11:35

Holky, zadny stres, moje dcera ma 8 mesicu a taky je to pohodarka, na vsechno ma cas a je pekne lenosna. Pretaci se zatim jen z briska na zada, zadne sudy, nic, jen se snazi si sedat a plazit se. To je vse. Zijeme v UK a na kontrole nam ted doktorka rekla, ze je vsechno v poradku a ze je uplne jedno, jestli nejdriv sedi a pak leze. Takze ji v nicem nebudu branit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
2.4.12 11:41
@Mondík píše:
Holky, zadny stres, moje dcera ma 8 mesicu a taky je to pohodarka, na vsechno ma cas a je pekne lenosna. Pretaci se zatim jen z briska na zada, zadne sudy, nic, jen se snazi si sedat a plazit se. To je vse. Zijeme v UK a na kontrole nam ted doktorka rekla, ze je vsechno v poradku a ze je uplne jedno, jestli nejdriv sedi a pak leze. Takze ji v nicem nebudu branit.

Přesně tak, moje řeč! Dřív či později, je to úplně jedno, však se to naučí všechna mimča. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
7.9.12 07:51

Podle toho otáčet kam??Ze zad na břicho???Tak to syn dělá ve 3,5 měsících a točí se pořád až z toho blije:-)ale pravda je, že jen na pravou starnu, na lené se mu vždy skřípne ruka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí