Otec dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2785
18.4.11 19:45
evicka23 píše:
Dekuju za vasi podporu,je fakt realne ze se to s pritelem povedlo? kamarad 100% nebyl, muzu se taky spolehnout ze to neni jeho jak tvrdi ( mam na mysli to jak rikal ze nemel zadnej problem u bejvalky zeby zustala tehotna ,kedyz nemel orgazmus , kazda zenska je predse jina ), musim to poradne promyslet,
fakt vam moc dekuju

Já myslim, že mimi je na 99,9%přítelovo.Ta šance,že do tebe kamarád neejakuloval a ty z toho otěhotníš je téměř nulová.
Mam spoustu kamarádek,které provozují několik let přerušovanou soulož a žádná z nich zatím neotěhotněla.
Na kapky lásky moc nevěřím, to by jsi musela být superplodná,on taky + ještě strašně velká náhoda.
Bud v klidu a mimčo si nech.
Partner Tě může za pár let stejně opustit i pokud mimčo jeho bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.4.11 19:46
evicka23 píše:
Dekuju za vasi podporu,je fakt realne ze se to s pritelem povedlo? kamarad 100% nebyl, muzu se taky spolehnout ze to neni jeho jak tvrdi ( mam na mysli to jak rikal ze nemel zadnej problem u bejvalky zeby zustala tehotna ,kedyz nemel orgazmus , kazda zenska je predse jina ), musim to poradne promyslet,
fakt vam moc dekuju

evi mě by nasralo že se mnou neměl orgasmus :mrgreen: ,ale jinak by se dalo říci že to procento je skoro mizivé a i kdyby né tak věř že chlap ti nedá nikdy tolik co dítě at je sebelepší a to píšu jako štastně zamilovaná už 10 let s nejlepším chlapem na světě :lol: (zatim)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
18.4.11 19:47
Kamča.dalmatinka píše:
evicka23 píše:
fakt vam moc dekuju
evi mě by nasralo že se mnou neměl orgasmus :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.4.11 19:52

vite ja myslela ze ma doktorka mi neco k tomu rekene, ja nevim, chtela jsem slyset asi ze rekne ze tobude nejspis pritele, ale ne. ta by sla na potrat a bylo by to nejlepsi reseni. nevim udelala jsem obrovskou chybu ktera se neodpousti ja vim,je pozde neco napravit a ja mimino s pritelem chci, modlim se a doufam ze nam to klaplo a ze ten ulet ze to byl jen ulet a mimino je pritele. Doktorka rekla ze je to 50/50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
18.4.11 19:56

Nečetla jsem diskuzi celou,ale mimi bych si nechala.Manželovi řekli,že má pomalé zdegenerované spermie a má jich málo a že máme 2,4% šanci,že přirozeně počneme-já jsem zdravá.Zvolili jsme umělé oplodnění a nakonec jsme otěhotněli přirozeně a u mě roli hrála hooooodně psychika :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
18.4.11 19:58

Ona ti ani nic jinýho říct nemůže. Kdyby řekla je to 98:2, už by to bylo z její strany ovlivňování, a to by bylo neprofesionální. Taky se sichruje, abys pak na ni nepřilítla, že ses rozhodla podle šance, kterou ti dala, a ono je to jinak.. Tak to vidím já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
18.4.11 20:02

evi jit na potrat a zabit svoje dite jen kvuli nejistymu otci??nereknu v 16 letech..ale pokud se tak dlouho snazis s pritelem o dite tak to mi nejde do hlavy..pohyblivost spermii 40% je sakra dsot na oplodneni..podle me je taky na 99% pritele a myslim ze pokud by se neco pritel dozvedel o potratu tak by mu to ublizilo mnohem mnohem vic nez pokud by se dozvedel a oenvere a o tom ze je malinky % ze otcem neni on..teda podle me…nebud hloupa a dite si nech..co by za to jina dala a neprijde mi to moralni takhle si zahravat se zacinajicim novym zivotem jen tak kvuli nejistote..to nei to kdyz si koupis novy saty a nejsi si jista vyberem barvy tak je vyhodis a koupis novy…to si opravdu neumim predstavit..jestli vis co tim myslim..chtit dite ..podari se to a ty si pak reknes..ne ne tohle nechci zabiju ho a udelame dalsi…promin za ta slova ale kdy vim ze je kolem plno zenskejch co se leta snazi o dite a ja osobne vim co je to potrat..opravdu neni prijemne kdyz se chce cloveku strasne brecet ze zivot v nem skoncil a oni ho kurtujou k lehatku s nohama nahore..to uz si fakt jen prejes at ta narkoza zabere..nic prijemnyho ani kdyby jsi na to sla dobrovolne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.4.11 20:22

Ona opravdu nic jiného říci nemuže.Pokud ho v tobě měl tak ti to tak řekne každej doktor .

Chceš zabít své dítě?Co když už děti nebudeš moc mít?Větší pravděpodobnost je že zabiješ vaše dítě o které jste se snažili.Už si udělala dost blbostí a nevim kolik ti teda je,ale uletět muže každej(já teda né :lol: ),ale udělat tohle zbytečně je už na přesdržku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
18.4.11 20:24
:palec: :potlesk:
Kamča.dalmatinka píše:
Ona opravdu nic jiného říci nemuže.Pokud ho v tobě měl tak ti to tak řekne každej doktor .Chceš zabít své dítě?Co když už děti nebudeš moc mít?Větší pravděpodobnost je že zabiješ vaše dítě o které jste se snažili.Už si udělala dost blbostí a nevim kolik ti teda je,ale uletět muže každej(já teda né :lol: ),ale udělat tohle zbytečně je už na přesdržku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
18.4.11 20:42

Ahojky.Tak já bych asi řekla pravdu.Rozhodně bych nešla na potrat a lhát někomu koho mám skutečně ráda mi přijde hnusné.Ale ještě hnusnější by bylo to že si ho podvedla a ted vlastně ani neví že se chystáš zabít nejspíš jeho miminko. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
18.4.11 21:37

Na 99% to vidím na dítě milence… Holt nevěra se nevyplácí, ještě víc se nevyplácí nevěra v době ovulace a úplně nejvíc se nevyplácí nevěra v době ovulace a bez antikoncepční ochrany… :zed: :zed:

Ptám se: „BOŽE MŮŽE BÝT NĚKDO V DNEŠNÍ DOBĚ JEŠTĚ TAK BLBÉJ??“ 8-o 8-o

• Citovat
  • Upravit
29
18.4.11 21:43

ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
18.4.11 21:46

nemyslim si ze je na miste resit co se stalo,

spis bych resila co s tym…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.4.11 22:19

etatky si nevšímek :wink: on ještě neví jak funguje pindík :mrgreen: :mrgreen: (né že mi zas naložíš)
Když nestříkal,neměl orgasmus tak těžko se semeno mohlo dostat do pochvy.
Kapičky lásky u nás jsou normálně a přesto sem za 10 let s toho neotěhotněla ani jednou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
18.4.11 22:25
Kamča.dalmatinka píše:
Kapičky lásky u nás jsou normálně a přesto sem za 10 let s toho neotěhotněla ani jednou :wink:
na tom něco je já bez ochrany spala s xxxxxxxxx partnery a prostě jen se udělaly vedle , nidky jsem tak neotěhotněla :wink:
Ale i tak bych nedokázala mlčet před přítelem mě by to strašně užíralo .
Kamča.dalmatinka píše:
etatky si nevšímek :wink: on ještě neví jak funguje pindík :mrgreen: :mrgreen: (né že mi zas naložíš)
Kapičky lásky u nás jsou normálně a přesto sem za 10 let s toho neotěhotněla ani jednou :wink:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky