Otec u porodu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1406
4.4.13 09:06

Některý chlapi to skutečně po porodu maj. Prostě mají z toho porodu trauma a nechtějí sex s partnerkou. Proto by tam měli jít muži co to pravdu sami chtějí. Já tam partnera měla a bylo to super. Pomohlo mi to hrozně a přítel je v pohodě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
6.5.18 16:22

Ahoj, můj muž je epileptik, velmi citlivý na emoce a trochu se obávám, že rozhodně celou přítomnost u porodu nedá, ani nevím, zda bych chtěla, aby mě viděl v kdovíjakém stavu, měla bych pocit, že pořád musím kontrolovat, zda se mu nedělá zle a nedostane záchvat… někdo podobné zkušenosti? Vůbec nevím já, ani on, jak to na něj bude pusobit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.5.18 17:04
@samiad píše:
Ahoj, můj muž je epileptik, velmi citlivý na emoce a trochu se obávám, že rozhodně celou přítomnost u porodu nedá, ani nevím, zda bych chtěla, aby mě viděl v kdovíjakém stavu, měla bych pocit, že pořád musím kontrolovat, zda se mu nedělá zle a nedostane záchvat… někdo podobné zkušenosti? Vůbec nevím já, ani on, jak to na něj bude pusobit…

no tak ho tam netahej. Doktoři a sestry nekoušou, nevěř všem báchorkám o zlých zdravotnících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.18 11:35

Manzel to k porodu nestihlo, bola som v nemocnici 5 dni (32tt)chodil za mnou každý den, odkapávala mi pol.voda, ziadne bolesti ani kontrakcie. Doktory ho tam chceli udrzat do 34tt, tyzden a pol a potom spravit cisarsky. Ale po 5tich dnoch sa mu zhorsil pulz a musel ist rychlo von. Bola som pekne vyklepana, urcite by som bola kludnejsia keby tam bol so mnou a drzal ma za ruku a videl by malého hned jako ho zo mna vytiali. Povodne byt při porode nechcel, potom mu to bolo luto ze tam nebol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1125
22.8.18 09:26

Manžel chtěl jít. Prý by nepřipustil, abych tam byla sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.20 21:52

Přítelovi se tam moc nechtělo, ale nakonec byl u porodu a jsem za to vděčná, moc mi to pomohlo a on mi pak řekl, že to nebylo tak hrozný, jak si představoval :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100