Otázka víry
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Martha03
no tak jasně
já ti rozumím
smát se můžeme klidni všichni, hned, teď..
já fakt nejsem fanatik..
a můj původ z Jižní Moravy má jen Mírný vliv.
Jen jsem prostě Přesvědčená, že Člověk sklidí, co sází /sezony neřešte, jsou to fakt léta../
a že co pošle, to se mu časem vrátí..
nikdo nevíme, jak to nakonec je..
a vlastně se asi budeme všichni jednou Divit..
Proto je mou jedinou devizou Svědomí.. pokud s tím jsi OK, tak budeš vždy OK
![]()
@Martha03 píše:
Už máš strach?![]()
![]()
![]()
A teď ve vší vážnosti. Mluvila jsem s knězem jenž funguje u nás a ten mi řekl, že v pekle mě jednou budou napichovat na vidle za to, že se rouhám a nevěřím v Boha. Pravda, měli jsme vědeckou debatu na téma Bůh neexistuje. A on mě úplně rozložil tím, že dodal, že gayové muži mají v pekle jinou formu utrpení, protože to napichování by se jim mohlo líbit… Jsem se smála na celé kolo, dostal mě. Ignorant jeden
Ty strach, prave jsem zacala ale pochybovat, jestli nechci do pekla no
…
To si delas srandu, jako…a pak na co knezi nemysli, kdyz hned za pichanim vidlema do zadku, vidi analni uspokojeni
…Jako ve mne pichani vidlema, proste evokuje obycejny pichani do cele plochy zadku, chapes ne
.,nic jineho
(do ted
)
@Martha03 píše:
Jasně, bůh si pustí DVDčko onoho života, videa na YouTube, zkoukne instáč, facebůk a podobný prkotiny a zjistí, že na to dotyčný celý život sra. l a tak ho před nebeskou branou směle kopne do pr.dele…
Ty me dneska bavis, holka
![]()
@Lucy75 píše:
@Martha03no tak jasně
já ti rozumím
já fakt nejsem fanatik..
Jen jsem prostě Přesvědčená, že Člověk sklidí, co sází /sezony neřešte, jsou to fakt léta../
Proto je mou jedinou devizou Svědomí.. pokud s tím jsi OK, tak budeš vždy OK![]()
![]()
Tak já se právě nacházím a celý život žiji na jižní Moravě… V Boha nevěřím a nikdy nebudu. Ani před smrtí. Jsem realista. A ano mám podobný názor jako ty. Člověk sám o sobě a svých skutcích rozhoduje, být dobrým člověkem (minimálně se o to snažit) je pouze na každém z nás a žádné náboženství na to nemá vliv. Naopak podle mého jsou právě ti jenž zaslepeně věří ti nejhorší.
@wildcherry píše:
Ty strach, prave jsem zacala ale pochybovat, jestli nechci do pekla no![]()
…
To si delas srandu, jako…a pak na co knezi nemysli, kdyz hned za pichanim vidlema do zadku, vidi analni uspokojeni…Jako ve mne pichani vidlema, proste evokuje obycejny pichani do cele plochy zadku, chapes ne
.,nic jineho
(do ted
)
No a to právě dokazuje jak tihle panbíčkáři přemýšlejí…
já bych si též napichovani na vidle nespojila s análním uspokojením, ale náš místní Boží řiťopich to asi vidí jinak. A proto i kdyby moje děti jednou, nedej bože
, chtěli k němu chodit. Nikdy je tam nepustím ![]()
@Martha03 píše:
Tak já se právě nacházím a celý život žiji na jižní Moravě… V Boha nevěřím a nikdy nebudu. Ani před smrtí. Jsem realista. A ano mám podobný názor jako ty. Člověk sám o sobě a svých skutcích rozhoduje, být dobrým člověkem (minimálně se o to snažit) je pouze na každém z nás a žádné náboženství na to nemá vliv. Naopak podle mého jsou právě ti jenž zaslepeně věří ti nejhorší.
Také jsem realista.
http://www.biblenet.cz/…ible/passage?…
Milosrdenství vítězí nad soudem.
@spetrs píše:
Také jsem realista. Milosrdenství vítězí nad soudem.
Ježíš takový kraviny by nečetl ani Ježíš. Ten si je pamatuje. Já jako ateista alespoň Boha neotravuju svými problémy. Tak koho bude mít radši?
@Martha03 píše:
Amen
Cítím to stejně…
@Lucy75 píše:
@Martha03no tak jasně
já ti rozumím
já fakt nejsem fanatik..
Proto je mou jedinou devizou Svědomí.. pokud s tím jsi OK, tak budeš vždy OK![]()
![]()
Souhlas, ve spojeni s prvnim příspěvkem! Jeste by me zajimalo, jestli ti, kteri rikaji, ze neveri v nic, resp.veri v sebe, jak to s tim svedomim maji oni. Kde berou moralku? ![]()
- Upravit
@Martha03 píše:
No a to právě dokazuje jak tihle panbíčkáři přemýšlejí…já bych si též napichovani na vidle nespojila s análním uspokojením, ale náš místní Boží řiťopich to asi vidí jinak. A proto i kdyby moje děti jednou, nedej bože
, chtěli k němu chodit. Nikdy je tam nepustím
Mohla bych se zeptat, z jakeho duvodu ses rozhodla se svymi nazory dominovat v diskuzi tykajici se otazek víry? Zjevne virou pohrdas, dokonce se vysmivas a koukam, uz jdes do fakt hnusnych urazek ![]()
- Upravit
@Anonymní píše:
Aby bylo jasno, já jsem nic špatného neudělala. Nejde o mě, jen mě tato otázka zajímá.
A mluvím o Bohu z křesťanství.
No tak třeba kalvínský Hospodin už výrazně dávno rozhodl jestli půjdeš do pekla a nebo do nebe. Můžeš si to pokazit, to jo, ale vylepšit ne.
@PaníKadrnožková píše:
Mohla bych se zeptat, z jakeho duvodu ses rozhodla se svymi nazory dominovat v diskuzi tykajici se otazek víry? Zjevne virou pohrdas, dokonce se vysmivas a koukam, uz jdes do fakt hnusnych urazek
A mohla bych se zeptat, proč si myslíš, že přispívat nemohu? Máš nějaký zbožný kodex co mohu a co nemohu? Nevím, kde jsem se dopustila hnusných urážek, kromě popisu našeho místního kněze jenž je sám velkým ignorantem, homofobem a bůh ví čím ještě. Tebe jsem nijak neurazila a tak nechápu proč máš potřebu se k mým příspěvkům vyjadřovat. I když chápu, že když má někdo jiný názor, nevěří tak je trnem v patě těch, jenž vidí jen to své.
@PaníKadrnožková píše:
Souhlas, ve spojeni s prvnim příspěvkem! Jeste by me zajimalo, jestli ti, kteri rikaji, ze neveri v nic, resp.veri v sebe, jak to s tim svedomim maji oni. Kde berou moralku?
Já jsem člověk. Vím co je dobré a co je špatné. Vím čím mohu ublížit ostatním ať už jde o fyzickou či psychickou stránku věci. Nepotřebuji Boha k tomu, aby mi řekl co je dobré a co je špatné. Evidentně v tom sám selhává, když má mezi svými ovečkami spoustu těch co sešli na zcestí a dopustili se sami hříchu. Takže nevím, kde bereš tuhle moudra o morálce. Nejdříve je nutné si zamést před vlastním prahem než začnu kázat ostatním o tom jak se mají chovat. Zeptej se těch nevinných děti stovek, tisíců, které jsou touhle „morálkou“ poznamenaní na celý život.
@PaníKadrnožková píše:
Souhlas, ve spojeni s prvnim příspěvkem! Jeste by me zajimalo, jestli ti, kteri rikaji, ze neveri v nic, resp.veri v sebe, jak to s tim svedomim maji oni. Kde berou moralku?
To je podobny, jako si myslet, ze kazdy, kdo veri v neco vic, ma moralku v poradku a ze ma svedomi. A to ja si osobne nemyslim.At verim, ci ne-verim v bozstvo, verim ze dobro clovek musi pestovst prvni prave v sobe. A nekteri se za viru schovavaji a presto jestli maji svedomi, tak kolikrat ne cisty.Kde je ta hranice, kdo to vi? Asi nikdo, ale vzdy by to melo vychazet z jedince.Viz,proc si delame srandu z NEKTERYCH knezi atd, vzdyt ty se evidntne za viru jen schovavaji, pak nekde prdnou teda par otcenasu, schovaji vlhkej ubrousek do sukne a jsou happy jak dva grapy. A to vazne nechci zesmesnovat viru, jako takovou, to vubec.Spis tu ironii.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat