Otec dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.4.11 08:24

Taky to vidím na mimi od kamaráda - i když největší pravdu má v tento moment doktorka se svými 50:50…stalo se mi to stejné - měla jsem dlouhodobý nechráněný sex s partnerem, který má problémy s plodností a pak jsem se jednou jedinkrát vyspala s jiným.....hádejte, čí je dítko, které už je mezi námi?? Testy DNA prokázaly, že je výsledkem jediné nechráněné noci s někým jiným.......

• Citovat
  • Upravit
29
19.4.11 08:27

a co pritel, vi o tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.11 08:32

Partner o možnosti, že dítě není jeho věděl téměř od začátku. Šla jsem s pravdou ven, když jsem se rozhodla jako ty jít na potrat. Řekla jsem mu, co se stalo a on řekl, že by to malé stejně rád. Ale že rozhodnutí o potratu je na mně…co myslíš? Objednala jsem se a došla jsem na miniinterrupci do špitálu a utekla hned po ultrazvuku:-))) i s fazolkou v bříšku:). Bože, jak jsem ráda, že jsem ten krok neudělala!
Zbytek příběhu ti napíšu jako soukromou zprávu…

• Citovat
  • Upravit
29
19.4.11 08:43

rada si to prectu, dekuju, ja pritele ztratim kdyz mu to reknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.4.11 13:22

tak ja som zacala krvacat hodne, vyzera to ze priroda to vyriesila za mna :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
19.4.11 13:24

a byla jsi v nemocnici ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.4.11 13:25

:cry: upaluj k dr.Je potřeba to zkontrolovat.Muže to být i mimoděložní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.4.11 13:31

ne, teraz som bola na zachod a videla som to :-( mala som krce ako pred MS, doktorka tam je , tak ja letim uz teraz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
19.4.11 13:32

držim palečky at to dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.4.11 13:34

doufam , dam pak vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
19.4.11 13:34

nezdržuj se a mazej fofrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plaminek_nadeje
19.4.11 13:42

Uvědom si, ze nemaluješ budoucnost jen sobě...

Mam kamaráda 48let. Nedávno málem spáchal sebevraždu. Jeho jediný syn 17let měl autonehodu a on se u jeho lůžka dozvěděl, že mu nemůže darovat krev, ani ledvinu, protože s ním není vůbec tkáňově kompatibilní. Jediný syn není jeho. Manželka mu zemřela před rokem na rakovinu dělohy - jak příznačné…děti dlouho nemohli mít, pak bral jako zázrak vymodleného syna…

Jeho slova mi zní v uších doteď:
Proč nám celou tu dobu lhala? Copak jsem jí já a její syn nestáli za to, aby s nami jednala férově? Ačkoliv máme se synem skvělý vztah, nikdy jsem neměl pochopení pro synovy koníčky, nedokázal jsem s nim sdílet radost a našení z jízdy a adrenalinu. Trápil jsem se tím, že mu nedokážu být takovým otcem, jakého potřebuje! Syn cítil, že „nesplňuje“ moje představy. Tolik promarněných let! Syn mohl znát svého pravého tatínka, mohli spolu vyrážet lézt na hory, jezdit na motorkách, mohl mu dát ten pocit hrdosti, který může dát jen táta synovi a který syn tolik očekával a potřeboval pro svůj zdravý vývoj. Já jsem mohl mít vlastní děti s partnerkou, která by si mne opravdu vážila a nelhala mi. Tolik ztracených let a teď jsem zůstal vlastně sám a syn taky…

…víš, pokud někoho opravdu miluješ, tak si ho vážíš a nikdy mu neublížiš. Tvůj přítel možná tímto dostal od života šanci zjistit, že nejsi pro něj ta správná partnerka a je to tak dobře. Nemaluj si, že když bude váš vztah postavený na lži, tak vydrží. To je příliš sobecké a krátkozraké.

Tatínkem se nestává člověk po narození dítěte, tatínkem se člověk stává početím. Biologickým poutem se spojí navždy se svým potomkem. Nikdo a nic na světě toto nezmění. Nehraj si v tomto připadě na všemocnou - nikdy nevíš, jak se život zamotá. Tvůj přítel si zaslouží vědět pravdu ještě než dítě narodí - už jen proto, že bude mít čas si to promyslet a zvážit.

Radím aby jste si sedli všichni 3 - i ten kamarád a probrali to. Přítel si může a má nárok ventilovat svůj hněv přes kamaráda. Pomůže mu to zbavit se prvního návalu emocí. Dítě není věc, kterou je jedno kdo vychovává - potřebuje se identifikovat se svými rodiči, aby se mělo rádo a mohlo se zdravě vyvíjet i po psychické stránce. Nejen po biologické stránce - tvoje dítě může podědit po kamarádovi různe nemoce a alergie, které se třeba vůbec ve vaších rodinách nevyskytují, ale také po psychické stránce potřebuje dítě mít oba své rodiče. Vše ostatní je jen nedokonalá náhražka, která se dřív, nebo později na jeho psychice projeví.

Pořád lepší, pokud se přítel rozhodne odejít teď a v případě potvrzení jeho otcovství se vrátí, nebo bude dítě vychovávat ve společné, nebo střídavé péči, než aby o tom nevěděl, dítě se narodilo a pak to v průběhu času prasklo.

A ještě mna napadá jedna věc, na kterou jsi možná nepomyslela:
Nech si udělat kompletní testy na pohlavní nemoce a HPV viry - pokud „kamarád“ takto nechráněně spí s kdekým, mohl Tě nakazit. Je dobré to vědět, pokud by v těhotenství nastali komplikace = je lepší se na to psychicky připravit.

Hodně štěstí a přemýšlej proč se Ti tato lekce stala a co jí máš naučit. Pokud ji správně pochopíš, už se Ti nikdy nezopakuje. Držím pěste :srdce:

• Citovat
  • Upravit
48576
19.4.11 13:49

naděje krásně napsané..Asi k tomu není co říci.
Jinak já neradila lhát celej život,jen do porodu než se ukáže

Zakladatelko taky to vidim trochu jako boží trest.Pokud si o miminko přišla tak myslím že horší lekci si dostat nemohla a držím palce at je to příště o.k

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
19.4.11 13:59
Plaminek_nadeje píše:
Mam kamaráda 48let. Nedávno málem spáchal sebevraždu. Jeho jediný syn 17let měl autonehodu a on se u jeho lůžka dozvěděl, že mu nemůže darovat krev, ani ledvinu, protože s ním není vůbec tkáňově kompatibilní. Jediný syn není jeho. Manželka mu zemřela před rokem na rakovinu dělohy - jak příznačné…děti dlouho nemohli mít, pak bral jako zázrak vymodleného syna…

Jeho slova mi zní v uších doteď:
Proč nám celou tu dobu lhala? Copak jsem jí já a její syn nestáli za to, aby s nami jednala férově? Ačkoliv máme se synem skvělý vztah, nikdy jsem neměl pochopení pro synovy koníčky, nedokázal jsem s nim sdílet radost a našení z jízdy a adrenalinu. Trápil jsem se tím, že mu nedokážu být takovým otcem, jakého potřebuje! Syn cítil, že „nesplňuje“ moje představy. Tolik promarněných let! Syn mohl znát svého pravého tatínka, mohli spolu vyrážet lézt na hory, jezdit na motorkách, mohl mu dát ten pocit hrdosti, který může dát jen táta synovi a který syn tolik očekával a potřeboval pro svůj zdravý vývoj. Já jsem mohl mít vlastní děti s partnerkou, která by si mne opravdu vážila a nelhala mi. Tolik ztracených let a teď jsem zůstal vlastně sám a syn taky…

…víš, pokud někoho opravdu miluješ, tak si ho vážíš a nikdy mu neublížiš. Tvůj přítel možná tímto dostal od života šanci zjistit, že nejsi pro něj ta správná partnerka a je to tak dobře. Nemaluj si, že když bude váš vztah postavený na lži, tak vydrží. To je příliš sobecké a krátkozraké.

Tatínkem se nestává člověk po narození dítěte, tatínkem se člověk stává početím. Biologickým poutem se spojí navždy se svým potomkem. Nikdo a nic na světě toto nezmění. Nehraj si v tomto připadě na všemocnou - nikdy nevíš, jak se život zamotá. Tvůj přítel si zaslouží vědět pravdu ještě než dítě narodí - už jen proto, že bude mít čas si to promyslet a zvážit.

Radím aby jste si sedli všichni 3 - i ten kamarád a probrali to. Přítel si může a má nárok ventilovat svůj hněv přes kamaráda. Pomůže mu to zbavit se prvního návalu emocí. Dítě není věc, kterou je jedno kdo vychovává - potřebuje se identifikovat se svými rodiči, aby se mělo rádo a mohlo se zdravě vyvíjet i po psychické stránce. Nejen po biologické stránce - tvoje dítě může podědit po kamarádovi různe nemoce a alergie, které se třeba vůbec ve vaších rodinách nevyskytují, ale také po psychické stránce potřebuje dítě mít oba své rodiče. Vše ostatní je jen nedokonalá náhražka, která se dřív, nebo později na jeho psychice projeví.

Pořád lepší, pokud se přítel rozhodne odejít teď a v případě potvrzení jeho otcovství se vrátí, nebo bude dítě vychovávat ve společné, nebo střídavé péči, než aby o tom nevěděl, dítě se narodilo a pak to v průběhu času prasklo.

A ještě mna napadá jedna věc, na kterou jsi možná nepomyslela:
Nech si udělat kompletní testy na pohlavní nemoce a HPV viry - pokud „kamarád“ takto nechráněně spí s kdekým, mohl Tě nakazit. Je dobré to vědět, pokud by v těhotenství nastali komplikace = je lepší se na to psychicky připravit.

Hodně štěstí a přemýšlej proč se Ti tato lekce stala a co jí máš naučit. Pokud ji správně pochopíš, už se Ti nikdy nezopakuje. Držím pěste :srdce:

dobře napsané, souhlasím, jen s jedinou věci tak až moc ne s vlastní zkušenosti, někdy je lepší otec, kterým jím skutečně je, než ten, kdo si dítě jen udělal, zrovna tak to platí i obráceně, a leckdy mají děti lepší vztah k nevlastnímu otci, než k tomu biologickému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
19.4.11 14:00

Plaminku ja ti nevim.To, ze otec nemuze dat synovi krev a neni s nim tkanove kompatibilni jeste neznamena, ze neni jeho otec. Nechal si ten tvuj kamarad udelat DNA testy, aby vedel jiste, ze syn neni jeho? Jinak ve zbytku mas urcite pravdu, syn i otec by si zaslouzili vedet, na cem jsou.
Ja treba take radila priznat neveru eventualne az po DNA testech. „Trest“ za ulet je pro zakladatelku cerne svedomi cele tehotenstvi. V jejim pripade totiz neni jistota, ze ceka (nebo uz neceka?) kukacku. Ja bych proste s pravdou pockala. Treba je mimi pritele a zakladatelka by mu ublizila jen proto, aby ulehcila svemu svedomi.
Zakladatelko, tak jak to vypada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria