Otec nevrátil dítě... co bude dál?

30420
29.8.11 19:48

Otec nevrátil dítě....co bude dál??

Naštěstí se to netýká mě, ale švagrové, kterou bych nejradši někam nakopala, protože nejvíc trpí to dítě a tchýně, která je nemocná a špatně to nese… Švagrová má v předběžné péči dceru a její otec si ji bere v neděli ráno a v neděli večer ji vrací, ale tentokrát ji prostě nevrátil ( švagrová se opila na narozeninách a dítě dala společné známé, která bydlí v paneláku jako otec dítěte)a dala mu vědět v ráno v neděli. Ale ten byl už na cestě, takže odjel s prázdnou a malou vzal od známé. A večer ji prostě nedovezl, švagrová si pro malou teda jela, ale ona ji násilím tisknul k sobě a nepomhli ani policajti. Švagrová má ale od soudu předběžné opatření, které už před nějakou dobou nabylo právní moci…
A teď k otázce…jak dlouho může trvat než otec zase dítě vrátí?? Malá má nastoupit do první třídy a máme obavy, že díky otci nenastoupí, měl by mít z toho nějaký postih?
Omlouvám se za román

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
29.8.11 19:53

Jak to, že se nepomohla policie? Pokud má předběžné opatření, musí ji otec vydat, volala tam tu policii? Je to tedy ukrutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
29.8.11 19:56

pokud má předběžné opatření a volala policii, tak je hodně divné, že dítě nemá. Opravdu policii volala?
Btw. jak nenastoupí do školy? Prostě 1.9. do školy jít musí. Nehledě na to, že ty dny jsou i okoukávací atd… to by jí snad otec neudělal, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
29.8.11 19:56

jjj, policie přijela, o malou se přetahovali víc jak 4h a nic se nestalo :cert: :cert: proto by mě zajímalo co bude dál, kdy se malá zase vrátí k matce.....nejvíc mě na tom jejich sporu fakt sere, že to odnáší ta malá :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
29.8.11 19:57

ynax matka bydlí v jiném městě než otec a malá už má nástup do školy zařízený v místě bydliště, ale otec odmítá s tím, že bude chodit do školy ve městě u něj, ale zařízené nemá vůbec nic…opravdu policii volala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.8.11 19:59

zítra musí na sociálku, trvat na tom, on ji musí vrátit, koukám na to jak z jara, jak se přetahovali? Policie ho nespacifikovala? Takže, okamžitě podat osobně stížnost nadřízeným těch zasahujících policist, okamžitě na sociálku. On ji musí dát i za cenu, že ho policie přepere. Jiná otázka je, co to dělá s malou, o tom žádná, je to hrůza. Ale on ji unesl, tohle je únos.Okamžitě zajít osobně na policii a nahlásit to jako únos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
29.8.11 20:00

To je divné,myslím,že švagrová neříká celou pravdu nebo se tam něco stalo proč jí dítě policie nevrátila( nemohla bt jěště opilá ?)Určitě tedy jinak podt stížnost a znovu zavolat policii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
29.8.11 20:02

ahoj veru :-) ne už byla střízlivá a na sociálce to byla oznámit hned ráno, nechápu ten laxní přístup policie, nemohlo to být tím, že nechtěli ublížit malé? Pořád prý ji držel na rukách a tisknul k sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
29.8.11 20:02

Taky se mi zdá divný,že policie nezasáhla 8-o Přece ji musí vydat,když rozhodnutí o péči má matka.Teda chudák to dítě :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
29.8.11 20:03
verenika píše:
To je divné,myslím,že švagrová neříká celou pravdu nebo se tam něco stalo proč jí dítě policie nevrátila( nemohla bt jěště opilá ?)

TAKY mi to prijde zvlastni,ssvagrovka musela podle meho na zadost otce,nadychat,a jedine tohle b ymohl byt duvod pro chovani policajtu,pokud ne,tak bych si ssla hooodne rychle stezovat k vyssimu organu…sakra ale pokud fakt byla jeste ozrala,tak by potrebovla prez hubu,chudak dite :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
30420
29.8.11 20:05

Otec prý volala právníkovi a ten mu řekl, že to předběžné opatření prý neplatí, ale toje přece blbost ne? Už to tak mají 3 měsíce 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
Januliiik píše:
ahoj veru :-) ne už byla střízlivá a na sociálce to byla oznámit hned ráno, nechápu ten laxní přístup policie, nemohlo to být tím, že nechtěli ublížit malé? Pořád prý ji držel na rukách a tisknul k sobě

ahoj,švagrová má nějaký záznam nebo něco takového z toho odebírání?A co její ex,někdy tohle už udělal?A co teda manžel?Zkusi se do toho nějak vložit a zavolat mu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka

Je mi z toho na :poblion: dva dospělí se nedokážou dohodnout :zed: chudák holčička, fakt by se na rodičovství měli skládat psychotesty.
Jinak se mi nepozdává, že tam byla policie, ona má v ruce papír a nic, tam ještě něco bude :think:

• Citovat
  • Upravit
30420

Otec prý volala právníkovi a ten mu řekl, že to předběžné opatření prý neplatí, ale toje přece blbost ne? Už to tak mají 3 měsíce 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.8.11 20:07

musí nahlásit únos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie