Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39871
25.8.26 17:00
@Venetia píše: Více

Také jsem tím nemyslel Tebe, ale ten zbytek, který se tam pak nasáčkoval. ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
25.8.26 17:01
@admin píše: Více
:) Chapu, respektuju a jdu se bavit jinam. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21015
25.8.26 17:19
@MyMelody píše: Více

Dobrý deň,

návrh určite posuniem ďalej. Zatiaľ však zavedenie tejto možnosti stále nie je v pláne.

Pekný deň
Kika :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
25.8.26 17:36
@admin píše: Více

Třeba já dokážu bez ignoru celkem fungovat. Ignore mám prostě v hlavě a aplikuju ho, když potřebuju. Konec konců to je dobrý mentální tréning. Lidi v reálném životě taky nemůžete úplně zasklít. Teda chápu vás, motivujete nás k mentálním cvičení :* ;)

• Citovat
  • Upravit
39871
26.8.26 01:08
@Hanča1234 píše: Více

A já kvůli Vám po 4 dnech poslal rodinku do teplých krajů, abych se Vám mohl zase věnovat. :* :hug:

Akorát, že mě to stálo 60 tisíc a celý den vyřizování, ale zato jsem vyřídil hotel, letenky, transfer, odbavení (jejích, ne své ;) :mrgreen: ) a pro všechny unlimited Internet na týden! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3382
26.8.26 08:11

@jege vidíš, a já ti píšu i z dovolené 🤩
Mimochodem je to tady super :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39871
26.8.26 12:37
@Hanča1234 píše: Více

Ty přece musíš, když mě miluješ a patříš do mého harému! ;) :mrgreen:

Užij si to. :hug: Moji už jsou u moře a já mám zas trochu klidu, ale zas musím být pomocnici k ruce, protože v případě nouze dokáže dítě posadit a sundat sama, ale přece jenom váži kolem 50 kg, a to už není sranda. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3382
31.8.26 16:44

Ahoj všem, právě jsem se vrátila z Polska a nestačím se divit. Chci se zeptat, zda je normální nechat zde diskutovat někoho, kdo evidentně dělá nemorální či nezákonné věci, a ještě se tím chlubí? Když se to dané osobě sdělí, smaže se a následně se vrátí, aby psala do zpráv. Buď je to troll a náramně se baví, nebo je nemocná, případně zlá.
Kdyby nešlo o děti tak to neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3382
31.8.26 16:44

@jege bylo fajn, dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
31.8.26 20:48

Dobrý den,
existuje, prosím, varianta nějakým způsobem odclonit všechny ty slovní fotbálky a abecední hrátky?
Když člověk prochází diskuze, je 20 her dost rušivých. Za mě tedy ani nenaplňují podstatu diskuze, takže by zde být neměly.
Co třeba umístit je nahoru jak jsou diskuze, skupiny, deníčky atd.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21015
1.9.26 12:16
@Centropen píše: Více

Hezký den,

chápu :-), předám dotaz na kolegy, jakmile budu mít informaci, dám vědět.

Pěkný den

Eliška :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66270
1.9.26 13:52

@admin jo, nějaká složka, kam strčíte všechny podobné kolotoče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
2.9.26 09:20

Lucenka má nový nick a jako Hera01 zase rozrýpává diskusi o tchyni, nechápu proč si nick nezmění na Harpyji, Satorii, Sirénu (prostě něco blízké její povaze) - stejně jí každý podle stylu diskutování pozná.

https://www.emimino.cz/…azor-569828/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43314
2.9.26 12:08
@Heduš Homolková píše: Více

Ano, perlí i jinde a já nechápu, PROČ??? se jí to trpí, když se s tím vůbec netají, že je to ona, jejíž jméno se nesmí vyslovit :roll: třeba mi to někdo vysvětlí…ale zničí každou diskuzi, do který strčí nos :roll:
A moji báseň, která sedla jak prdýlka na hrnec smazali, i když tam nebyl ani jeden vulgarismus, zato ji vystihovala naprosto přesně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3382
2.9.26 12:23

@Betty MacDonald tady se totiž některým, trpí úplně vše :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie