Otázka víry

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24988
31.1.20 23:37

@Martha03 :jazyk: no tak jasně
já ti rozumím
smát se můžeme klidni všichni, hned, teď..
já fakt nejsem fanatik..
a můj původ z Jižní Moravy má jen Mírný vliv.
Jen jsem prostě Přesvědčená, že Člověk sklidí, co sází /sezony neřešte, jsou to fakt léta../
a že co pošle, to se mu časem vrátí..
nikdo nevíme, jak to nakonec je..
a vlastně se asi budeme všichni jednou Divit..
Proto je mou jedinou devizou Svědomí.. pokud s tím jsi OK, tak budeš vždy OK :dance: :srdce: :potlesk:

• načítám...
24379
31.1.20 23:42
@Martha03 píše:
Už máš strach? :cert: :lol: :lol: :lol:
A teď ve vší vážnosti. Mluvila jsem s knězem jenž funguje u nás a ten mi řekl, že v pekle mě jednou budou napichovat na vidle za to, že se rouhám a nevěřím v Boha. Pravda, měli jsme vědeckou debatu na téma Bůh neexistuje. A on mě úplně rozložil tím, že dodal, že gayové muži mají v pekle jinou formu utrpení, protože to napichování by se jim mohlo líbit… Jsem se smála na celé kolo, dostal mě. Ignorant jeden :lol:

Ty strach, prave jsem zacala ale pochybovat, jestli nechci do pekla no :think: :lol:
To si delas srandu, jako…a pak na co knezi nemysli, kdyz hned za pichanim vidlema do zadku, vidi analni uspokojeni :lol:…Jako ve mne pichani vidlema, proste evokuje obycejny pichani do cele plochy zadku, chapes ne :lol:.,nic jineho :lol: (do ted :mrgreen: )

• načítám...
24379
31.1.20 23:43
@Martha03 píše:
Jasně, bůh si pustí DVDčko onoho života, videa na YouTube, zkoukne instáč, facebůk a podobný prkotiny a zjistí, že na to dotyčný celý život sra. l a tak ho před nebeskou branou směle kopne do pr.dele…

Ty me dneska bavis, holka :lol: :*

• načítám...
5913
31.1.20 23:44
@Lucy75 píše:
já ti rozumím
já fakt nejsem fanatik..
Jen jsem prostě Přesvědčená, že Člověk sklidí, co sází /sezony neřešte, jsou to fakt léta../
Proto je mou jedinou devizou Svědomí.. pokud s tím jsi OK, tak budeš vždy OK :dance: :srdce: :potlesk:

Tak já se právě nacházím a celý život žiji na jižní Moravě… V Boha nevěřím a nikdy nebudu. Ani před smrtí. Jsem realista. A ano mám podobný názor jako ty. Člověk sám o sobě a svých skutcích rozhoduje, být dobrým člověkem (minimálně se o to snažit) je pouze na každém z nás a žádné náboženství na to nemá vliv. Naopak podle mého jsou právě ti jenž zaslepeně věří ti nejhorší.

• načítám...
16186
31.1.20 23:45

„vira“ na všechny pošle coronavir a je vymalováno :mrgreen: Amen :mavam:

• načítám...
5913
31.1.20 23:47
@wildcherry píše:
Ty strach, prave jsem zacala ale pochybovat, jestli nechci do pekla no :think: :lol:
To si delas srandu, jako…a pak na co knezi nemysli, kdyz hned za pichanim vidlema do zadku, vidi analni uspokojeni :lol:…Jako ve mne pichani vidlema, proste evokuje obycejny pichani do cele plochy zadku, chapes ne :lol:.,nic jineho :lol: (do ted :mrgreen: )

No a to právě dokazuje jak tihle panbíčkáři přemýšlejí… :think: já bych si též napichovani na vidle nespojila s análním uspokojením, ale náš místní Boží řiťopich to asi vidí jinak. A proto i kdyby moje děti jednou, nedej bože :lol:, chtěli k němu chodit. Nikdy je tam nepustím ;)

• načítám...
704
31.1.20 23:54
@Martha03 píše:
Tak já se právě nacházím a celý život žiji na jižní Moravě… V Boha nevěřím a nikdy nebudu. Ani před smrtí. Jsem realista. A ano mám podobný názor jako ty. Člověk sám o sobě a svých skutcích rozhoduje, být dobrým člověkem (minimálně se o to snažit) je pouze na každém z nás a žádné náboženství na to nemá vliv. Naopak podle mého jsou právě ti jenž zaslepeně věří ti nejhorší.

Také jsem realista.

http://www.biblenet.cz/…ible/passage?…

Milosrdenství vítězí nad soudem.

• načítám...
5913
31.1.20 23:56
@spetrs píše:
Také jsem realista.

http://www.biblenet.cz/…ible/passage?…

Milosrdenství vítězí nad soudem.

Ježíš takový kraviny by nečetl ani Ježíš. Ten si je pamatuje. Já jako ateista alespoň Boha neotravuju svými problémy. Tak koho bude mít radši?

• načítám...
16186
1.2.20 00:00
@Martha03 píše:

Amen :potlesk: Cítím to stejně…

• načítám...
PaníKadrnožková
1.2.20 00:03
@Lucy75 píše:
já ti rozumím
já fakt nejsem fanatik..
Proto je mou jedinou devizou Svědomí.. pokud s tím jsi OK, tak budeš vždy OK :dance: :srdce: :potlesk:

Souhlas, ve spojeni s prvnim příspěvkem! Jeste by me zajimalo, jestli ti, kteri rikaji, ze neveri v nic, resp.veri v sebe, jak to s tim svedomim maji oni. Kde berou moralku? :think:

• Upravit
PaníKadrnožková
1.2.20 00:06
@Martha03 píše:
No a to právě dokazuje jak tihle panbíčkáři přemýšlejí… :think: já bych si též napichovani na vidle nespojila s análním uspokojením, ale náš místní Boží řiťopich to asi vidí jinak. A proto i kdyby moje děti jednou, nedej bože :lol:, chtěli k němu chodit. Nikdy je tam nepustím ;)

Mohla bych se zeptat, z jakeho duvodu ses rozhodla se svymi nazory dominovat v diskuzi tykajici se otazek víry? Zjevne virou pohrdas, dokonce se vysmivas a koukam, uz jdes do fakt hnusnych urazek :think:

• Upravit
Ou
24138
1.2.20 00:09
@Anonymní píše:
Aby bylo jasno, já jsem nic špatného neudělala. Nejde o mě, jen mě tato otázka zajímá.
A mluvím o Bohu z křesťanství.

No tak třeba kalvínský Hospodin už výrazně dávno rozhodl jestli půjdeš do pekla a nebo do nebe. Můžeš si to pokazit, to jo, ale vylepšit ne.

• načítám...
5913
1.2.20 00:12
@PaníKadrnožková píše:
Mohla bych se zeptat, z jakeho duvodu ses rozhodla se svymi nazory dominovat v diskuzi tykajici se otazek víry? Zjevne virou pohrdas, dokonce se vysmivas a koukam, uz jdes do fakt hnusnych urazek :think:

A mohla bych se zeptat, proč si myslíš, že přispívat nemohu? Máš nějaký zbožný kodex co mohu a co nemohu? Nevím, kde jsem se dopustila hnusných urážek, kromě popisu našeho místního kněze jenž je sám velkým ignorantem, homofobem a bůh ví čím ještě. Tebe jsem nijak neurazila a tak nechápu proč máš potřebu se k mým příspěvkům vyjadřovat. I když chápu, že když má někdo jiný názor, nevěří tak je trnem v patě těch, jenž vidí jen to své.

• načítám...
5913
1.2.20 00:17
@PaníKadrnožková píše:
Souhlas, ve spojeni s prvnim příspěvkem! Jeste by me zajimalo, jestli ti, kteri rikaji, ze neveri v nic, resp.veri v sebe, jak to s tim svedomim maji oni. Kde berou moralku? :think:

Já jsem člověk. Vím co je dobré a co je špatné. Vím čím mohu ublížit ostatním ať už jde o fyzickou či psychickou stránku věci. Nepotřebuji Boha k tomu, aby mi řekl co je dobré a co je špatné. Evidentně v tom sám selhává, když má mezi svými ovečkami spoustu těch co sešli na zcestí a dopustili se sami hříchu. Takže nevím, kde bereš tuhle moudra o morálce. Nejdříve je nutné si zamést před vlastním prahem než začnu kázat ostatním o tom jak se mají chovat. Zeptej se těch nevinných děti stovek, tisíců, které jsou touhle „morálkou“ poznamenaní na celý život.

• načítám...
24379
1.2.20 00:24
@PaníKadrnožková píše:
Souhlas, ve spojeni s prvnim příspěvkem! Jeste by me zajimalo, jestli ti, kteri rikaji, ze neveri v nic, resp.veri v sebe, jak to s tim svedomim maji oni. Kde berou moralku? :think:

To je podobny, jako si myslet, ze kazdy, kdo veri v neco vic, ma moralku v poradku a ze ma svedomi. A to ja si osobne nemyslim.At verim, ci ne-verim v bozstvo, verim ze dobro clovek musi pestovst prvni prave v sobe. A nekteri se za viru schovavaji a presto jestli maji svedomi, tak kolikrat ne cisty.Kde je ta hranice, kdo to vi? Asi nikdo, ale vzdy by to melo vychazet z jedince.Viz,proc si delame srandu z NEKTERYCH knezi atd, vzdyt ty se evidntne za viru jen schovavaji, pak nekde prdnou teda par otcenasu, schovaji vlhkej ubrousek do sukne a jsou happy jak dva grapy. A to vazne nechci zesmesnovat viru, jako takovou, to vubec.Spis tu ironii.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat