Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mag píše:neprihl.FARSKA píše:No a copak víme, jestli nebylo zrušený… víme prd.mag píše:I kdyby se proti predbezku otec odvolal,tak to PLATI-az do zmeny anebo zruseni PO.Tak to znam z vlastni praxe
Právě aby mohl být provedený výkon rozhodnutí, zakladatelka píše, že maminka dítěte byla při předávání opilá, nemůže tam probíhat jiné řízení? Otec se zřejmě proti předběžku odvolala, nikdo z nás tady do toho nevidí…
Ty jo, to ráda slyším, a kdy jimusí vrátit? Stejně ale chudák malá s tou školou
Tak pořád piš, jak to pokračuje, jestli ji předal bez problémů a co a jak a hlavně jak mu po tomhle extempore dovolí styk s malou.
zatím víc nevím, ani kdy ji musí vrátit a jak to bude dál, ale určitě vám dál další info jak sami budem něco vědět
Ale je to hrozné jaké „zákony“ v našem státě platí
![]()
Januliiik píše:
mag matka nepředávala malou opilá, dávala ji ke kamarádce, sousedce otce a ten si tam měl vyzvednoutjinak dobré zprávyvčera proběhl soud a pokud otec malou nevrátí bude mu odebrána násilím a malá od pondělí nastupuje do školy tam kde původně měla. No ale jsem zvědavá jestli ji bude pořád dostávat jako doteď
No, soudce mu to spočítá.
Sleduji tuto debatu a jsem ráda, že tak rychle padlo rozhodnutí o tom, že otec musí dceru vydat zpět matce.
Hrozně moc si všichni přejeme, aby ji otec už nedostal, kdyby se tohle mělo nedej bože opakovat, tak ta malá za chvíli fakt skončí někde na psychiatrii a následky si ponese celý život
Taky doufam, ze i v tom nasem podelanym state prihlidnou k jeho chovani! ![]()
Tak si představte, že ten hajzl ještě malou nevrátil, švagrová říkala, že prý to cíleně zdržuje sociální pracovnice,která s ním drží
![]()
jak to může zdržovat, když je nové rozhodnutí soudu? Ta pracovnice má nadřízené, okamžitě si stěžovat a pokud možno písemně. Vždyť teď už by mu ji měli sebrat policajti ne?
terinka4444 píše:
jak to může zdržovat, když je nové rozhodnutí soudu? Ta pracovnice má nadřízené, okamžitě si stěžovat a pokud možno písemně. Vždyť teď už by mu ji měli sebrat policajti ne?
Stiznost muzete podat i vy misto svagrovky.
Reknu vam, ze je to teda hodne absurdni!!!
Januliiik píše:
a nemusí se čekat dokud to nenabyde právní moci?
Jako dalsich patnact dni??? No to uz je snad vrchol, ne??? ![]()
BaraDolezal píše:Januliiik píše:Jako dalsich patnact dni??? No to uz je snad vrchol, ne???
Januliiik píše:
no já nevím, já si to prostě myslím, nebo existuje něco co platí okamžitě po vynesení rozhodnutí?BaraDolezal píše:Januliiik píše:Jako dalsich patnact dni??? No to uz je snad vrchol, ne???
Urcite existuji rozhodnuti, proti kterym se nelze odvolat a jsou v pravni moci okamzite, ale fakt nevim, jestli je to vas pripad.
Spis to byla reakce ze uz tak se resilo opravdu „rychle“ rozhodnuti a jeste jako 15 dni? To svagrovce nerekli???
BaraDolezal píše:Januliiik píše:Urcite existuji rozhodnuti, proti kterym se nelze odvolat a jsou v pravni moci okamzite, ale fakt nevim, jestli je to vas pripad.
no já nevím, já si to prostě myslím, nebo existuje něco co platí okamžitě po vynesení rozhodnutí?BaraDolezal píše:Januliiik píše:Jako dalsich patnact dni??? No to uz je snad vrchol, ne???
Spis to byla reakce ze uz tak se resilo opravdu „rychle“ rozhodnuti a jeste jako 15 dni? To svagrovce nerekli???