Otec dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
176
24.2.13 14:23
Jak to vlastně dopadlo? Dělala jsi test dna? Kdo je otcem?
@nikolka1815 píše:
Ahoj holky jsem v 18tydnu tehotenstvi ale nevim kdo je pravym otcem, ditete bud muj pritel a nebo ten druhej s kterym jsem mela kratky vztah,vim ze je to dost trapne citim se hrozne, mela jsem moznost jit na potrat ale to jsem nechtela to by bylo to nejhorsi co bych kdy udelala.Tak zacnu od zacatku v 18letech jsem poznala meho pritele je to cizinec, ale to nam nebranilo v nasi lasce bylo mezi nami krasne obdobi a spatne ale to je preci v kazdem vztahu ,5let jsem nemohla otehotnet nevim proc jestli moji vinou a nebo pritelovou a tedka najednou tehotna dubnu tohoho roku jsme se rozesli nebylo to jako driv citila jsem, ze si musime dat pauzu naposledy jsme meli styk kolem 25.4. a pak jsme se rozesli.Citila jsem se jako v kleci chtela jsem jit s kamaradkami na disku nebo na kafe ale on byl porad proti uz mi vse lezlo na nervy.po tydnu jsem potkala kluka ktereho jsem znala uz asi 5 mesicu vedel ze jsem se rozesla s pritelem ,ja jsem byla rada ze jsem se rozesla chtela jsem byt volna no a jako mala holka bez premysleni jsme meli styk bylo to 3.5.tohoto roku rikala jsem si ze nemuzu otehotnet uz 5let s pritelem ze to bude moje chyba ,a pak v den kdy jsem mela dostat menstruaci tak nic sla jsem pro test a on yl pozitivni pro jistotu jsem si udelala dva testy nevedela jsem jak dal ale jedno mi bylo jasne moc jsem si prala dite myslela jsem ze jsem neplodna byla jsem zdesena ale na drouhou stranu jsem byla stastna ze budu matkou. moje posledni menstruace byla 10.4.2011 nevim kdy jsem presne otehotnela podle ultrazvuku jsem v 18tydnu. nevite jake je sance ze bych po 5letech otehotnela s pritelem s kterym to neslo tak dlouho ???dekuji za odpovedi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.15 11:51

Ahoj holky… Také si jdu pro radu, možná uklidnění, nevím… Momentálně řeším podobný problém :,( S přítelem jsme se několik let snažili o druhé dítě a bez úspěchu, pak se náš vztah malinko pokazil a já si bohužel našla milence. Teď jsem těhotná a svědomí pracuje. Sama sebe se snažím přesvědčovat o tom, že dítě je přítele, ale… Chtěla bych znát i Váš názor a samozřejmě s kritikou taky počítám. Poslední ms jsem měla 18.7 a cyklus mám pravidelně 25-27 dní. S milencem jsem byla 24.7 a 4.8. s tím, že jsme praktikovali přerušovanou soulož a ejakuloval mimo mě. S přítelem sexujeme naplno už několik let a kdy přesně byl sex nevím, protože ten je u nás celkem častý a tak si to nepamatuji. Myslíte, že by bylo možné otěhotnět z nějaké kapičky? Děkuji za každý názor… :oops:

• Citovat
  • Upravit
20767
10.9.15 12:03

Ano, je to možné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
10.9.15 12:06

Ano, možné to je.

K ostatnímu se raději vyjadřovat moc nebudu, však sama teď chápeš, že to není v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
10.9.15 12:15

Pri takto kratkem cyklu je mozne prakticky cokoli. Propoctem jste se sice podle me s milencem trefili asi do neplodnych dnu, ale ono staci, aby se ovu posunula o dva dny a uz to zacina byt mnohem zajimavejsi. Na utz jsi uz byla? Pidle nej si pak muzes spocitat pravdepodobne datum poceti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.15 12:17

@Bibi239 Ano byla 28.8 jsem byla v 6tt.

• Citovat
  • Upravit
Nafrněná
10.9.15 12:19

Ty brďo tak s tímhle bych nechtěla žít celý život 8o, nikdo ti to neřekne přesně, jen testy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Veromila
10.9.15 12:24

A ty chceš dítě vychovávat s přítelem? Pokud ano, tak to zatluč…ale ukončila bych toho milence teda… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
32941
10.9.15 12:43

Tak pokud počítám správně, s milencem byl sex 6 a 17DC. Pokud máš cykly jak píšeš, tak teoreticky by to bylo mimo plodné dny, ty jsi měla asi někde mezi a pokud jsi v té době sexovala s přítelem, pravděpodobněji ses trefila s ním.
Na druhou stranu mít přítele a milence a s oběma spát je celkem nápor na psychiku (teda měl by být)a stresem se může ovulace posunout.
Srdíčko už bylo, nebo jen dutinka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
10.9.15 12:50

No, možné to je a dobře ti tak, když spíš při snaze o dítě se dvěma, tak si nic jiného než pochybnosti čí to je nezasloužíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.9.15 12:52
@Veromila píše:
A ty chceš dítě vychovávat s přítelem? Pokud ano, tak to zatluč…ale ukončila bych toho milence teda… :nevim:

No, tomu se říká charakter…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
10.9.15 12:58
@radkka píše:

O charakteru mluví spíš to, že spí se dvěma zároveň… když už se to stalo, tak se zatlučením souhlasím, ale musí být navždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
10.9.15 13:01

Já osobně bych chtěla vědět čí to dítě je. Protože se to pak může provalit kdykoliv. Zjistí se, že má jinou KS nebo Rh než jakou by správně mohlo mít a má i po 20 letech co vysvětlovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veromila
10.9.15 13:09
@radkka píše:
:-) můj charakter je v pořádku řekla bych :-) Tuhle někde o tom mluvili, kolik je dětí, které nejsou svých „tatínků“…nic nového pod sluncem…
  • Citovat
  • Upravit
25179
10.9.15 13:15

Napadlo mě totéž co Andělku83. Při takto krátkém cyklu jsi měla ovulaci nejspíš na konci července, což by odpovídalo tomu, že milenec otcem nebude (zvlášt pokud si opravdu důsledně dával pozor). Samozřejmě se ovulace mohla posunout a pak je situace třeba jiná…
To že se vám s přítelem několik let nedařilo druhé ještě neznamená, že dítě nemůže být jeho. Z ultrazvuku Ti přesnější datum otěhotnění neřekli? Mě to dr. asi v 9tt spočítal +- 2 dny.
Moralizování si nechám, to ti nepomůže. Sama si musíš ujasnit, kdo a co je pro tebe v životě důležité a jestli dokážeš žít s možným „tajemstvím“ :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí