Otec u porodu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6926
24.2.13 18:39

Já si nedovedu představit, že by mi manžel řekl „ne, necítím se na to“. Pro mě by byl srab. :oops: Je mi líto, že to řikám tak narovinu.. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
24.2.13 19:26
@Davdan píše:
Já si nedovedu představit, že by mi manžel řekl „ne, necítím se na to“. Pro mě by byl srab. :oops: Je mi líto, že to řikám tak narovinu.. :oops: :oops:

každý na to nemá, není srab, je upřímný. Já si vážím chlapů pro jiné vlastnosti a činy. Co tím docílíš, když tam půjde s nechutí a strachem? Možná to, co vůbec nechceš a budeš to tady za pár měsíců řešit na fóru. Vůbec se mi ekluje partnerům něco nařizovat, zejména v tak citlivé věci, jako je nedobrovolná účast u porodu. A že účast u porodu stmeluje vztah? Nenechte se vysmát, kolik mužských prchá ze svazku od manželky, družky a robátka v kolébce. Stačí si tu rozkliknout diskuse. Není jich málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
24.2.13 20:11
@Burj Chalifa píše:
každý na to nemá, není srab, je upřímný. Já si vážím chlapů pro jiné vlastnosti a činy. Co tím docílíš, když tam půjde s nechutí a strachem? Možná to, co vůbec nechceš a budeš to tady za pár měsíců řešit na fóru. Vůbec se mi ekluje partnerům něco nařizovat, zejména v tak citlivé věci, jako je nedobrovolná účast u porodu. A že účast u porodu stmeluje vztah? Nenechte se vysmát, kolik mužských prchá ze svazku od manželky, družky a robátka v kolébce. Stačí si tu rozkliknout diskuse. Není jich málo.

Píšu svůj názor na věc. Neříkám, že mám patent, ani že to je dogma. Tak to cítím, tak to píšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
1.3.13 11:55

Ahojda, no každý na to má jiný názor. My jsme se s přítelem rozhodli že nepujde k porodu, já chtěla ale nenutila jsem ho. Když na mě přišly bolesti jeli jsme do porodnice tam mě připravili a jelikož jsem byla otevřená jen na 1cm, tak jsem dloooouuuho čekala a celou dobu semnou byl přítel a pak když to šlo do finále stoupl si zamnou k hlavě já 3krát zatlačila a náš Péťa byl venku. Byla jsem strašně ráda že tam byl celou dobu semnou a na ten porod jako takový mohl odejít to vám je pak uplně jedno kdo tram s váma je, hlavně že už je to za vámi :D.
A nakonec byxl rád že tam byl semnou a takové řeči jako že mu už nebudu připadat přitažlivá a já nevím co všechno se říká ale nic takového nebylo a není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1406
1.3.13 14:03
@Koprretina píše:
Ahojda, no každý na to má jiný názor. My jsme se s přítelem rozhodli že nepujde k porodu, já chtěla ale nenutila jsem ho. Když na mě přišly bolesti jeli jsme do porodnice tam mě připravili a jelikož jsem byla otevřená jen na 1cm, tak jsem dloooouuuho čekala a celou dobu semnou byl přítel a pak když to šlo do finále stoupl si zamnou k hlavě já 3krát zatlačila a náš Péťa byl venku. Byla jsem strašně ráda že tam byl celou dobu semnou a na ten porod jako takový mohl odejít to vám je pak uplně jedno kdo tram s váma je, hlavně že už je to za vámi :D.
A nakonec byxl rád že tam byl semnou a takové řeči jako že mu už nebudu připadat přitažlivá a já nevím co všechno se říká ale nic takového nebylo a není.

Přesně :-)) Souhlasím. Měli sme to taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.3.13 12:44

Můj manžel u porodu byl. Sám to chtěla já byla moc ráda. Samozřejmě bych ho nenutila, ale ta psychická podpora byla pro mě strašně důležitá. Nebyla jsem na to všechno sama a personál se taky chová trochu jinak když je přítomný tatínek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
3.4.13 01:22

Já bych přítele u porodu chtěla, on nechce. Nutit ho nebudu. Snažit se přemluvit asi ano. Konečné rozhodnutí bude ale na něm. Jsem teď po IVF v očekávání jak to dopadlo ET byl 25.3. Já vím, že on dítě chce a moc (možná i víc než já). Teď mě nedávno strašně překvapil, že je mnohem víc nedočkavej na to, jak to dopadlo než já. :lol: Úplně sprostě mě s mojí kamarádkou ukecali, abych si udělala test, který jí zbyl ještě doma. Samozřejmě tam ještě nic nebylo, protože to bylo příliš brzo. Za dvy dny opět u nich na návštěvě povídá:,, Nechceš zase počůrat papírek?" :lol: Já na to:,, Máš smůlu, další papírek už není v současné chvíli k dispozici. Musíš vydržet do 10tého." A to je chlap, kterej obvykle nic neřeší. Až mi s tím někdy leze na nervy. Někdy je nutné věci řešit. A teď najednou je nedočkavější než já. Takového ho neznám. :D Takže, pokud mu tohle nadšení vydrží až do toho 9tého měsíce, tak si myslím, že pak půjde k porodu ještě rád. Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
3.4.13 06:54

Ahoj nas tata od zacjatku tehotenstvi povedal že bude u porodu, mel zajem tam proste byt vzjal dovcju a cekali sme na mimi…U porodu byl neštestnejši človek…pak lytal jak trdla :D a vse probehlo hladse…takže jsem rada že von tam byl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
3.4.13 09:01

Je hezký mít někoho u prvního porodu…ale v mým případě bych nevolila určitě manžela(v té době jsme stejně žádnýho neměla a i kdybych měla volím stejně)…měla jsem tam kamarádku a bylo to fakt super…manžel by mi tam vadil…u druhýho jsem tam byla sama a ani by mě nenapadlo ho tam chtít…nevidim k tomu jedinej důvod…naopak bych to brala, že to k němu není fér…bolet mě to bude stejně ať tam bude nebo ne…A jestli chce vidět čerstvýho sviště po výlezu tak se může zavolat až je po všem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
3.4.13 12:38

Já si myslím, že by tam měl být. Je to i jeho dítě. Kdybych otěhotněla přirozeně, řeknu, že společně jsme si ho udělali, tak společně bychom měli být i u jeho porodu. Ale ikdyž jsme si ho neudělali přirozeně, ale uměle, tak ale spolu jsme prošli celým tím procesem, spolu bychom to měli projít až do konce. Ženy se taky nikdo neptá, jestli tam chce jít a jestli chce rodit. Ona na výběr nemá. Svým způsobem by neměl mít ani on. Je to jakási jeho morální povinnost vůči té ženě. Na druhou stranu ale nechci ho dotlačit proti jeho vůli někam, kde to, pravda, zrovna dvakrát příjemný není a riskovat tím, že se mu pak díky tomu zážitku třeba i já sama zhnusím. I takový případy tu už byly. To ne, za to mi to fakt nestojí. Ale budu doufat, že to nadšení, které má teď na začátku, kdy vlastně ještě ani není nic jisté, mu vydrží i pak a s rostoucím bříškem a pod vlivem mých argumentů třeba změní názor. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
3.4.13 13:59

@Dzedzy Ženy se taky nikdo neptá, jestli tam chce jít a jestli chce rodit. Ona na výběr nemá.

Tak to snad nějak vyplyne ze situace ne…když už se jedou ženská rozhodne, že bude těhotná tak logický vyústění toho je, že bude to dítě muset porodit…:) Z toho už jaksi couvnout nejde…a já to teda vidim z té druhé stránky věci…manžel chudák bude koukat na to jak tam x hodin kvičim a řvu a prakticky mi nemůže vůbec pomoc, protože ta bolest tam bude stejně…nehledě na to, že možná zahlídne něco, co bych ani já vidět nechtěla…:) Něco jinýho je když ten manžel má fakt vážnej zájem na tom tam být, nápad přišel od něj…Tak dejme tomu…
Morální povinnost je podle mě nesmysl…já bejt chlap a moje manželka by měla rodit tak tam taky nebudu chtít být..Naběhla bych až po akci s foťákem na čerstvý mimino…Koupila bych jí pak nějakej dárek jako bolestný a snažila bych se pak hodně pomáhat s miminem…to je důležitější než přítomnost při porodu…
Jestli to fakt nechce a necítí se na to tak ho nelámej…On ti pak určo vynahradí jinak…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
3.4.13 15:35

Jak to, že mi nemůže pomoct??? To, že tam bude se mnou, to že mne bude držet za ruku to si myslím, že je obrovská pomoc. Psychika dělá strašně moc. Kámoška říká, že je ráda, že ho tam neměla, že v tu chvíli, kdy rodila, tak ho přímo nenáviděla a kdyby tam byl, tak ho snad zabije za to. Já nemůžu říct, jaká budu při porodu, nikdy jsem to nezažila ještě, ale s mojí povahou a s tím jaký my máme mezi sebou vztah, nemyslím si, že bych ho v tu chvíli nenáviděla a nadávala na něj. Jsme spolu 8 let a zatím jsem neměla ani jednou důvod ho nenávidět. Ani nějakou Itálii nebo tak doma nemáme. Mráčky jsou asi všude, to je normální. U nás hlavně kvůli penězům, ale řeknem si svý a jede se dál. Jak už jsem psala. Nutit ho nebudu. Snažit se ho přesvědčit asi trochu ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.4.13 18:32
@Dzedzy píše:
Jak to, že mi nemůže pomoct??? To, že tam bude se mnou, to že mne bude držet za ruku to si myslím, že je obrovská pomoc. Psychika dělá strašně moc. Kámoška říká, že je ráda, že ho tam neměla, že v tu chvíli, kdy rodila, tak ho přímo nenáviděla a kdyby tam byl, tak ho snad zabije za to. Já nemůžu říct, jaká budu při porodu, nikdy jsem to nezažila ještě, ale s mojí povahou a s tím jaký my máme mezi sebou vztah, nemyslím si, že bych ho v tu chvíli nenáviděla a nadávala na něj. Jsme spolu 8 let a zatím jsem neměla ani jednou důvod ho nenávidět. Ani nějakou Itálii nebo tak doma nemáme. Mráčky jsou asi všude, to je normální. U nás hlavně kvůli penězům, ale řeknem si svý a jede se dál. Jak už jsem psala. Nutit ho nebudu. Snažit se ho přesvědčit asi trochu ano.

Přes to všechno není Madonin komplex tak řídkým jevem. Hlavně nenutit a snad ani nepřesvědčovat. Mezi nucením a přesvědčováním není velký rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
3.4.13 20:57

Ehh co je prosím Madonin komplex??? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.4.13 21:08
@Dzedzy píše:
Ehh co je prosím Madonin komplex??? :oops:

Stručně řečeno zošklivení ženy u porodu. Nechuť k sex. životu s partnerkou.
 http://www.priznaky-projevy.cz/…evy-symptomy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky