Otec dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1702
17.4.11 20:57

:think: No, to je tezky…potratem bych to urcite neresila. Kdyz bys sla na potrat, porad by ti taky mohlo hlodat,co kdyz to bylo pritelovo…jedina moznost jak zjistit ci miminko je, je ta moznost C, jak psala Petite…nebo taky moznost B-tu bych asi zvolila ja, protoze cely tehotenstvi se sresovat tim, kdo je otec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.11 21:03
Anonymní píše:
Dobry vecer, sem uplne na dne, nervy na pochodu, sem tehotna, s pritelem se snazime uz 8 mesicu,ovu byla nekdy zacatkem dubna, posledni sex s pritelem 2.4. Ale pak jeste sex ( ulet po alkoholu ) s kamaradem, sem tehotna ale nevim …kdo je otcem, pritel ma malo zivych spermii a k tomu pomale, uspesnost je asi tak kolem 40% ( v predeslem vztahu nemel prital zadne deti - 10 let ),kamarad vsak neejakuloval ale co ta kapka lasky?
Nevim, asi potrat, ale mohla bych erit ze pri takovych pritelovych problemech by to klaplo?

Tak já s přítelem používáme přerušovanou soulož a nikdy žádná kapka lásky nebyla. Myslím si, že je větší naděje, že je to partnerovo. Jinak si neodpustím rýpnutí- přítel je od tebe o dost starší, vyhovuje ti to? Přece jen kamarád o tolik mladší, jestli to na ten alkohol jen nesvádíš a nebylo za tím i něco jiného :think:

• Citovat
  • Upravit
29
17.4.11 21:13

je starsi a vyhovuje mi to vo vsetkom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ynax1
17.4.11 21:28

budu asi hnusná, ale…když jsi schopná po alkoholu se vyspat s kamarádem, tak přítele asi moc nemiluješ. Můžeš zatloukat, ale časem se ti může stát, že kamarád začne přemýšlet, jestli to třeba nemůže být jeho dítě a asi si umíš představit, co bude. Buď fér. Řekni, co se stalo a uvidíš, co na to tvůj přítel :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3622
17.4.11 21:38

ja bych taky radila za C..preci jen je mnohem vetsi pravdepodobnost ze je pritelovo..hlavne pokud jsi s nim mela sex rano tak trva dyl nez se spermie k vajicku dostanou a prezijou treba i 5 dni a s tim kamosem vecer tak v tu dobu uz u vajicka mohly byt nacyhstane pritelovo spermie a tim padem mala kapka pokud by byla(jako ze treba nemusela vubec byt) je min nez davka rano od pritele:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
17.4.11 21:39

No hele .. já ti to řeknu asi tak .. můj starší syn nemá nic, ale absolutně nic z jeho otce a to, že je jeho táta máme potvrzeno 2× genetickýma testama. Je prostě úplně celej do naší rodiny ( oči má po dědečkovi a zbytek je celej já ) takže to, že by dítě nutně muselo být podobné na tatínka není vůbec pravda :wink:

Jinak pokud kamarád o tom ví, tak až by se to narodilo, nechala bych si udělat testy s ním a pokud se otcovství u něj vyloučí, pak je to v pohodě :-) a pokud by se potvrdilo, tak už by to bylo na tobě jak by si se zachovala a jestli by si příteli řekla pravdu či nikoliv. Ale jak jsem psala .. né vždycky musí být děti podobný na tatínka nebo maminku .. :-P
evicka23 píše:
pritelovi je 50, kamarad 30, nejsou si podobni, casem by to bylo znat a pritelovi to rict nemohu, to by si zbalil veci a hned sel,zitram mam termin na gynde, tak nevim… :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
17.4.11 21:43
Anonymní píše:
Tak já s přítelem používáme přerušovanou soulož a nikdy žádná kapka lásky nebyla. Myslím si, že je větší naděje, že je to partnerovo. Jinak si neodpustím rýpnutí- přítel je od tebe o dost starší, vyhovuje ti to? Přece jen kamarád o tolik mladší, jestli to na ten alkohol jen nesvádíš a nebylo za tím i něco jiného :think:

Taky jsme meli prerusovanou a byli jsme „opravdu opatrni“ a vysledek nam spinka v postylce. U kazdeho je to jiny. Jinak myslim ze zbytek komentare uz jaksi neni k veci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
17.4.11 21:53

Dekuju za pomoc holky a komentare, moc si toho cenim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
17.4.11 21:54

Za blbost se platí ! :wink: máš přítele a chrápeš s jinym , tak ¨s tím musíš počítat, že ti to jen tak neprojde.
Já bych s takovou myšlenkou nedokázala žít , nemám ráda lež a nerada jsem když mi někdo lže tak bych to řekla přítelovi a poradila se snim co dál . Představ si kdyby to bylo naopak,lepší se přiznat ted , než to někde praskne .

• Citovat
  • Upravit
10848
17.4.11 21:55

evičko - tak já jen doufám, že ta věta o potratu nebyla myšlena vážně.

Kurnik, jsi dospělá, snad nezabiješ dítě jen proto, že nevíš čí je???? :zed: jestli by měl právo někdo z vás dvou se vztekat, tak by to bylo to dítě, že jeho maminka „jaksi neví“.

Doufám, že u tebe bude platit ráno moudřejší večera.
Jsi v blbé situaci, asi bych to partnerovi řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
17.4.11 22:00

Je to taky o těch kterých partnerech, lidech..někdo to překousnout dokáže, někdo ne. Mluvím teď o tvém příteli, ne o tobě. Odpustil by ti nevěru na jednu noc, pokud by v tom nefigurovalo těhotenství??

Jak tak nad tím přemýšlím, tak asi bych nevolila c), jak jsem psala nahoře. Udávila bych se s tím a bála bych se, že se jednoho dne podřeknu, já jsem taková káča totiž. A navíc už mám zkušenosti, že minulost nás stejně jednoho dne doběhne..mě například po 6ti letech (nebyl to sice takový kalibr, ale život mi to obrátilo do vývrtky).
Já tě sice neodsuzuju za to, co se stalo, protože razím heslo „nikdy neříkej nikdy“, ale je fakt, že bys měla být schopná nést následky svých činů. Tzn., s pravdou ven a nechat na příteli rozhodnutí. To by bylo rozhodně fér. Obě dvě další možnosti fér nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
17.4.11 22:01

Můj starý a zkušený gynekolog vždy říká: V rodině se vždy najde někdo, komu je děťátko podobné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35488
17.4.11 22:03

Tezke… ale ja mam znamou, jejiz manzel se rozvedl s byvalou protoze se neuspesne nspoustu let snazili o dite(vsemi moznymi zpusoby)… Moje kamoska to rovnou resila v centru asistovane reprodukce a tam ji rekli, ze sance na vlastni dite partnera je skutecne miziva.. pak malovali a kdyz prisla na dalsi sezeni pred zacatkem IVF(cely postup neznam presne), zjistili, ze je tehotna..
Takze rozhodne neni vyloucene, ze dite je partnera… jsem trochu starsi nez vetsina diskutujicich a na potrat bych v tvem pripade fakt nesla a po svych zkusenosech bych volila c(event b, pokud jsi schopna se o dite postarat sama.....podle mne je lepsi nemit partnera nez nemit vlastni dite, takze asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.4.11 22:17

Na potrat nechod!Třeba se ti s partnerem nepodaří otěhotnět nikdy.Počkej do porodu.At je to tak nebo tak tak dítě je to co ti nejvíc muže život dát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.4.11 22:19

a přerušovanou soulož provozujeme 10 let a těhotná sem byla dvakrát a vždy plánovaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí