Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
policie dítě nevrátí protože je u otce a není v nebezpečí života,mě se stalo že otec syna nevrátil z víkendu.Byla jsem s policii u něho,syna měl v bytě ex stál mezi dveřmi a řekl že prostě dítě nedá a tečka.Policie do bytu pro dítě nepůjde pokud je otec nepustí dál
To mě teda zajímá jak dopadne, a co jí řekli na sociálce????
Švagrová by měla co nejdřív jednat s právníkem, a uvažovat o vhodném postupu, a dál věc předat policii a soudu. Dítě ze zákona do školy musí, jinak jsou potrestáni rodiče, za zanedbání povinné školní docházky. Jinak předběžné opatření, nabité právní mocí, by mělo mít jaksi už nějakou váhu.
Jinak posílám odkaz na tyto stránky, mě už se tam dostalo nezpočet odpovědí…
http://www.prozeny.cz/…a-to-pravnik
Otec prý volala právníkovi a ten mu řekl, že to předběžné opatření prý neplatí, ale toje přece blbost ne? Už to tak mají 3 měsíce ![]()
Otec prý volala právníkovi a ten mu řekl, že to předběžné opatření prý neplatí, ale toje přece blbost ne? Už to tak mají 3 měsíce ![]()
juwa, mi se to tu nějak seká
prý to dnes i odešlo všechno k soudu, na sociálce jí řekli, že otec udělal hrubou chybu a pokud malou nevrátí bude to ještě horší, ale prostě nechápu, že ani pro policii nemá papír od soudu žádnou váhu
je nám strašně líto malé, já bch je oba nejradši přetáhla po palici ![]()
verenika píše:Januliiik píše:ahoj,švagrová má nějaký záznam nebo něco takového z toho odebírání?A co její ex,někdy tohle už udělal?A co teda manžel?Zkusi se do toho nějak vložit a zavolat mu?
ahoj verune už byla střízlivá a na sociálce to byla oznámit hned ráno, nechápu ten laxní přístup policie, nemohlo to být tím, že nechtěli ublížit malé? Pořád prý ji držel na rukách a tisknul k sobě
Jenze predbezne opatreni neni stejne jako Svereni ditete do pece nebo se pletu?Jeste vlastne nemaji konec a tak dite definitivne svereno nikomu neni,u soudu ho muze dostat otec,proto si myslim,ze policie jednala takhle.
Jinak teda chudak decko,si to ani neumim predstavit,jak mu musi byt.