Otec nevrátil dítě... co bude dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30420
2.9.11 07:18
právě, že nebylo zrušené
mag píše:
neprihl.FARSKA píše:
mag píše:
Právě aby mohl být provedený výkon rozhodnutí, zakladatelka píše, že maminka dítěte byla při předávání opilá, nemůže tam probíhat jiné řízení? Otec se zřejmě proti předběžku odvolala, nikdo z nás tady do toho nevidí…
I kdyby se proti predbezku otec odvolal,tak to PLATI-az do zmeny anebo zruseni PO.Tak to znam z vlastni praxe
No a copak víme, jestli nebylo zrušený… víme prd.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.9.11 07:28

Ty jo, to ráda slyším, a kdy jimusí vrátit? Stejně ale chudák malá s tou školou :cert: Tak pořád piš, jak to pokračuje, jestli ji předal bez problémů a co a jak a hlavně jak mu po tomhle extempore dovolí styk s malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
2.9.11 10:02

zatím víc nevím, ani kdy ji musí vrátit a jak to bude dál, ale určitě vám dál další info jak sami budem něco vědět
Ale je to hrozné jaké „zákony“ v našem státě platí :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
2.9.11 13:47
Januliiik píše:
mag matka nepředávala malou opilá, dávala ji ke kamarádce, sousedce otce a ten si tam měl vyzvednoutjinak dobré zprávy :-) včera proběhl soud a pokud otec malou nevrátí bude mu odebrána násilím a malá od pondělí nastupuje do školy tam kde původně měla. No ale jsem zvědavá jestli ji bude pořád dostávat jako doteď :think:

No, soudce mu to spočítá.
Sleduji tuto debatu a jsem ráda, že tak rychle padlo rozhodnutí o tom, že otec musí dceru vydat zpět matce.

• Citovat
  • Upravit
30420
2.9.11 13:53

Hrozně moc si všichni přejeme, aby ji otec už nedostal, kdyby se tohle mělo nedej bože opakovat, tak ta malá za chvíli fakt skončí někde na psychiatrii a následky si ponese celý život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
2.9.11 14:05

Taky doufam, ze i v tom nasem podelanym state prihlidnou k jeho chovani! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
3.9.11 21:40

Tak si představte, že ten hajzl ještě malou nevrátil, švagrová říkala, že prý to cíleně zdržuje sociální pracovnice,která s ním drží :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.9.11 15:44

jak to může zdržovat, když je nové rozhodnutí soudu? Ta pracovnice má nadřízené, okamžitě si stěžovat a pokud možno písemně. Vždyť teď už by mu ji měli sebrat policajti ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
4.9.11 19:16
terinka4444 píše:
jak to může zdržovat, když je nové rozhodnutí soudu? Ta pracovnice má nadřízené, okamžitě si stěžovat a pokud možno písemně. Vždyť teď už by mu ji měli sebrat policajti ne?

Stiznost muzete podat i vy misto svagrovky.
Reknu vam, ze je to teda hodne absurdni!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
4.9.11 21:40

a nemusí se čekat dokud to nenabyde právní moci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
4.9.11 21:47
Januliiik píše:

Jako dalsich patnact dni??? No to uz je snad vrchol, ne??? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
4.9.11 21:49
no já nevím, já si to prostě myslím, nebo existuje něco co platí okamžitě po vynesení rozhodnutí?
BaraDolezal píše:
Januliiik píše:
Jako dalsich patnact dni??? No to uz je snad vrchol, ne??? :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
4.9.11 21:52
Januliiik píše:
no já nevím, já si to prostě myslím, nebo existuje něco co platí okamžitě po vynesení rozhodnutí?
BaraDolezal píše:
Januliiik píše:

Urcite existuji rozhodnuti, proti kterym se nelze odvolat a jsou v pravni moci okamzite, ale fakt nevim, jestli je to vas pripad.
Spis to byla reakce ze uz tak se resilo opravdu „rychle“ rozhodnuti a jeste jako 15 dni? To svagrovce nerekli???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
4.9.11 21:57
já vůbec nevím, ale já už jsem z toho tak vytočená, že se normálně zítra chystám na socku za vedoucím odboru, protože to c dělá ta kráva, slabé slovo, je fest
BaraDolezal píše:
Januliiik píše:
BaraDolezal píše:
Januliiik píše:
Urcite existuji rozhodnuti, proti kterym se nelze odvolat a jsou v pravni moci okamzite, ale fakt nevim, jestli je to vas pripad.
Spis to byla reakce ze uz tak se resilo opravdu „rychle“ rozhodnuti a jeste jako 15 dni? To svagrovce nerekli???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
4.9.11 21:59

Tak snad neco poridis… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie