Otec dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
498
18.4.11 09:33

Tady je spíš jednodužší to, že si muž najde přítelkyni s dítětem, než když přítelkyně příjde za přítelem, že mu byla nevěrná ( byť by tu nevěru možná skousl ) než to, že neví čí to dítko je, jestli jeho nebo jejího kamaráda. A po pravdě .. kolik z vás zná podobný případ, kdy by muž skousl jak nevěru, tak „cizí“ dítě ??? :think: Já teda neznám ani jeden případ.
Tudíž pokud to tady slečnu nebude hlodat, udělala bych to jak jsem psala už v předešlém příspěvku. Po narození prcka bych si nechala udělat testy DNA pouze s kamarádem a pokud by se to vyvrátilo, ulevilo by se mi a dál nic nikde nepitvala .. a pokud by to otcovství potvrdilo, tak už by to bylo na slečně jak by se zachovala a zda by to příteli řekla. Těžko radit a soudit někoho jiného, kdo si tím sám neprošel. Tady má každá odvahu a radí, že by to měla příteli říct a že sama by s tím pocitem nemohla žít, ale ruku na srdce .. byť ta slečna tady s kamarádem pouze „uletěla“ a nic to neznamenalo, přítele jistě miluje a nechce o něj přijít ( což by se taky stát mohlo, že by jí přítel poslal k vodě ) .. vy by jste opravdu měli tu odvahu s tím za ním jít a riskovat, že i s upřímností ho ztratíte ???? :think:
Já tohle naštěstí nikdy řešit nemusela, tak už proto neříkám co by měla nebo ne .. jistě, že pro někoho je to zásah do svědomí .. ale někdy je mlčeti zlato :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.4.11 13:03

tak sem byla na gynde, sama dr.navrhla potrat, kdyby byla v me kuzi udelala by to taky tak, je to lepsi nez pak neco vysvetlovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
18.4.11 13:09
evicka23 píše:
tak sem byla na gynde, sama dr.navrhla potrat, kdyby byla v me kuzi udelala by to taky tak, je to lepsi nez pak neco vysvetlovat

Co je to za doktorku proboha,když navrhuje potrat? 8-o
Já tohle nechápu…a co když je dítě opravdu partnera,to ho jen tak zabiješ?Dej tomu drobečkovi šanci žít…z tohohle je mi fakt moc smutno :cry: ,aby jsi jednou nelitovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
18.4.11 13:10
evicka23 píše:

a neni lepší se stim nejdříve poradit s přítelem ?
A On ví že si těhu?

• Citovat
  • Upravit
13943
18.4.11 13:31

Mě se zdá, že jsi pro potrat byla už dávno rozhodnutá. A doktorka tě jen podpořila v tom, co ty sis dávno vybrala..ona tam rozhodně není od toho, aby se tě snažila nahlodat, nebo za tebe rozhodovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.4.11 13:31

nevi a rict mu to nemuzu, to by byl konec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.4.11 13:32

doktorka rekla to co by delal kdyby se to stalo ji, mam cas rozhodnout se do pristiho pondeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
18.4.11 14:38

Evi co je pro tebe duležitější život ditěte ktere je s velkou pravděodobností tvého partnera a nebo to že by si možna zjistila že neni jeho a on by te opustil??? Ja bych si to dítě nechala ..podle mě je mateřska láska víc než partnerska láska teda pro mě určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
18.4.11 14:54

Ahoj, ja si myslim, ze dite je s velkou pravdepodobnosti tveho pritele. Holt se to jenom trefilo zrovna do cyklu s uletem… Ja bych v tve situaci na potrat urcite nesla. Po porodu bych udelala DNA testy a pokud by to vyslo blbe, tak mas porad moznost to priteli rict a nebo nerict.
Ja vim, ze otce ditete v tuhle chvili neznas, ale mama je jasna, to jsi ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
18.4.11 15:30
teredes píše:
Ja vim, ze otce ditete v tuhle chvili neznas, ale mama je jasna, to jsi ty.
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.4.11 17:17

Ja vim, ja jsem matka a to je dulezite,ten ulet-kamarad , rika at si to poradne premyslim, dite je urcite meho pritele i kdyz ma spatny spermiogram, na 1000% nemel orgazmus a neejakuloval, a kapky lasky nebo touhy, pry s byvalou pritelkyni to praktikoval dlouho a tehotna nebyla,je to prej pritele a je ochotny na testy dna - myslel ze se to da udelat uz ted, co je nesmysl. Kdyz ale chci potrat zaplati mi pulku protoze je to vsechno i jeho vina pokud ja nemam istotu, jiste je zadny dalsi ulet se nebude opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
18.4.11 17:37

Je strašně malá šance, že dítě je výsledkem toho úletu..musíš to opravdu dobře promyslet. S čím se ti bude žít líp..Jestli s vědomím, žes možná dobrovolně potratila dítě přítele (a nikdy se nedozvíš, jestli bylo jeho nebo ne) a třeba už se nikdy nezadaří. Nebo pár měsíců v nejistotě, čí dítě se ti narodí. Testy tvoji nejistotu rozptýlí. Pokud by prokázaly, že dítě je toho druhého, vždycky máš možnost to příteli říct pak. Anebo neříct a vyrovnat se s tím.
Potrat je sice v tuto chvíli nejjednodušší řešení, ale taky definitivní.
Tím ti nechci říkat, co máš nebo nemáš dělat. Toto je fakt o povaze člověka, s čím se dokáže srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
18.4.11 19:19

Tak ja jsem proti nevere (jedna z mála zásad :) )

Ale Ty jsi v pekne blby situaci…

Co bych delala ja to nevím, ulet se obcas prihodi (teda me doufam ne, ale mluvim vseobecne :hug: )

ja nevím kdybys pak na prcka mela koukat s tým že ti znicil život (prijdes na to ze prcek je kamarada, reknes to priteli, ten se na tebe vykasle, kamarad o tom nebude chtit ani slyset) tak ho radeji tomu riziku nevystavuj, záleží na tom jak silná jsi osobnost a jeslti jsi schopna případně se postarat o prcka sama (to je totiž věc která se Ti klidně stát může)

A když si chces za každou cenu udržet partnera, tak bych se vzdala prcka…

To se mi radí, když nevím co prožívaš, viď?

Ale máš 3 možnosti (z mého pohledu)

1.řekneš to priteli (to mu už pomalu začni balit věci, nebo sobě, protože tohle nerozýcha zadny chlap)
2. neřekneš to a budeš se 9 měsícu stresovat čí to je (to se na prcka taky podepíše) a po DNA se možná budeš stresovat celý život (z toho se asi jen tak nevyspíš)
3.necháš si vzít prcka, a budeš se snažit dál…

No já Ti nevím ani jedno nezni moc dobře ale ja jsem za 3.moznost… (omluva všem snažilkam)

Rozhodnutí je ale na tobě, bež si na kafé kup si nejaky casopis, skoc si do wellnesu, ke kadeřnici, a přemýšlej…za tebe to nikdo nevyřeší a Ty na rozhodnuti potřebujes mít čistou hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.4.11 19:23

Už si udělala dost kravin,potrat by byla ta největší.Podle mě je pravděpodobnost že je to kamaráda skoro nulová a dna jde udělat i v těhotenství,ale je to finančně náročné,nebezpečné pro dítě a nejspíš ti to ani žádnej dr nedoporučí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.4.11 19:38

Dekuju za vasi podporu,je fakt realne ze se to s pritelem povedlo? kamarad 100% nebyl, muzu se taky spolehnout ze to neni jeho jak tvrdi ( mam na mysli to jak rikal ze nemel zadnej problem u bejvalky zeby zustala tehotna ,kedyz nemel orgazmus , kazda zenska je predse jina ), musim to poradne promyslet,
fakt vam moc dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria