Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Však on si ji nasadí, až ho nepustí do práce nebo až mu napálí pokutu, nebojte
Nic si z toho nedělej… Můj otec je v exekucích a prohlásil, že na to se*e mít hadr přes držku
Prachy má jako OSVČ na ruku, takže si na něm nikdo nic nevezme ![]()
Holka, n ic nezkoušej
Má tebe, ty jsi dospělá, takže už mu asi bylo osmnáct. Proč se tím trápíš ty, proč to řeší máma - je to přeci jeho boj.
Fakt to rozdýchej : jakou ty máš za něj odpovědnost? proč ty ho máš přemlouvat? Ty i máma jste ve stejné situaci jako ten pán venku co ho seřval, ve stejné situaci, jako budou kolegové v práci. Takže přehoď výhybku - nepřemlouvej, pouze požaduj.
@Žirafa 69 jak vidíte tak je mu to jedno a bohužel si myslí že na něj nikdo nemůže a podle toho se i kolikrát chová vulgárně ![]()
A nějaká ostuda je mu fakt jedno :/ Čím je starší je víc a víc paličatý ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj ženy,
moje mamka je nešťastná z otce protože těžce bojkotuje roušky a nechce je nosit a to se starají o naši 85let babičku. Je to silný kuřák a pořád chrchla a davi seNás jako děti učil zodpovědnosti a jemu je jedno že za to může dostat i pokutu
i moje 6let stará dcera pochopila že prostě musí a ani to na něj neplatí že to ona pochopila. Dokonce mu vynadal nějaký pán kde má roušku ale chování otce k němu strašné:( už nevíme jak na něj nic na něj neplatí a vše bere jen jako útok na jeho osobu
![]()
V pondělí má nastoupit po dlouhé odstavce do práce a myslí si že tam nakraci bez rousky což pochybuju že ho tam pustí
Nemáte nějaký nápad co ještě zkusit?
Myslím, že v práci mu to vysvětlí. U nás jsou za to dost mastne pokuty. Kdo nemá roušku a nebo si ji nevezme na vrátnici, není vpuštěn do areálu.