Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
už je to dobrý,mohlo to dopadnout hůř
už se s otcem nestýká ani jeden,ale je tedy fakt,že ten otec ani neplatí alimenty a jen nám znepříjemnuje život,ale ta svoboda,žádný stres,s čí přijde z práce,c si zase na dětech či na mě najde… ![]()
tak mám zase nějaké novinky.....matka musí v neděli dát malou tomu zmetkovi, je úplně jedno, že má pusu úplně oteklou, jak si kousala rty, vyhublá za ten týden jak by byla kajsik v dachau…no hrůza. Ale matka to chce řešit tím, že zajde za mudrou vysvětlí co a jak a aby malé napsala, že je nemocná, aby v neděli nikam nemusela. Malá přišla s tím, že by byla ráda, kdyby tatínek umřel a už by měli klid ![]()
Kdo ji to naridil? Snad probehl nejaky soud a vydal nejake predbezne opatreni, ne?
baru byla na sociálne a na státních, prý platí předběžné opatření…zajímavé je, že pro toho hajzla to neplatilo
![]()
Januliiik píše:
baru byla na sociálne a na státních, prý platí předběžné opatření…zajímavé je, že pro toho hajzla to neplatilo![]()
No, to ze se vymluvi na nemoc tentokrat jim moc nepomuze
chce to rychle jednani se soudem!!!
s tím mi syn chodil taky..chtěla jsem napsat,aby šla právě za mudrou, i kdyby z nervů,může napsat potvrzení,že je malá nemocná a basta-to jsou ty naše zákony a vzala bych malou k psycholožce či bych zavolala do dětského krizového centra.Chudák holčička…a co předběžné opatření-ještě mě napadá,pkud je OSPOD na straně otce,údajně jde o znalecké posudky zažádat i ze strany rodičů a v tomto případě bych t udělala-ono totiž mému ex napsali sice,že přes to všechno,co mu zjistili,neshledali nic,co by bránilo ve výchově nezletilých,avšak musí se při stanovení styku zohlednit vztah mého syna k otci,stejně jako zdravotní stav obou dětí…přeju vám,at vše dobře a rychle skončí…
no právnička se prý snaží, aby co nejdřív došlo na soudní jednání a konečně se to vyřešilo. Před asi 4-5 měsícema jak byl soud, tak soudkyně řekla, že malé bude přidělen psycholog a udělá posudek, ale nic nic nic ![]()