Otec dítěte v RL a příspěvky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
3.10.13 13:03

Otec dítěte v RL a příspěvky

Dobrý den, čekám miminko a otec bude zapsán v RL, ale nebydlíme spolu. Otcovství uzná. Chtěla jsem se zeptat budu muset k soudu ihned po porodu kvůli určení alimentů a svěření dítěte do své péče? Vše máme domluvené s tatínkem dítěte, ale budeme to potřebovat i soudě? Jde mi o to kdybych chtěla žádat o příspěvek na bydlení jestli budou chtít papír od soudu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
3.10.13 13:04
@lakota píše:
Dobrý den, čekám miminko a otec bude zapsán v RL, ale nebydlíme spolu. Otcovství uzná. Chtěla jsem se zeptat budu muset k soudu ihned po porodu kvůli určení alimentů a svěření dítěte do své péče? Vše máme domluvené s tatínkem dítěte, ale budeme to potřebovat i soudě? Jde mi o to kdybych chtěla žádat o příspěvek na bydlení jestli budou chtít papír od soudu? Děkuji

Samozřejmě, že než budeš chtít něco po státu, bude se dřív muset postarat finančně otec, že jo… Takže ano, až jak budeš mít potvrzený výši alíků, pak řekni státu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.10.13 13:39
@lakota píše:
Dobrý den, čekám miminko a otec bude zapsán v RL, ale nebydlíme spolu. Otcovství uzná. Chtěla jsem se zeptat budu muset k soudu ihned po porodu kvůli určení alimentů a svěření dítěte do své péče? Vše máme domluvené s tatínkem dítěte, ale budeme to potřebovat i soudě? Jde mi o to kdybych chtěla žádat o příspěvek na bydlení jestli budou chtít papír od soudu? Děkuji

soudně žádný alimenty potřebovat nebudeš, pokud nebudeš mít dítě ve své péči soudně, k čemuž dle mě není důvod, jestli spolu normálně „chodíte“. na příspěvek na bydlení alimenty nechtějí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat